2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İlkinde ne olacağını bilmemenin şaşkınlığı heyecanı vardı ya sende özlüyor musun o hislerini şimdi biliyoruz herşeyi

Pzt gittiğinde cinsiyet söylemedi mi en kötü ayrıntılı ultrasona 20 21. Haftada değil de 18-19 da gidebilirsin. Bana doktorun önerdiği radyologlardan birine yazdım da 18. Haftadan itibaren gelebilirsiniz dedi. 2 haftaya öğrenirsin böylece.

Bende kontrole gittim sancım varmış meğer 120lerde fln. Hemşireler sen nasıl duruyorsun böyle diye sordu neyse doktorum eve git burda yorulma akşama anca gelirsin dedi eve döndüm tekrar arabayla. Deli cesareti bence... karnım da baya füze gibiydi ya

Kızlar bişey sorcam bana bildirim gelmiyo normalde msj atılınca gelirdi yanlış bisy mi yaptım acaba

İlkinde ne olacağını bilmemenin şaşkınlığı heyecanı vardı ya sende özlüyor musun o hislerini şimdi biliyoruz herşeyi
Ya kesinlikle çok heycanlıydım bende canım Herşey toz pembeydi hala çok mutluyum ama korkutmak gibi olmasın başıma ne geleceğini bildiğim için her anlamda biraz daha temkinliyim. Heyecandan çok sistematik yaklaşıyorum sende durumlar nedir

Ooovv valla iyi cesaret etmişsin kuzum yolda birşeyler olmamış

Kesinlikle aynı durumdayım :)) mental olarak zihnimi fiziksel olarak da bedenimi hazır tutmaya çalışıyorum mutluluk evet sonuna kadar ama insan tecrübelerini yok sayamiyor

Ay tsşınsanıza ordan? Senin memleketetine gidin ya da başka güzel şehirlere. Anlattığın kadarıyla soğuk küçük bir yerde yaşıyorsunuz taşın hem kaynanayı görmemiş olursun
Taşınmakla kaynana hayatımızdan çıkmış olmuyor ki sonuçta eşimin annesi.
En azından aynı şehirdeyken yatılı kalma olayı olmuyor.
Ayrıca sizin için şartlar nasıl bilemiyorum ama şehir değiştirmek hele de peşimizde iki çocukla öyle kolay değil bizim şartlarımızda.
Daha önceki bir yorumunuzda da buna vurgu yapmak istemiştim hatırlarsanız doğum ile ilgili. Herkesin şartları bir olmuyor, aşırı genel düşünmek doğru değil.

Yok kuzum takipteyim hala niye böyle oldu anlamadım

Canım bende şu şekilde oluyor, mesela bildirim geliyor şu üye konuya cevap yazdı diye, bildirime üstten bakıp kapatırsam tekrar bildirim gelmiyor, ama o an tıklayıp konuya girip tekrar çıkış yaparsam okuduğum varsayılıyor ve aktif şekilde bildirim gelmeye devam ediyor.
Anlatabildim mi bilmiyorum

Ya bu iyiliği bir arkadaşından, komşundan yani aslında bi yabancıdan istesen sana yapar, bu nasıl annelik anlamıyorum bu insanları sonra kayınvalide neden sevilmiyor, sebebi çok açık
Çok doğru canım, bana şimdi hiç tanımadığım biri bile gelse hamile kadın canı çekiyor dese sürünerek yaparım sabaha kadar uyumam gerekirse ama yine de istediği şeyi yaparım ama vicdan herkese nasip olan bir şey değil

Ben çok daha önceden yaşadığımız olaylarda eşimle açık açık konuştum, annelik yapana anne derim elini öperim ama ben senin annenden bu merhameti göremediğim için artık anne demiyorum elini öpmüyorum dedim. O da sağolsun beni her zaman anlar dinler hiçbiri şey için zorlamaz
Teşekkür ederim cevabın için

Oyy masallahh
Hayırlı sabahlar olsun hepinize

Bende tekme ve hissetme aşamasına geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…