2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence sen çok ince düşünceli iyi niyetli ve kırılgansın . çok taviz veriyorsun sanırım istemeden de olsa. O yüzden rahatça istediğini söyleyebiliyorlar

Canim ben senin yerinde olsam esime 15 dk once arabayi calistirip isitmasini soylerdim. Hastaneye gelincede siz arabada oturun hemen gelicem diyip kendim hallederdim isimi hastand isi bitincede gozleme alir park gibi bir yerde yerdim

Sadece tahlil verecek olsam ya da yaz olsa hiç sorun değil kuzum.
Sabah tahlil vercem, öğleden sonra sonuçları gösterip ordan da özeldeki doktora gidicez.
Nerden baksan sabah 6dan akşam 5e kadar ayakta olcaz, bizim için sorun değil de çocuk hasta olur diye korkuyoruz. Hava eksi derecelerde buz gibi dışarısı.

Bir de en azından bir gece kalalım da gelmiyorsunuz muhabbeti yapmasınlar dedik ama sğrekli gelmiyorsunuz diye şikayet eden kaynanamın tavrına çok şaşırdım

Canım ne kadar önde giderse gitsin ya da bir hafta geriden gelsin doğum zamanına yakın kendini yakalıyor mutlaka. Yani sen son afet tarihine göre bakacaksın. Bebeğin duruşu etkiliyor ya da genetik faktör ama sonuç olarak kendi haftasına geliyo bi süre sonra

Gitme ya boşver öğretmen evinde kal eşin öğretmen nasılsa. Eğer neden gelmediniz derse de doğalgazını boşuna yakma hem hastasın yemekle uğraşma diye gelmedik dersiniz. Allahım yarabbim

Bence sen çok ince düşünceli iyi niyetli ve kırılgansın . çok taviz veriyorsun sanırım istemeden de olsa. O yüzden rahatça istediğini söyleyebiliyorlar
Yok kuzum tam tersi kaynanam bize karşı genelde laf söylemez eşimden de benden de çekinir.
İyi niyetli olduğum ve her seferinde saflık yaptığım doğru, ama eski seda yok artık, kaynanamın esas hırsı da burdan geliyor.

Taviz vermedim şimdiye kadar ama ılımlı ve saygılı tavrımı korumaya gayret ettim.
Bu tavır giderek mesafeye dönüştü yaşadıklarımdan sonra, bu da kaynanamda hazımsızlık yaptı tabi

Hihievet diyip gecin korona cosmus tum ulkeler kapanmis kisitlamalar artmis neyin gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz lafini edebilir kibahane cok gecerli bir sebep bence.

Gelmeyin muhabbeti yapacaklarını hiç zannetmiyorum kadın gelmeyin diye kırk takla atmış resmen baksana

Gitme ya boşver öğretmen evinde kal eşin öğretmen nasılsa. Eğer neden gelmediniz derse de doğalgazını boşuna yakma hem hastasın yemekle uğraşma diye gelmedik dersiniz. Allahım yarabbim

Yaz tatilinden sonra eltime “sizin geldiğiniz ay su faturası yüksek geldi” diyen bir kadın şaka gibi yazarken sinirden gülüyorum

Gidicez orası kesin de bakalım ne olaylarla döncem Cuma akşamını bekleyin

Bu nasıl bir kadın Allah'ım. Yaşlılığıni da düşünmüyor heralde. Kimin eline bakicak gerizekalı. İnsan bu günleri unutur mu ? Tam kanser bir tip. Bizimkiler şehir dışında kayinvalidem bin kere sorar yavrum canının çektiği bisey varsa söyle bak elinin çocuğuyla yapamazsin bana vicdan yaptırma der hep. Allah'ım muhtaç etmesin de tam böyle kanser yani.

Anladım canım o zaman eski halinden sonra bu halin ona dokunmuş. O yüzden böyle yapıyor. iyi de yapıyorsun bence, sana söyleyeceğim hiç üzülmene değmeyecek bir insan. Boşu boşuna kendini kızını bebeğini üzme

Rabbim biraz vicdan versin ne diyim.. Eşinin işide zor kim ister.. Rabbim saglıkla evladını kucagıma aldırdım bu dönemler de kalıcı değil ki geçecek
Eşim zaten çok üzülüyor.
Bugün gözleri doldu, benim annem böyle bir kadın bize bile bencil dedi.
Onu öyle görünce de bir şey diyemiyorum.
Teşekkür ederim canım

Anladim simdii, bende her ay tsh olcturuyorum ya saglik ocaginda olcturup whatsappdan sonucu atiyorum doktora. Bir kere tiroid usg si istedi o da yarim saat surmustu islem ve sonucun cikmasi kisa surcek sandigimdan oyle dedim

O zaman geriye tek care gitmek kaliyor, yerinde olsam gittigimde anne hep gel diyorsun ama bu ev buz gibi keske biraz acsaydin cocugu hasta etmemek icin buraya gelmistik biz gibi bir sey derdim ben. Sen dert edicegine birak o utansin dert etsin bu konuyu

işte sanırım doktorun söylemesi gereken bu adet tarihini baz al, benim de böyle kafam karışmasa kendim cevap aramasam dimi:) teşekkür ederim:))

Endokrinde ilk kez ilaç düzenlemesi yapılacak canım, o yüzden tahlil sonuçlar diğer doktor hepsini aynı güne aldık tekrar tekrar gitmeyelim diye.

Bir şeyler söyleyeceğim kesin zaten bakalım ne kadar tutabilcem kendimi
Ev soğuk dersem faturayı bize ödetir, daha önce yapmışlığı var
Hani selam verdik borçlu çıktık derler ya aynı öyle bir kadın

işte sanırım doktorun söylemesi gereken bu adet tarihini baz al, benim de böyle kafam karışmasa kendim cevap aramasam dimi:) teşekkür ederim:))

Rica ederim, bizim dogum dahil sigorta 1 agustosta basladigi icin kendimiz biraz strese girip sormustuk 2 hafta onden gitse sigortadan yararlanamicak miyiz gibi, doktorda sinirlenerek bu genetik yahu demisti eski sonuclarima bakti adet tarihin dogru vs vs demisti

Eşim zaten çok üzülüyor.
Bugün gözleri doldu, benim annem böyle bir kadın bize bile bencil dedi.
Onu öyle görünce de bir şey diyemiyorum.
Teşekkür ederim canım
Psikologum kvalidem icin rabbena hep bana diyen birisi oldugunu cok bencil oldugunu soylemisti. Seninki de benzermis.

Gerçekten mantıklı olan hiç takmamak ama bugün sinirden içim titredi resmen. Sonra baktım eşim daha çok üzülüyor gözleri doldu, onu sakinleştirmek için konuştum dertleştik biraz.

Ya ben daha bu yaşımda kendi anneme bir kez kahvaltı hazırlamadım ama bu kadına kahvaltı yemek tatlı her şeyi yaptım zamanında. Bir kez bile eline sağlık demedi. Şimdi aç kalacağımı bilsem yine de girmem mutfağa.

İlk hamileliğimde bile tüm gün kahvaltı yemek çay her şeyi ben hazırladım topladım yıkadım, bulaşık makinasını başlatacaktım tableti koymak için eğildim, kaynanam dur sen eğilme ben koyarım sen hamilesin dedi çünkü tableti koymak aşırı yorucu bir iş yardımı olmasa ölebilirdim

Psikologum kvalidem icin rabbena hep bana diyen birisi oldugunu cok bencil oldugunu soylemisti. Seninki de benzermis.
Aynen öyle bir kadın çok doğru
Hep alan olmaya alışmış hiç verici olmamış. Her zaman kendi dertleri önemli bizimkileri önemsemez sormaz bile zaten.

En güzeli yok sayıp enerjisini üstüme çekmemek

Haha o zaman anne gunluk yakma bedelini biz oderdik bunu dert ediyorsan cocugu hasta edicegine acsaydin sunu derdim

Benim ki ilgi alaka konusunda cok iyi hakkini yiyemem ama mesela sevmedigim yemek yapilmissa cansu bunu yemez ki bilmiyor musun der esim, kendisi annesini bozar iki uc cesit sey de yapmaz eve de gonderdigi icin bizimle bir suru sey yapar o konuda merhametlidir.

Kendini tutma, esinle de kotu olma tabii de igneleyici bir kac bir sey soyle icinde kalmasin. Sahsen ben oyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…