- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.441
aynen öyle hiç unutmuycam bana en özel günümde böyle yapıp akşama kadar ağlattığını hakkımı helal etmiyorum bu kadınaTövbe estağfirullah ya, boşver hiç takma senin çocuğun misler gibi doğacak inşallah öyle güzel öyle tatlı zeki bir kız olur inşallah ki ilerise pırlanta gibi sevilsin kayınvaliden tarafından herkes tarafından sende hatırlatırsın bunları
Cidden sapık artı çocuk istismarcısıinan o kadar pişman oldum ki keşke farklı şehirlerde yaşasaydık en azından bu kadar dip dibe hergün görmek zorunda kalmazdım ya istemiyorsan sevmezsin olur biter eltimin oğlu var 5 aylık çocuğun pipisini faln öpüyor resim çekiyor sapık kadın ya buna kızımı da amanet etmeye korkarım amcanın kızı alırsın oğlum falan diyor daha bebeğe ya kenarlarda sıkıştır falan sanki o torunu benimki neyi olacaksa
Ağlaması gerçekse belki gerçekten art niyettir canım. Yani inşallah öyledir. Bundan sonra kontrollerden sonra aramazsın sen de kendi merak ederse arar sorar. Sen bana arkadaş deyince direkt oğlunu savunma mekanizmasına geçmesi çok saçma sanki oğlu onun babası değilmiş gibi!!! Bu kadınlar evlendiğimizi oğullarıyla aile olduğumuzu uzun zaman idrak edemiyorlar bence.ya hiç sorma sevincimi kursağımda bıraktı kadın ya akşam onlara gittim kayınpederin yanında da ağladım annem böyle diyor diye adam da kızım ard niyetle söylememiştir yanlış anlama diyor bu da karşıma geçmiş ağlıyor ben ne dedim ki diyerek o an boğasım geldi
Canım kulağını tıka bu laflara bana da çok söylendi kızım olacağını öğrendiklerinde ilk çocuk farketmez nasılsa vs vs... Size ne yahu belki ben tek çocukla kalıcam azıcık burnunuzu bir şeye sokmayın ya yemin ederim bıktım cahil cahil konuşmalardankızlar canım çok sıkkın dün hastaneye gittik kızımız olacakmış çok sevindim sonra hastaneden çıktım kayınvalidem haber bekliyordu onu aradım kızmış anne dedi gönülsüz gönülsüz iyi hayırlısı olsun dedi ben erkek olur sanıyordum neyse dedi sonra ilk çocuğun erkek olsaydı iyiydi dedi bende o da aynı kızda aynı ne farkeder ikisi de benim için evlat dedim hem bana arkadaş olur dedim kadın oğlum napacak dedi bende ne demek napacak anne onunda kızı oluyor dedim sonra bi şekilde kapattık telefonu sonra işe geçene kadar ağladım iş yerinde akşama kadar ağladım hala etkisinden kurtulamıyorum çok zoruma gitti ayrıca benim ilk çocuğum düşükle sonuçlandı 2 buçuk yıldır çocuk için uğraşıyoruz be kadın sanki bilmiyormuş gibi konuşmaları çok zoruma gitti((
Ağlaması gerçekse belki gerçekten art niyettir canım. Yani inşallah öyledir. Bundan sonra kontrollerden sonra aramazsın sen de kendi merak ederse arar sorar. Sen bana arkadaş deyince direkt oğlunu savunma mekanizmasına geçmesi çok saçma sanki oğlu onun babası değilmiş gibi!!! Bu kadınlar evlendiğimizi oğullarıyla aile olduğumuzu uzun zaman idrak edemiyorlar bence
bende canım bende çok bıktım hatta ben nasıl bu insanların yanındayım diye bile düşünüyorum resmen kendisini hiç eğitmemiş cahil kadın yaCanım kulağını tıka bu laflara bana da çok söylendi kızım olacağını öğrendiklerinde ilk çocuk farketmez nasılsa vs vs... Size ne yahu belki ben tek çocukla kalıcam azıcık burnunuzu bir şeye sokmayın ya yemin ederim bıktım cahil cahil konuşmalardan
inşallah böyle kadına sevdirmeyeceksin ya o bunu hakediyor işte eşim annesine çok düşkün olmasa ayaklarım yere daha iyi basar her lafı da söylerim ama benimki annesine çok düşkün bana annesi hakkında laf ettirmez dün eşime de ayrı sinirlendim doğru düzgün bu zamana kadar karnımı sevip konuşmadı bugün küsüm diye ilk defa sabah kızım diye sevmeye kalkıyor
Hiç bir şekilde süreçten bilgilendirme canım,beni bir gün bile görümcelerim aramaz sormaz neymiş midem bulanıyormuş rahatsız etmek istemiyorlarmış ben de hiç bir şekilde onlara bilgi vermiyorum başlarda ben arar söylerdim heyecanla baktım onlardan en ufak ilgi yok kestim öğrenmek istiyorlarsa arar sorarlar bilgi edinirler bebeğimin cinsiyetini bile eşim kayınvalideme söyledi ondan öğrendiler sen hiç takma sadece bebeğini düşün lütfenbende canım bende çok bıktım hatta ben nasıl bu insanların yanındayım diye bile düşünüyorum resmen kendisini hiç eğitmemiş cahil kadın ya
aminn kesinlikle canım oda doğsun çok sevecek ama ben bana yaptıklarını asla unutmuycamKeske cinsiyeti senin oglun belirliyor anne kiz ya da erkek olmasinda genetik olarak ben bir sey yapamiyorum deseydinBen o ortamda bulunmazdim acikcasi benim cocugumu sikistiricagini soylicek telefonda bana oyle tepkiler vericek ve esim bunu desteklicek filan kalkip giderdim evime. Giderken de sizi bu fetis dusuncelerinizle bas basa birakiyim eger cocugu bu dusuncelerden sonra getirirsem buraya sikistirirsiniz derdim.
Ay cok sinirlendim inan ki senin icin de uzuldum. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bebek sahibi olmak isteyen o kadar insan var ki. Cinsiyetin hic bir onemi yok saglikla kucagimiza alalim, sinirlerimizi bozmayalim boyleleri yuzunden
Art niyet değildir dicektimAğlaması gerçekse belki gerçekten art niyettir canım. Yani inşallah öyledir. Bundan sonra kontrollerden sonra aramazsın sen de kendi merak ederse arar sorar. Sen bana arkadaş deyince direkt oğlunu savunma mekanizmasına geçmesi çok saçma sanki oğlu onun babası değilmiş gibi!!! Bu kadınlar evlendiğimizi oğullarıyla aile olduğumuzu uzun zaman idrak edemiyorlar bence.
çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız biraz olsun sizle paylaşınca rahatladımHiç bir şekilde süreçten bilgilendirme canım,beni bir gün bile görümcelerim aramaz sormaz neymiş midem bulanıyormuş rahatsız etmek istemiyorlarmış ben de hiç bir şekilde onlara bilgi vermiyorum başlarda ben arar söylerdim heyecanla baktım onlardan en ufak ilgi yok kestim öğrenmek istiyorlarsa arar sorarlar bilgi edinirler bebeğimin cinsiyetini bile eşim kayınvalideme söyledi ondan öğrendiler sen hiç takma sadece bebeğini düşün lütfen
yok canım yalandan ağlıyor benim kayınpedere söyleyeceğimi düşünmüyordu kendini haklı çıkarmak için hep böyle yapar çünkü ard niyetli olmasa ben tekken söylemez eşim ve kayınpederin yanında da söylerdi ama ne tesadüftür ki onların olmadığı yerlerde söylüyor hep sonra dün kocana mı söyledin hemen diyor bende oğlun aradı bende ağlıyordum öyle anlattım dedim bişe demedi bu ard niyet değilde nedir senceArt niyet değildir dicektimdlk-f
aminn kesinlikle canım oda doğsun çok sevecek ama ben bana yaptıklarını asla unutmuycam
Helal olsun canım sen de bebişin de iyi ol da burda ztn hepimiz kardeş gibi olduk birimizn derdine hepimiz üzülüyoruz çevreye aileye anlatamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz. Ama sen içine atma yazık bebisine salla gitsi ağrım var de halim yok de gitme bı sure kocan gitsin bırak bende bıraktım hergun gidiyo ben görmüyorum en azından hiç canını sıkmakusura bakmayın kızlar sizi de üzdüm hakkınızı helal edin bi size anlatabiliyorum kimseye bişe diyemiyorum ailem de yok yanımda anneme bile anlatamıyorum tek başıma da işte böyle içime atmaktan kendimi üzüyorum çok yalnız hissediyorum kendimi
Amin canım,sadece bebeğine odaklan lütfen kimin ne dediğini de umursama kendini yıpratma bebeğin etkilenmesin annesiçok teşekkür ederim canım iyiki varsınız biraz olsun sizle paylaşınca rahatladımrabbim sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günü görmeyi nasip eder hepimize inşallah böyle kötü insanlardan da bizi ve beğimizi korusun rabbim
Kocam beni her halimle beğenir gerisi önemli değil karnım mı çıkmış popom mu çıkmış önemli değil. Kilo bi şekilde verilir diye cevap ver bence bi daha böyle bi densizlik yaparsa. Kızı olmadığı için kıskanmış olabilir. Ya da kendini evdeki tek kadın olarak prenses gibi görüyosa kız torunu rakip gibi görmüş de olabilirkesinlikle ben buçuk yıllık geliniyim eltim 1 buçuk yıllık oldu onu kabbullendiler ama beni hala kabullenemediler sanki öyle hissediyorum bide zaten eltim evlenir evlenmez hamile kadı oğlu oldu bir torunun erkek işte biri de kız olsun buna sevinmem gerekirken beni böyle demorize etti üstüne geçenlerde falan sen şimdi yayılırsın kanın popon falan diyor kadın direk psikolojik yıkmaya çalışıyor ya
Şu her gün gitme olayını anlamıyorum yaHelal olsun canım sen de bebişin de iyi ol da burda ztn hepimiz kardeş gibi olduk birimizn derdine hepimiz üzülüyoruz çevreye aileye anlatamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz. Ama sen içine atma yazık bebisine salla gitsi ağrım var de halim yok de gitme bı sure kocan gitsin bırak bende bıraktım hergun gidiyo ben görmüyorum en azından hiç canını sıkma
Sürekli demorilize eden insanlardan uzak durmakta fayda var canım. Eşim ailesine düşkün diyorsan, gidip geleceğiniz zaman iyi hissetmediğini ayrıca pandemi olduğunu dile getir seyrek gitmeye çalışın. Yine de gitme durumunda kalırsan konuşmaların tavrın mesafeli olsun. Eşin çok bağlı olabilir ama sen öyle olmak zorunda hissetme kesinlikle.kesinlikle ben buçuk yıllık geliniyim eltim 1 buçuk yıllık oldu onu kabbullendiler ama beni hala kabullenemediler sanki öyle hissediyorum bide zaten eltim evlenir evlenmez hamile kadı oğlu oldu bir torunun erkek işte biri de kız olsun buna sevinmem gerekirken beni böyle demorize etti üstüne geçenlerde falan sen şimdi yayılırsın kanın popon falan diyor kadın direk psikolojik yıkmaya çalışıyor ya
Sen merak etme böyle konuşan insanlar sonra allah tarafından o beğenmedikleri insanların eline düşer. İnşallah öyle de olur. Kızın en hayırlı evlat torun olsun da beklesin kapısının çalmasını torununun gelmesini. Ben böyle yapanların laflarını yediklerini çok gördümaynen öyle hiç unutmuycam bana en özel günümde böyle yapıp akşama kadar ağlattığını hakkımı helal etmiyorum bu kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?