2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hööö deyip kapatsaydın telefonu yüzüne bi kaşık suda boğacan böylelerini

İnsanların bu cinsiyet takıntısını anlamıyorum ne demek oğlu ne olacak ya erkek olunca oğlunun evladı da kız olunca ne oluyor. Kız çocukları babalarına anneden bile daha düşkün oluyorlar. Bence üzülme ve hiç ağlama, çok sinir bozucu bi konuşma olmuş ama böyle insanları ciddiye alıp vaktini harcadığına bile değmez

Hiç canını sıkma canım yalnız değilsin malesef bu konuda.Kayınvalideler nasıl böyle olabiliyor aklım almıyor. Benimde kızım olacak inşallah. Eşim kayınvalideme bir daha ki de erkek olur belki dedi. Nasıl seviniyor, dualar ediyor oğlumun oğlununu severiz diye. Şok oldum kız olduğunu söyleyince hiç böyle bir tepki vermemişti.Hayır sanki oğlan olsa düşecek bir miras var, devam ettirecek holding felan var

Daha tekme falan hissetmedim canım inşallah olmaz yaa çok acımaz inşallah kuzum benimkilerin arasıda sık.
Ay valla kardeşim diodu acıtıyo sezaryen yerlerini diye hakkaten benimde acıyo.inşallah duruş şekli değişirde ayakları ordan başka yeri tepikler:)
Napalım analık herşeye katlanmak demek sağlıklı olsunda minişler

Afedersin ama bu cahil zihniyetten başka hiçbir şey değil. Bu kafadaki insanlar ilerde de “bi erkek çocuk doğuramadın” diye kadına yüklenirler. Sakın ama sakın çekinme tavrını koy ve gerekirse konuşma bile. Onlar böyle konuşmaya cesaret edebiliyorken senin de vereceğin cevaba hazırlıklı olsunlar. tepene çıkmalarına izin verme derim ben.

Tövbe estağfirullah ya, boşver hiç takma senin çocuğun misler gibi doğacak inşallah öyle güzel öyle tatlı zeki bir kız olur inşallah ki ilerise pırlanta gibi sevilsin kayınvaliden tarafından herkes tarafından sende hatırlatırsın bunları

Cok gecmis olsun canim, muhtemelen o baharatli cipsle alakalidir

Elini versen kolunu kurtaramiyorsun aslinda bazi hastanelerde, esim de cildiyeye gitti gecen aylarda. Doktor bir ilac verdi egzama icin diger ay kontrole geldi benimle. Simdi bu ilac karaciger enzimlerine zarar vermis mi diye bir kan alalim bakalim filan dedi esime, bazen gereksiz de tahlil yapmak istiyorlar. Ama bakilmasi iyi olmus temkinli olmakta fayda var

İlk çocuk erkek olunca ne oluyormuş? Hiç anlamıyorum. Ya hiç olmazsa? Kafalar bir milyon. Bu erkek takıntısının özellikle kadınlarda olması ne acı.

Ne ağlardım bunun için ,nede kızımın yüzünü gösterirdim.Allah zaten bunun gibiler yüzünden biton bela veriyor bize.gelene şükretmediğimiz için,hep fazlasını istediğimiz için...

Yok benimkinin kapsamı sadece anlaşmalı kurumlar için. Ödemiyor o sebeple. Cenk Gezer’i önerdi.
Cenk gezer de 600 TL ayrıntılı tamamlayıcı saflık sıg ödemiyor sanırım ama örnegın allıazns özel sağlık varsa karsıkıyor diye biliyorum ben yinede yanıltmak ıistemem

Umrunda bile olmasın. Kayınvalidemle aram iyidir, severim iyi kadındır. Hamileliğimin başından beri erkek hissediyoruz diyip duruyorlardı. Cinsiyeti öğrenince ufak bi sürprizle söyleyelim dedim. Minik bi pembe balonla sürpriz yaptık. Balona bakıyor bakıyor tepki yok. Anne iyi misin dedim. Üstündeki girl yazısını okumaya çalışıyormuş, girl erkek değil mi dedi. Anne girl kız demek, ayrıca renginden anlamadın mı dedim. Şaka yapıyorsun dimi bence erkek ama pembe renk de şaka falan dedi. Yok dedim ben zaten hep kız hissediyordum bana arkadaş gelecek kimsem yok bu şehirde dedim:) sonra kendini toparladı sağlıklı olsun da oğlumun çocuğuna kurban olurum‘lar falan.
Gülüp geçtim. Cahiliye düşüncesi hala devam ediyor ne yazıkki. Doğru tektir ve evlat cinsiyetle ayırt edilmez. Sıkmayın canınızı, sinirlenmek çok normal ama üzülmeyin.

Hööö deyip kapatsaydın telefonu yüzüne bi kaşık suda boğacan böylelerini
ya hiç sorma sevincimi kursağımda bıraktı kadın ya akşam onlara gittim kayınpederin yanında da ağladım annem böyle diyor diye adam da kızım ard niyetle söylememiştir yanlış anlama diyor bu da karşıma geçmiş ağlıyor ben ne dedim ki diyerek o an boğasım geldi

İlk çocuk erkek olunca ne oluyormuş? Hiç anlamıyorum. Ya hiç olmazsa? Kafalar bir milyon. Bu erkek takıntısının özellikle kadınlarda olması ne acı.
Çok var canım malesef,erkek annelerindede var yani çoğunda,pipili foto koyanmı dersin , her fotosunun altına babyboy diye etiket düşenmi dersin...hepsine gıcık oluyorum.sanki babyboy yazmasan erkek olmıcak o çocuk :)

Canım hiç morelini bozma kayınvaliden çok dusuncesizmis evlat bu ya kızı oğlanı mi var yeterki sağlıklı olsun insanlar neler çekiyo yıllarca ugrasiyo olmuyo şükretmesi gerek. Sen hiç üzülme Allah bebeğine sağlık versin hayırlısıyla kucağına al gerisi boş kız evlat daha hayırlı derler eşin de sende mutlu olduktan snra boşver takma ağlama yazık prensesin de içerde uzuluyodr

Cenk gezer de 600 TL ayrıntılı tamamlayıcı saflık sıg ödemiyor sanırım ama örnegın allıazns özel sağlık varsa karsıkıyor diye biliyorum ben yinede yanıltmak ıistemem
Yok benim sigortam karşılamıyor yüksek ihtimalle, anlaşmalı kurum olması gerek. Doktorum 500 alıyor demişti bana ama arayıp sormadım.

inanki çok zoruma gitti canım geçen gün yanımda eltimin oğlunu severken amcayın kızı olacakmış oğlum kenarda sıkıştırırsın kız olupta ne olacaksa bak bide oğlanın başını belaya sokacak falan diye küçücük bebeği bile severken bana laf sokuyo dün de böyle yapınca artık dayanamayıp ağladım akşama kadar

Ayyy kıçımın kenarı.
İnşallah sana benzemez deyip kapasaydın konuyu kaynanana.nefret geldi şu düşünce sahiplerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…