- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.421
Siz yinede fatura isteyin gönderin belki karsılar, sigortalar cok degısık sistemle calısıyr olmayacak seyler karsıkıyor yada karsılamıyorYok benim sigortam karşılamıyor yüksek ihtimalle, anlaşmalı kurum olması gerek. Doktorum 500 alıyor demişti bana ama arayıp sormadım.
aynen aynen ya çıldırcam bunların amaçları neyse anlamıyorum sizinkiler oğlan olmuş ne olmuşlar sanki de ulan gerizekalı kadın hayırlı sağlıklı olsun yeter desen ölür müsün benimki hayırlı olsun gözün aydın bile demediHiç canını sıkma canım yalnız değilsin malesef bu konuda.Kayınvalideler nasıl böyle olabiliyor aklım almıyor. Benimde kızım olacak inşallah. Eşim kayınvalideme bir daha ki de erkek olur belki dedi. Nasıl seviniyor, dualar ediyor oğlumun oğlununu severiz diye. Şok oldum kız olduğunu söyleyince hiç böyle bir tepki vermemişti.Hayır sanki oğlan olsa düşecek bir miras var, devam ettirecek holding felan var
kuzum söylüyorum her lafı ama anlayan mı var onun yüzünden eşimle tartışıyorum sende sevinmedin annenle seni büyüsün bunlar seni istemedi kızım diycem diyorum sonra bana kızıyor doğmamış çocuğa bunları söylüycem mi diye düşünüyorsun falan diyor annesine laf söyletmiyor bende burda akşama kadar ağlayımAfedersin ama bu cahil zihniyetten başka hiçbir şey değil. Bu kafadaki insanlar ilerde de “bi erkek çocuk doğuramadın” diye kadına yüklenirler. Sakın ama sakın çekinme tavrını koy ve gerekirse konuşma bile. Onlar böyle konuşmaya cesaret edebiliyorken senin de vereceğin cevaba hazırlıklı olsunlar. tepene çıkmalarına izin verme derim ben.
Ben illa erkek çocuk diye tutturan, kıza üzülen kadınların ezildiklerini, değer görmediklerini düşünüyorum. Erkek olursa el üstünde tutulacağını, kendisi gibi ezilmeyeceğini, e “erkek anası” olarak kendinin de kıymet göreceğini düşünüyorlar sanırım.Çok var canım malesef,erkek annelerindede var yani çoğunda,pipili foto koyanmı dersin , her fotosunun altına babyboy diye etiket düşenmi dersin...hepsine gıcık oluyorum.sanki babyboy yazmasan erkek olmıcak o çocuk :)
çok sağol canım ama yok ya bu kadar kötü düşündüklerine anlam veremiyorum ya oda evlat oda kızda olsa çok sevinirim erkek de siz nasıl ayırt edebiliyorsunuz o zman sevmeyin arkadaş madem kız istemiyorsunuzUmrunda bile olmasın. Kayınvalidemle aram iyidir, severim iyi kadındır. Hamileliğimin başından beri erkek hissediyoruz diyip duruyorlardı. Cinsiyeti öğrenince ufak bi sürprizle söyleyelim dedim. Minik bi pembe balonla sürpriz yaptık. Balona bakıyor bakıyor tepki yok. Anne iyi misin dedim. Üstündeki girl yazısını okumaya çalışıyormuş, girl erkek değil mi dedi. Anne girl kız demek, ayrıca renginden anlamadın mı dedim. Şaka yapıyorsun dimi bence erkek ama pembe renk de şaka falan dedi. Yok dedim ben zaten hep kız hissediyordum bana arkadaş gelecek kimsem yok bu şehirde dedim:) sonra kendini toparladı sağlıklı olsun da oğlumun çocuğuna kurban olurum‘lar falan.
Gülüp geçtim. Cahiliye düşüncesi hala devam ediyor ne yazıkki. Doğru tektir ve evlat cinsiyetle ayırt edilmez. Sıkmayın canınızı, sinirlenmek çok normal ama üzülmeyin.
Canım benim hayırlı sağlıklı evlat olsun, kızı erkeği olur mu hiç Herşey den kıymetli cinsiyeti farketmez. Oğlum napacak ne yaakızlar canım çok sıkkın dün hastaneye gittik kızımız olacakmış çok sevindim sonra hastaneden çıktım kayınvalidem haber bekliyordu onu aradım kızmış anne dedi gönülsüz gönülsüz iyi hayırlısı olsun dedi ben erkek olur sanıyordum neyse dedi sonra ilk çocuğun erkek olsaydı iyiydi dedi bende o da aynı kızda aynı ne farkeder ikisi de benim için evlat dedim hem bana arkadaş olur dedim kadın oğlum napacak dedi bende ne demek napacak anne onunda kızı oluyor dedim sonra bi şekilde kapattık telefonu sonra işe geçene kadar ağladım iş yerinde akşama kadar ağladım hala etkisinden kurtulamıyorum çok zoruma gitti ayrıca benim ilk çocuğum düşükle sonuçlandı 2 buçuk yıldır çocuk için uğraşıyoruz be kadın sanki bilmiyormuş gibi konuşmaları çok zoruma gitti((
A aa sapık mıdır nedir? Tövbe estağfurullah. Küçükken çok sıkıştırdılar onu galibainanki çok zoruma gitti canım geçen gün yanımda eltimin oğlunu severken amcayın kızı olacakmış oğlum kenarda sıkıştırırsın kız olupta ne olacaksa bak bide oğlanın başını belaya sokacak falan diye küçücük bebeği bile severken bana laf sokuyo dün de böyle yapınca artık dayanamayıp ağladım akşama kadar
çok sağol canım benim ama inan elimde değil ben baştan beridir hep kız hissediyorum dedim kendisi yok yok erkek diyordu dün de kesinleşince moral sıfır tabi kendi daha yeni evlendiğimizde eltimle bana bi kızım olsa çok isterdim iki oğlum oldu keşke bir kızım olsaydı derdi şimdi kadına kız diyince morali bozuluyor kendisinin olmayınca kıskandı sanırım yoksa normal bir hareket değil bunun yaptığıCanım hiç morelini bozma kayınvaliden çok dusuncesizmis evlat bu ya kızı oğlanı mi var yeterki sağlıklı olsun insanlar neler çekiyo yıllarca ugrasiyo olmuyo şükretmesi gerek. Sen hiç üzülme Allah bebeğine sağlık versin hayırlısıyla kucağına al gerisi boş kız evlat daha hayırlı derler eşin de sende mutlu olduktan snra boşver takma ağlama yazık prensesin de içerde uzuluyodr
inşallah böyle kadına sevdirmeyeceksin ya o bunu hakediyor işte eşim annesine çok düşkün olmasa ayaklarım yere daha iyi basar her lafı da söylerim ama benimki annesine çok düşkün bana annesi hakkında laf ettirmez dün eşime de ayrı sinirlendim doğru düzgün bu zamana kadar karnımı sevip konuşmadı bugün küsüm diye ilk defa sabah kızım diye sevmeye kalkıyorAyyy kıçımın kenarı.
İnşallah sana benzemez deyip kapasaydın konuyu kaynanana.nefret geldi şu düşünce sahiplerinden...
Normalde saçma tavırlarını hiç cevapsız bırakmam. Ama o an öyle bi şok oldum ki :) kendi annemlerin 6 torunu var. Erkek kız ayrımını hiç hissetmedim hepsinin yeri ayrıdır. Bunların tepkisi beni şok etti.Ayyy kıçımın kenarı.
İnşallah sana benzemez deyip kapasaydın konuyu kaynanana.nefret geldi şu düşünce sahiplerinden...
Aaaa kardeş onlar cahil cahil konuşma deyiverseydin ya cağnııımminanki çok zoruma gitti canım geçen gün yanımda eltimin oğlunu severken amcayın kızı olacakmış oğlum kenarda sıkıştırırsın kız olupta ne olacaksa bak bide oğlanın başını belaya sokacak falan diye küçücük bebeği bile severken bana laf sokuyo dün de böyle yapınca artık dayanamayıp ağladım akşama kadar
Kuzum hiç de sevmesin sende gösterme evladını hasret kalsınlar ayıp ya tavırları hiç hoş değil eşin sana destek olduktan snra gerisi boş kız evlat babaya daha düşkün olur. Annesine hak vermesi hoş değil malesf laf soyletmiyolar ama sen hiç üzülme bı kere cinsiyeti belirleyen erkekden gelen genler boş boş konuşuyo cahil kadınçok sağol canım ama yok ya bu kadar kötü düşündüklerine anlam veremiyorum ya oda evlat oda kızda olsa çok sevinirim erkek de siz nasıl ayırt edebiliyorsunuz o zman sevmeyin arkadaş madem kız istemiyorsunuz
inan o kadar pişman oldum ki keşke farklı şehirlerde yaşasaydık en azından bu kadar dip dibe hergün görmek zorunda kalmazdım ya istemiyorsan sevmezsin olur biter eltimin oğlu var 5 aylık çocuğun pipisini faln öpüyor resim çekiyor sapık kadın ya buna kızımı da amanet etmeye korkarım amcanın kızı alırsın oğlum falan diyor daha bebeğe ya kenarlarda sıkıştır falan sanki o torunu benimki neyi olacaksaCanım benim hayırlı sağlıklı evlat olsun, kızı erkeği olur mu hiç Herşey den kıymetli cinsiyeti farketmez. Oğlum napacak ne yaahele verin şu kadını elime. Kendini de bebişimi de üzme boşuna, söyleyecektim lafını, kokusuna muhtaç ederim ben olsam
inan ki sapık ya bunları içime attım işte dünde en sonunda ağlayarak patladımA aa sapık mıdır nedir? Tövbe estağfurullah. Küçükken çok sıkıştırdılar onu galiba
aminn geri kafalılar yaAaaa kardeş onlar cahil cahil konuşma deyiverseydin ya cağnııımm, ay ne biçim zihniyet yaa, erkek çocuklarını bu zihniyetle yetiştirwnde bunlar. Soyları tükense de kurtulsak
Uzaklaş canım, mesafe koymaya bak, çok yüzsüz olmuş kayınvalide, biraz soğuk davran kırıldığını belli et azcık ağzını toplasın.inan o kadar pişman oldum ki keşke farklı şehirlerde yaşasaydık en azından bu kadar dip dibe hergün görmek zorunda kalmazdım ya istemiyorsan sevmezsin olur biter eltimin oğlu var 5 aylık çocuğun pipisini faln öpüyor resim çekiyor sapık kadın ya buna kızımı da amanet etmeye korkarım amcanın kızı alırsın oğlum falan diyor daha bebeğe ya kenarlarda sıkıştır falan sanki o torunu benimki neyi olacaksa
Ay iğrenç inşallah öperken ağzına çişini yaparinan o kadar pişman oldum ki keşke farklı şehirlerde yaşasaydık en azından bu kadar dip dibe hergün görmek zorunda kalmazdım ya istemiyorsan sevmezsin olur biter eltimin oğlu var 5 aylık çocuğun pipisini faln öpüyor resim çekiyor sapık kadın ya buna kızımı da amanet etmeye korkarım amcanın kızı alırsın oğlum falan diyor daha bebeğe ya kenarlarda sıkıştır falan sanki o torunu benimki neyi olacaksa
onu bile söyledim ayrıca rabbim vermiş otur şükret be kadın daha erkek kız muhabbeti yapıyorsunKuzum hiç de sevmesin sende gösterme evladını hasret kalsınlar ayıp ya tavırları hiç hoş değil eşin sana destek olduktan snra gerisi boş kız evlat babaya daha düşkün olur. Annesine hak vermesi hoş değil malesf laf soyletmiyolar ama sen hiç üzülme bı kere cinsiyeti belirleyen erkekden gelen genler boş boş konuşuyo cahil kadın
ya kadın sanki gerçekten rahatsız anlam veremiyorum ne konuştuğundan haberi yok benim kocam bu kadar anne meraklısıyken mümkün değil malesef uzaklaşmamUzaklaş canım, mesafe koymaya bak, çok yüzsüz olmuş kayınvalide, biraz soğuk davran kırıldığını belli et azcık ağzını toplasın.
amin canım aminnnnAy iğrenç inşallah öperken ağzına çişini yaparAllah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?