2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kalkar kalkmaz bulanmiyorsa acaba acikiyorsun da farketmiyor musun?.çünkü bu sabah bulantısı yataktan fırlayıp banyoya koşmak şeklinde oluyor genelde.
Yani bilmiyorum aslında ben hamilelik boyunca hiç koşmadım banyoya. Hic kusmadım mide bulantısı bi kaç günoldu geçti. Baş ağrım çok oluyor sadece. O yüzden bilemedim bebeğin büyüdüğünü hissediyor musunuz siz

Evet bacaklarinı karnina doğru çektiğinde kasıklarında , ya da ani kalkacakken ya da yataktadonerken bacak bitimlerinde kayan balon gibi günden güne büyüdüğünü hissediyorum :) bunları hani bebeği nerelerde arayacağını bil diye şey ettim :)) ne güzel bulantı yoksa gerçekten çok şanslısın. Benimde epey azaldı şükürler olsun :)

Baş ağrısı muhtemelen tansiyondan. Benimde geçen gün geçmedi bir türlü akşam.bir ölçtüm inanılmaz düşmüştü. Tuzlu ayran yaptım içtim bir kaç saat sonra geçti.

Baş ağrısı muhtemelen tansiyondan. Benimde geçen gün geçmedi bir türlü akşam.bir ölçtüm inanılmaz düşmüştü. Tuzlu ayran yaptım içtim bir kaç saat sonra geçti.
Ya evet biz şuan 13. Haftaya girdik bazen rahim kısmında sertlik hissediyorum ya da çok sık tuvalete gidiyorum. Baş ağrım sanırım tansiyon düşüklüğünden ilk başta çıkıyor sandım ama aksine normal 10 a 7 falan oluyor bide su tüketimim biraz az sanırım.

Suyu düzenli icebilmek için ölçü şart. Bir buçuk litrelik şişelerden 24 saatte iki kere bitiricem diyorum. Bitiriyorum da. Su önemli. Bebek içinde önemli. Benimde normalde 10/7 oluyor o gün 8/4 dü. Cidden catliyordu basım.

Evet ben de şişeler aldım bardakla içilmiyor yoksa.

Yaa grubun kızları uysal sanırım kendilerini geç hissettirecekler

Günaydın kizlar sabah sabah baş ağrısıyla uyandım ve kustum niye böyle oluyo yaa bu baş ağrıları ne zmn gecicek hiç midem bulanmaz normalde ama basım agriyinca çıkarıyorum hemn

Evet ben de şişeler aldım bardakla içilmiyor yoksa.
Kızlar suyunuzu ihmal etmeyin,dün idrar tahlilinde sıvı kaybettiğim çıktı çok şükür enfeksiyon yok ama bulantım olsa da en az 2 lt içmeye çalışacam artık

Günaydın kizlar sabah sabah baş ağrısıyla uyandım ve kustum niye böyle oluyo yaa bu baş ağrıları ne zmn gecicek hiç midem bulanmaz normalde ama basım agriyinca çıkarıyorum hemn
Günaydın canım baş ağrısı da çok bulantı yapar,başın ağrıyınca kuruyemişi biraz kes dedi doktorum o da tetikliyormuş

Günaydın canım ben de bugün baş ağrısı ve baş dönmesi ile uyandım. Yoruluyorum ve tam anlamıyla uyuyamıyorum kaç gündür o yüzden oluyor heralde

Ben dun aksam saat 21 30 gibi tv karsisinda uyumusum 23 30 da uyandirdi esim, gece 2 e kadar uyuyamadim sabah da 10 da uyandim sonra uzun zaman sonra basim agridi benim de uykum cok bolundugu icin bir de ben lazer goz ameliyati olmustum 18 yasindayken gozluk kullanmamak icin, simdi raporlu oldugum bir goz kurulugum var o damlayi kullanmadigimda da basim agriyor. Dun gece kullanmamistim

Günaydın canım ben de bugün baş ağrısı ve baş dönmesi ile uyandım. Yoruluyorum ve tam anlamıyla uyuyamıyorum kaç gündür o yüzden oluyor heralde
Geçmiş olsun kuzum bende dün duş aldm ya soğuk aldm yada bas ağrısıyla uyandım diye midem bulandı ay su 9 ayı bı tamamlasaydik günler geçmiyo sanki parol doktor atabilirsin dedi mecburen aticam gecicek gibi değil

Bugün grup annellerine gün aymadi galiba hepimiz de baş ağrısı var valla benim sıpa doğsun poposuna saplaticam bı tane neler çektim ya kucuck canlari var ama türlü türlü huyları var

Bugün grup annellerine gün aymadi galiba hepimiz de baş ağrısı var valla benim sıpa doğsun poposuna saplaticam bı tane neler çektim ya kucuck canlari var ama türlü türlü huyları var
Ben de doğsun poposuna vuracam eve gelir gelmez inşallah yani

Bebeğime çok güzel bir kapı süsü yapmaya karar verdim bende. İstiyorum ki hemen alalım baslayim ama bebekle çıkamam eşim yoğun çalışıyor haftasonu yasak var alamam internetten alsam kaç gün bekliycem. Allah'ım fırsat bulsa da kocam alabilse bugün keşke malzemeleri heyecan yaptım.

Ben de kendim yapıcam inşallah canım malzeme konusunda bana da yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…