2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
aynen öyle hiç unutmuycam bana en özel günümde böyle yapıp akşama kadar ağlattığını hakkımı helal etmiyorum bu kadına

Cidden sapık artı çocuk istismarcısı Sinirlerim bozuldu daha fazla okuyamayacağım.

Ağlaması gerçekse belki gerçekten art niyettir canım. Yani inşallah öyledir. Bundan sonra kontrollerden sonra aramazsın sen de kendi merak ederse arar sorar. Sen bana arkadaş deyince direkt oğlunu savunma mekanizmasına geçmesi çok saçma sanki oğlu onun babası değilmiş gibi!!! Bu kadınlar evlendiğimizi oğullarıyla aile olduğumuzu uzun zaman idrak edemiyorlar bence.

Canım kulağını tıka bu laflara bana da çok söylendi kızım olacağını öğrendiklerinde ilk çocuk farketmez nasılsa vs vs... Size ne yahu belki ben tek çocukla kalıcam azıcık burnunuzu bir şeye sokmayın ya yemin ederim bıktım cahil cahil konuşmalardan

kesinlikle ben buçuk yıllık geliniyim eltim 1 buçuk yıllık oldu onu kabbullendiler ama beni hala kabullenemediler sanki öyle hissediyorum bide zaten eltim evlenir evlenmez hamile kadı oğlu oldu bir torunun erkek işte biri de kız olsun buna sevinmem gerekirken beni böyle demorize etti üstüne geçenlerde falan sen şimdi yayılırsın kanın popon falan diyor kadın direk psikolojik yıkmaya çalışıyor ya

bende canım bende çok bıktım hatta ben nasıl bu insanların yanındayım diye bile düşünüyorum resmen kendisini hiç eğitmemiş cahil kadın ya

Keske cinsiyeti senin oglun belirliyor anne kiz ya da erkek olmasinda genetik olarak ben bir sey yapamiyorum deseydin Ben o ortamda bulunmazdim acikcasi benim cocugumu sikistiricagini soylicek telefonda bana oyle tepkiler vericek ve esim bunu desteklicek filan kalkip giderdim evime. Giderken de sizi bu fetis dusuncelerinizle bas basa birakiyim eger cocugu bu dusuncelerden sonra getirirsem buraya sikistirirsiniz derdim.

Ay cok sinirlendim inan ki senin icin de uzuldum. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bebek sahibi olmak isteyen o kadar insan var ki. Cinsiyetin hic bir onemi yok saglikla kucagimiza alalim, sinirlerimizi bozmayalim boyleleri yuzunden

bende canım bende çok bıktım hatta ben nasıl bu insanların yanındayım diye bile düşünüyorum resmen kendisini hiç eğitmemiş cahil kadın ya
Hiç bir şekilde süreçten bilgilendirme canım,beni bir gün bile görümcelerim aramaz sormaz neymiş midem bulanıyormuş rahatsız etmek istemiyorlarmış ben de hiç bir şekilde onlara bilgi vermiyorum başlarda ben arar söylerdim heyecanla baktım onlardan en ufak ilgi yok kestim öğrenmek istiyorlarsa arar sorarlar bilgi edinirler bebeğimin cinsiyetini bile eşim kayınvalideme söyledi ondan öğrendiler sen hiç takma sadece bebeğini düşün lütfen

aminn kesinlikle canım oda doğsun çok sevecek ama ben bana yaptıklarını asla unutmuycam

Art niyet değildir dicektim dlk-f

çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız biraz olsun sizle paylaşınca rahatladım rabbim sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günü görmeyi nasip eder hepimize inşallah böyle kötü insanlardan da bizi ve beğimizi korusun rabbim

Art niyet değildir dicektim dlk-f
yok canım yalandan ağlıyor benim kayınpedere söyleyeceğimi düşünmüyordu kendini haklı çıkarmak için hep böyle yapar çünkü ard niyetli olmasa ben tekken söylemez eşim ve kayınpederin yanında da söylerdi ama ne tesadüftür ki onların olmadığı yerlerde söylüyor hep sonra dün kocana mı söyledin hemen diyor bende oğlun aradı bende ağlıyordum öyle anlattım dedim bişe demedi bu ard niyet değilde nedir sence

aminn kesinlikle canım oda doğsun çok sevecek ama ben bana yaptıklarını asla unutmuycam

Son sayfayi yeni okudum da benim de icim kaldirmadi soylediklerini senin adina da cok uzuldum bence sizin iliskinizde sen cok sessiz kalmissin ve senin yaninda bu sekilde soyleyebilme hakkini vermissin gibi duruyor. Hamile kadin uzulmez ve bunlar birinin yuzune de soylenilmez. Bir de gercekten cocugu onunla yalniz birakma hic normal degil soyledikleri de

Kendini yalniz hissetme ama aranizdaki seviyeyi tekrar kurmalisin bence, butun esler maalesef ki annesine cok duskun ama bu sekilde davranma hakkini tanimamalisin. Allah sana sabir versin

Helal olsun canım sen de bebişin de iyi ol da burda ztn hepimiz kardeş gibi olduk birimizn derdine hepimiz üzülüyoruz çevreye aileye anlatamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz. Ama sen içine atma yazık bebisine salla gitsi ağrım var de halim yok de gitme bı sure kocan gitsin bırak bende bıraktım hergun gidiyo ben görmüyorum en azından hiç canını sıkma

Amin canım,sadece bebeğine odaklan lütfen kimin ne dediğini de umursama kendini yıpratma bebeğin etkilenmesin annesi

Kocam beni her halimle beğenir gerisi önemli değil karnım mı çıkmış popom mu çıkmış önemli değil. Kilo bi şekilde verilir diye cevap ver bence bi daha böyle bi densizlik yaparsa. Kızı olmadığı için kıskanmış olabilir. Ya da kendini evdeki tek kadın olarak prenses gibi görüyosa kız torunu rakip gibi görmüş de olabilir böyle manyakça şeyleri düşünen insanlar var çünkü.

Şu her gün gitme olayını anlamıyorum ya

Sürekli demorilize eden insanlardan uzak durmakta fayda var canım. Eşim ailesine düşkün diyorsan, gidip geleceğiniz zaman iyi hissetmediğini ayrıca pandemi olduğunu dile getir seyrek gitmeye çalışın. Yine de gitme durumunda kalırsan konuşmaların tavrın mesafeli olsun. Eşin çok bağlı olabilir ama sen öyle olmak zorunda hissetme kesinlikle.

Bana karşı yapılan beni üzecek kasıtlı bi tavırda, gittiğimiz zaman her halimden belli ederim. Normalde kayınvalidemle mutfakta vakit geçiriyorsam tavırlı olduğumda eşimle salonda otururum etliye sütlüye karışmam, anlarlar. Üzerime gelip affettirmeye çalışırlar. Çalışmazlarsa da umrumda olmazdı. Mesafe için bahanem olur.

Uzun oldu, lütfen kendini üzme. Evliliğin ilk zamanları çok takıyordum, şuan eşimle iyiysem kendi ailemle yaşadığım sorun bile çok etkilemiyor..

aynen öyle hiç unutmuycam bana en özel günümde böyle yapıp akşama kadar ağlattığını hakkımı helal etmiyorum bu kadına
Sen merak etme böyle konuşan insanlar sonra allah tarafından o beğenmedikleri insanların eline düşer. İnşallah öyle de olur. Kızın en hayırlı evlat torun olsun da beklesin kapısının çalmasını torununun gelmesini. Ben böyle yapanların laflarını yediklerini çok gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…