2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
amin canım aminn çok haklısın aslında benim yapım gereği hep susar alttan alırım kimseyi kırmayım diye çabalarım işte keşke çirkef her lafına bir cevap veren biri olsaydım belki değerim o zamn bilinirdi ama benim eşimi de hep bastırarak büyütmüşler oda annesine babasına asla ses çıkaramaz adamın karşısında dün hem konuşup hem ağlıyorum anne sende söyleme böyle şeyler bile diyemedi ama eltimle kaynıma asla bi kelime edemez çünkü kaynım izin vermez ama benim eşten kaybediyorum aslında

Yarın doğunca senden çok sahiplenirler canım. Hem kız çocuk berekettir benim ilk oğlan oldu benim 2 erkek kardeşim var eşim 3 erkek kardeşler kız kardeşim yok acaba kızım da mı olmayacak diye düşünüyordum Allah ım ikinciye nasip edecek inşallah. Erkekler alır başını gider her durumda ne varsa kız çocukta var bence

şu an yemek yapamıyorum yiyemiyorum evde diye hergün akşam işten çıkınca mecbur gidiyorum canım yoksa evde aç kalıyorum yatsın kalksın çocuğa dua etsin yoksa hele ki şu durumda hiç gitmezdim

Hmm o zaman kesin artniyet evet. Sen de şey yap herkesin içinde “aa anne geçen sen şöyle dedin ya aklıma ne geldi” diye başlayan cümleler kur foyasını hep çıkar ortaya ki sana bi daha böyle densiz konuşamasın. Bundan sonraki haftalar çok önemli 17-18 den sonra iyice hissedip anlıyolar üzgün müyüz değilmiyiz. Eşim okuduğu kitaptan öğrenmiş o söyledi. Hatta dün doğduğun ev kaderindir i izliyodum izleme şunu çocuğumun moralini bozma diyo bana Sen de Üzme kendini hem kendin hem bebiş için.

Ya görüşme bence çok gitme, benim de görümcem böyle ben görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum da yani. Kadının amacı yeryüzündeki herkesi demoralize etmek. Kıskanılan insanlara böyle yaparlar sen hiç takma, ye iç keyfine bak kilonu da alırsan al diyetsyen mi yok güzellik salonu mu yok sanki. Bu kadar basit düşünmeyin diye cevabını ver salla.geçiştir sürekli, peygamber efendimiz ne demiş kız çocuğu olan kadın bereketlidir , varmı bundan güzeli. Ben mesela görümceme gülüyorum sürekli takasım gelmiyor böyle seninkiler gibi saçmalıyo sürekli bende gülüyorum aynen diyorum kesin sezeryan olur ben nasıl doğurucam haklısın diyip güldüm geçtim ki hamile değildim düşün bana diyoki sen kesin sezeryan yaparsın. O normal doğurmuştu iki çocuğunu al bak üçüncüyü sezeryanla doğurdu sanki sezeryanla doğurunca noluyo salak işte napcan yani salla

çok haklısın canım şimdi pek mesafeyi beceremiyoruz malesef ama inşallah çocuk doğsun böyle sık gidip gelmiycem o zaman diğer torununu sevsinler

Hey Allahım ya , annesine düşkün olması normal olabilir ama bundan sonra annesinden daha önemli birşeye sahip olacak kızına.ama bişey diyimmi yüzde 90 kızı doğunda değişecek bu durumlar.

inşallah öyle olur inan o günleri rabbim göstersin bana diye çok dua ediyorum

Cahillikten öte birşey bu.
Aman zaten bebeğinin sana ve babaya ihtiyacı var,gerisini salla

Hic bir sey senden ve bebeginden onemli degil, bir de kimseye yaranamazsin ki bu dunyada. Her gun iyilik yapsan bunu vazife bilsen bir gun yapmadiginda ya da bir gun sesin ciktiginda en kotu sen olursun. O yuzden icinden nasil geliyorsa oyle davran kendini yiyip bitirme ve aglama lutfen.

Yemek yapamiyorsan bile yogurdun icine ekmek dogra, corba yap ama yine de gitme bence esin de boyle biriyse ne kadar az gorusurseniz o kadar iyi olur. Cok iyi niyetliyse hastayim yorgunum de eve yemegini yollasin, yollamiyorsa da bir sure idare et ic huzur daha onemli. Simdi cocuk da olacak onun bakimi vs, esin biraz daha kendi ailesine donuk olur. Onlarla gorusmelerinin suresini azaltabildigin kadar azaltmak en hayirlisi

kesinlikle annemin de 3 erkek 1 kız olarak ben varım şimdi anneme sorsam oğulların mı ben mi diye 3 oğluma bedelsin kesşke 2 3 tane daha kızım olsaydı diyor işte yaşamayan bilemez kayınvalidemin iki oğlu var daha erkeğe doyamamış kadın ya

Devamını okuyamadım,çok sinirlendim bu düşüncede olan insanlara ben çocuğumu göstermezdim.Net!

Yaaa benimkiler de kız istiyordu kızlarının üç erkeği var çocuk demeye bin şahit yaramazlıkta bıkmışlar, görümceemde o yaramazlıklsrını örtmek için iq testine sokmadan üstün zekalı olduklarını iddia ederek ört bas etmeye çalışıyo ay yazarken gülüyorum üni mezunu kadının yaptığı cahilliğe bak neyse. Bende haber verdim erkek diye falan tabi bunlar buruk sevindiler ama kötü niyetten değil yani . Ben ona da kıl oldum hafiften biz erkek istiyoduk ilk çocuğumuz zaten sıkıntı olmaz dedim seneye de kızı yaparım kızımda olur dedim. İşte ya olmazsa falan diyo bende böyle kıllık yapmasalar böyle iddialı cevaplar vermem ama hakediyolar yani o an mors olmayı. Bende dedimki kızlarla ilişkisi iyi olmayan insanlara zaten allah iyiki kız evlat vermemiş, benim çok şükür iyi eminim olur dedim olmasa da yine sorun yok ben ve eşimin kararı ve mutluluğu önemli gerisi hallolur dedim alışırlar sonra sustu ve bir daha konuyu açmadı haksız çünkü biliyo o da.

çok sağol canım benim ne güzel eşinin destek olması çok hoş keşke benimki de biraz öyle olsa benimki sadece terlik giy diyor başka bişe yok odun adam görür o doğsun kızım baban seni istemiyordu diycem :)

Annemin babamın beş torunu var beşi de kız Allah nasip ederse benim kızım 6.torun olacak şimdiden çok heyecanlılar Allah sizin çocuklarınızla bize cennetin kapısını açtı derler hep sağ olsunlar her konuda maddi manevi çocuklarının,torunlarının yanlarındalar.Cinsiyet konusunda ayırım yapan insanların yüzüne cahilliklerini bağırmak istiyorum cinsiyeti belirleyen erkektir açın biraz okuyun diye

Amaaaaaaaaaan çok da umrumda ben veriyorum lafımı geri kocamla dönüyorum eve banane yani onun ne istediğiii

:) aynen keşke görümcem olsaydı bende pek sallamazdım ama kayınvalide olunca biraz zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…