2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Korkuyla ağlayarak gittiğim için hiç konuşmadık bir daha ne zaman geleceğimi, ayrıntılıyı

günaydın kızlar, bugün biraz canım sıkkın
bir haftadır falan sırtım tatlı tatlı kaşınıyor ben de işte deri geriliyor kuruyor falan diye düşünüyordum.

bugün bi kalktım kırmızı kırmızı döküntüler var belimin sağ alt tarafında sadece
doktoruma yazdım ilk defa böyle acil yazmam gereken bir durum oldu, ondan da ses yok - o da biraz gerdi demek acil bir şey olsa ulaşamayacağım diye..

basıp cildiyeye mi gitsem yoksa boşuna panik mi yapıyorum emin olamadım..

Gecmis olsun canim, doktor da muhtemelen risk almamak icin cildiyeye gondericektir seni ama keske cevap verseymis haklisin ben senin yerinde olsam icim rahat etmesi icin cildiyeye giderdim

Beni bir seyler isirmisti yaz sonunda her yerim kabarmisti ve deli gibi kasiniyordu, cildiye bakmisti cok kasinirsa su ilaci alip kullanirsin zehirsiz bir sey tarafindan isirilmissin demisti. Kadin dogumcuma mesaj atmak aklima bile gelmemisti. Belki yedigin bir seyde alerji yapmis olabilir

Anladım kuzum normalde bende öyle yapardım dediğin gibi ama şuan mesela sayfadan çıkış yapıyorum bana msj gelse de normal msj yazilsada bana bildirim gelmiyo tlfnu kapattm ayarlara baktım ama düzelmedi galiba

Canım sadece sırtın kaşınıyor değil mi bacaklarda falan bir şey yok?

Kizlar bende bugun saglik ocagini aradim hepatit b nin ikinci dozu bugundu ama kan verme saatini kacirmistim pazartesi gelsem olur mu, kan verme saatini kacirdim ama hepatit b de bugundu dedim. Olur olur pazartesi gel dedi

Tetanozu da yapariz o zaman pazartesi dedim kac haftalik gebesin suan dedi, 16. Haftadayim dedim biz 20. Haftada yapmayi tercih ediyoruz tetanozu dedi. Sen pzt gel hepatit b ile tsh icin kani alalim digerini 20. Haftada yapariz dedi.

Size de haber vermek istedim nedense tetanozu 20. Haftada yapmak istedi ama doktorum 16. Haftadan sonra yaptirabilirsin saglik ocagi seni arayacak demisti

Alerjiye benziyo sanki hem kaşıntı hem döküntü, farklı bişiler mi yedin bu aralar acaba? Devam ederse bir iki gün daha cildiyeye git istersen.

Canım ben dört yaşına kadar emzikle gezmişim. Ve çok şükür inci gibi sıraya dizilmiş dişlerim var çok severim dişlerimi yapısı falan kesinlikle gen ile alakalı damak ağız diş. Biz üç kardeşiz üçümüzünde öyle. Bir de süt çok içtik yani kasa kasa alırmış babam kalsiyımda önemli

Döküntü olur diye biliyorum hamilelik de ama kırmızı kırmızı daxolmuş brşki tahlil isteye bilirler içini ferah tut mevsim geçişleri olur böyle şeyler ç. Umarım ciddi bişey yoktur canım

Aynen süt önemli diş yapılsın da

Beni saglık ocagı aradı hepatit b değilde tetanoz u 20. Haftada vuracağız dedi nenfev25bdeyıö bu hafta daha var 5 hafta

Dün b
Ben de dün aşırı kaşındım ama üst kısmım. Yani kaşıntı bastı beni bi anda çatlak dedim herhalde ama yok alakası yok hla kaşıntı var bence yediğimşzle alakalı karaciğer enzimler yükseliyormuş bunu gidince haftaya doktoruma konuşucam. Bugün canım o kadar çok peynirli cips çektiki biraz yedim böyle oldu ama aslında peynir yerim ve birişey olmadı acaba ondan mı dedim. Sonra nette baktım yediklerimizle alakalı değilmiş hani onu yeme geçer diye bi durum yokmuş. Anlamadım yani. Zaten benim karaciğer enzimlerim hamilelikten önce de bi tık yüksek çıktı sonra indi , yani anlamadım

Beni saglık ocagı aradı hepatit b değilde tetanoz u 20. Haftada vuracağız dedi nenfev25bdeyıö bu hafta daha var 5 hafta

Evet evet oyle tercih ediyorlar demek ki hepatit b ben hic gecirmedigim ve asisiz oldugum icin yapiliyor kimse yaptirmiyor aslinda

Kızlar benden tavsiye gebeyken duş jeli kullanmayın sadece suyla duş alın saçlarınızı da şampuan vücuda gelmesin diye mümkünse eğilerek yıkayın şampuan ve duş jeli gebelikte çok kaşıntıya sebep oluyor deneyip görebilirsiniz farkı binde kış aylatında vücut kurumaya meyilli

Günaydın kızlar..Uzun zamandır okuyorum ama yazmamıştım.Bende hala cinsiyeti öğrenememiş olanlardanım.Bugün Kontrol var her gittiğimde önce kalp atışı görmek için can atıyor cinsiyet konusunu unutuyorum bile.Hep bir endişe hali var. Bir parça eşya bile almadım henüz.Ama okuyarak baya fikir edindim sizden Bakalım bugün belli olursa bende ankete katılmak isterim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

İlk gebeliğimde 28 haftada başlamıştı doğuma kadar uyuz gibi kaşındım kan değerlerim normal çıktı karaciğer enzimleri falan araştırdım biraz yatarken eğer sırtüstü yatıyorsanız safraya bebek baskı yaptığından safra akışı normal olmuyormuş oda kaşıntıya sebep oluyormuş bunu yaşayan çok kişi var bi de kolestazda çok kaşıntı oluyor o kan değerlerinde belli oluyor

Ben daha konuşmadım haftaya gideceğim. Bir fikir alacağım mehmet beyden. Eğer gelen biri varsa orada da yaptırabilirim. Dediğim gibi bir kere farklı bir sebepten prof.mert kazandıya gitmiştim. Bayraklıda Kendi muayenehanesi var.belki ona da gidebilirim. Biraz daha rahatım nedense yaptırmak için yaptırıyorum çok uğraşmadan hemen halledeyim yeter modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…