2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok benim sigortam karşılamıyor yüksek ihtimalle, anlaşmalı kurum olması gerek. Doktorum 500 alıyor demişti bana ama arayıp sormadım.
Siz yinede fatura isteyin gönderin belki karsılar, sigortalar cok degısık sistemle calısıyr olmayacak seyler karsıkıyor yada karsılamıyor

aynen aynen ya çıldırcam bunların amaçları neyse anlamıyorum sizinkiler oğlan olmuş ne olmuşlar sanki de ulan gerizekalı kadın hayırlı sağlıklı olsun yeter desen ölür müsün benimki hayırlı olsun gözün aydın bile demedi

kuzum söylüyorum her lafı ama anlayan mı var onun yüzünden eşimle tartışıyorum sende sevinmedin annenle seni büyüsün bunlar seni istemedi kızım diycem diyorum sonra bana kızıyor doğmamış çocuğa bunları söylüycem mi diye düşünüyorsun falan diyor annesine laf söyletmiyor bende burda akşama kadar ağlayım

Ben illa erkek çocuk diye tutturan, kıza üzülen kadınların ezildiklerini, değer görmediklerini düşünüyorum. Erkek olursa el üstünde tutulacağını, kendisi gibi ezilmeyeceğini, e “erkek anası” olarak kendinin de kıymet göreceğini düşünüyorlar sanırım.

çok sağol canım ama yok ya bu kadar kötü düşündüklerine anlam veremiyorum ya oda evlat oda kızda olsa çok sevinirim erkek de siz nasıl ayırt edebiliyorsunuz o zman sevmeyin arkadaş madem kız istemiyorsunuz

Canım benim hayırlı sağlıklı evlat olsun, kızı erkeği olur mu hiç Herşey den kıymetli cinsiyeti farketmez. Oğlum napacak ne yaa hele verin şu kadını elime. Kendini de bebişimi de üzme boşuna, söyleyecektim lafını, kokusuna muhtaç ederim ben olsam

A aa sapık mıdır nedir? Tövbe estağfurullah. Küçükken çok sıkıştırdılar onu galiba

çok sağol canım benim ama inan elimde değil ben baştan beridir hep kız hissediyorum dedim kendisi yok yok erkek diyordu dün de kesinleşince moral sıfır tabi kendi daha yeni evlendiğimizde eltimle bana bi kızım olsa çok isterdim iki oğlum oldu keşke bir kızım olsaydı derdi şimdi kadına kız diyince morali bozuluyor kendisinin olmayınca kıskandı sanırım yoksa normal bir hareket değil bunun yaptığı

Ayyy kıçımın kenarı.
İnşallah sana benzemez deyip kapasaydın konuyu kaynanana.nefret geldi şu düşünce sahiplerinden...
inşallah böyle kadına sevdirmeyeceksin ya o bunu hakediyor işte eşim annesine çok düşkün olmasa ayaklarım yere daha iyi basar her lafı da söylerim ama benimki annesine çok düşkün bana annesi hakkında laf ettirmez dün eşime de ayrı sinirlendim doğru düzgün bu zamana kadar karnımı sevip konuşmadı bugün küsüm diye ilk defa sabah kızım diye sevmeye kalkıyor

Ayyy kıçımın kenarı.
İnşallah sana benzemez deyip kapasaydın konuyu kaynanana.nefret geldi şu düşünce sahiplerinden...
Normalde saçma tavırlarını hiç cevapsız bırakmam. Ama o an öyle bi şok oldum ki :) kendi annemlerin 6 torunu var. Erkek kız ayrımını hiç hissetmedim hepsinin yeri ayrıdır. Bunların tepkisi beni şok etti.

dipnot: kayınpederim de hamile olduğumu öğrendikten sonra hep erkek isimleri öneriyordu. Sanki kız olma ihtimali yok Veya isim konusunu onlara bırakacağım.
Amaan gülüp geçiyorum ben. Tek kelimeyle cahillik..

Aaaa kardeş onlar cahil cahil konuşma deyiverseydin ya cağnııımm , ay ne biçim zihniyet yaa, erkek çocuklarını bu zihniyetle yetiştirwnde bunlar. Soyları tükense de kurtulsak

çok sağol canım ama yok ya bu kadar kötü düşündüklerine anlam veremiyorum ya oda evlat oda kızda olsa çok sevinirim erkek de siz nasıl ayırt edebiliyorsunuz o zman sevmeyin arkadaş madem kız istemiyorsunuz
Kuzum hiç de sevmesin sende gösterme evladını hasret kalsınlar ayıp ya tavırları hiç hoş değil eşin sana destek olduktan snra gerisi boş kız evlat babaya daha düşkün olur. Annesine hak vermesi hoş değil malesf laf soyletmiyolar ama sen hiç üzülme bı kere cinsiyeti belirleyen erkekden gelen genler boş boş konuşuyo cahil kadın

inan o kadar pişman oldum ki keşke farklı şehirlerde yaşasaydık en azından bu kadar dip dibe hergün görmek zorunda kalmazdım ya istemiyorsan sevmezsin olur biter eltimin oğlu var 5 aylık çocuğun pipisini faln öpüyor resim çekiyor sapık kadın ya buna kızımı da amanet etmeye korkarım amcanın kızı alırsın oğlum falan diyor daha bebeğe ya kenarlarda sıkıştır falan sanki o torunu benimki neyi olacaksa

Uzaklaş canım, mesafe koymaya bak, çok yüzsüz olmuş kayınvalide, biraz soğuk davran kırıldığını belli et azcık ağzını toplasın.

Ay iğrenç inşallah öperken ağzına çişini yapar Allah akıl fikir versin

onu bile söyledim ayrıca rabbim vermiş otur şükret be kadın daha erkek kız muhabbeti yapıyorsun

Uzaklaş canım, mesafe koymaya bak, çok yüzsüz olmuş kayınvalide, biraz soğuk davran kırıldığını belli et azcık ağzını toplasın.
ya kadın sanki gerçekten rahatsız anlam veremiyorum ne konuştuğundan haberi yok benim kocam bu kadar anne meraklısıyken mümkün değil malesef uzaklaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…