2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hey Allahım ya , annesine düşkün olması normal olabilir ama bundan sonra annesinden daha önemli birşeye sahip olacak kızına.ama bişey diyimmi yüzde 90 kızı doğunda değişecek bu durumlar.
inşallah tek isteğim o bakalım o zman annesi oğlum amcanın kızı sana alırız kenarlarda sıkıştırırsın derse o zman ne hissedecek o günleri görürüm inşallah o an sahiplenir ne diyosun anne demeyi becerebilir

çok haklısın biraz öyle yapmalıyım artık sanırım becerebilirim inşallah biz gitmesek eşim ailesini çağırıryor ben bıktım valla

çok haklısın biraz öyle yapmalıyım artık sanırım becerebilirim inşallah biz gitmesek eşim ailesini çağırıryor ben bıktım valla
Canım eşin senin onayın olmadan nasıl çağırabilir. Benimki çağırmak istediği zaman direkt söyleyemiyor ağzımı arıyor epeydir gelmediler napsak diye, gülerek biraz daha zaman geçsin diyorum :) Eşinle bu konuları güzelce konuşsan. Biraz baskın olman gerekiyor gibi hissettim..

Selamün aleyküm güzel Mayıs anneleri....okuyorum sizi her zmn takibimdesiiniz ...valla üç oğlum var cinsiyet ayrımı baştan beri yappmadim yaptrmadimda gönül hepsinin tadına bakmak istiyor ben üçüncü çocuğumda bile bana sen beste yapsan kizin olmaz senden çıkmaz umutlanma diyen insan çok oldu bende tabiki üzüldum kırıldım öle dediiklerine ama buna siz değil Allah karar veriyor dedim hep insan sevdiği insana gönlünde ne varsa versin diye dua eder dedim beni seven insanlar en azından bunu deyip yanimdalaar siz okadar yoksunuz dedim çok şimdi 4 bebeğim yolda ve kimseye 3 ay bitene kadar 0söylemedim cnki insanların laflari beni insannlaardan soğutuyorrdu öğrenene de yine oğlum olsa yine canım ismi bile hazır dedim ama rabbim nasip etti bin şükür binlerce şükür yakmayın umursamaayin hak ettiği yere koyun ...bu arada Dr gttim ve kesinleşti kızım geliyor listeye eklersiniz

aahh ahh canım bizim kayıvalidem ve kaynıma evimiz çok yakın yürüme mesafesi 10 dk en fazla mesela ben mutfakta kahvaltı hazırlıyorum o odada bi geliyor yanıma aşkım babmlar geliyor nieee dediğimde konuşuyoduk bizde gelelim dediler napim gelmeyin mi diyi diyip emrivaki yapıyor çok tartıştık ama kendi ailesine gelince malesef pek laf ettirmiyor ben burda eşek başıyım zaten

Kızlar kimin ne dediğini umursamayın inanın düşünmemiz gereken daha önemli şeyler var.Evlatlarımızın sağlığı,onları nasıl yetiştireceğimiz,eğitimleri ve onlarla ilgili daha bir sürü şey.Zihninizi boşaltın ve sadece bebeğinize odaklanın

Anladım canım emrivaki yapıyorlarsa eşlere de kızamıyor insan.
Geçen bizimkiler de yaptı. Aramıyorlar da, geliyoruz diye mesaj atmışlar. Onlar gelene kadar eşime çıkıştım ama adam ne yapsın.

Her zaman böyle değil illa ki kötü günlerimiz de oluyo canım her evdeki gibi. Bazen sinirleniyorum “tükür çocuum babanın yüzüne” diyorum karnıma bakıp gülüyoruz Bazısı düşünüyo da diyemiyor, kitap okutmak lazım o zaman bilinçleniyolar ve daha güzel davranıyolar. Ben öyle yapıyorum

gecmis olsuun evet ayni turde dokuntuden bahsediyorum ben de :)

kullandigim catlak kreminin tarihlerine de bir bakayim..

Merhabalr..hamilelikte oturarak mi banyo yapmak gerekiyor. Sağlık ocaginda doktor öyle söylemiş eşime. Internetten baktım oturarak banyoda enfeksiyon olabilir yazıyordu. Siz böyle bir şey duydunuz mu

Bu nasil bir laf ya, esiniz ne diyor bu duruma???
Kotu konusmak istemiyorum ama erkek kiz fark etmiyor sapiklik, kotu insan dolu her yer, bu lafi eden insanin kalbi kotu resmen, terbiyesiz...

Anladım canım emrivaki yapıyorlarsa eşlere de kızamıyor insan.
Geçen bizimkiler de yaptı. Aramıyorlar da, geliyoruz diye mesaj atmışlar. Onlar gelene kadar eşime çıkıştım ama adam ne yapsın.
ya öyle de bu kadar pasif de kalmasınlar anne baba bi önceden arayın falan desinler ben kandi aileme herşeyi çok rahat söylüyorum ama bu erkekler de ki bişe söyleyememeleri beni öldürüyor ya ailen söylesene sana küsecek halleri yok ya diyorum ama hiç umursamıyor

benimki kitabı eline bile almaz bırak okumayı keşke okusa çok isterdim

Kızlar arkadaşım geçen cuma günü doğum yapmış eşi covidli kendinin de testi pozitif çıkmış medipolde normal doğum yapmış.Hastane anne,babaya ve onlarla temaslı olanlara vermemiş bebeği ertesi günü arkadaşımın teyzesi gidip almış bebeği şu an aynı evde ayrı odadalar bebeğiyle sütünü sağıyor teyzesi veriyormuş bakıyormuş.Umarım bu süreç bir an önce biter.

benimki kitabı eline bile almaz bırak okumayı keşke okusa çok isterdim
Ben zorla eline tutuşturuyorum valla,geçen gün doktorun asistanına diyor ki ilk gebelikte bebek 300-350 gr olunca anne hareketlerini hissedermiş,’Allah Allah sen nerden biliyorsun’ dedim ee bana verdiğin kitapta yazıyordu dedi

Bu nasil bir laf ya, esiniz ne diyor bu duruma???
Kotu konusmak istemiyorum ama erkek kiz fark etmiyor sapiklik, kotu insan dolu her yer, bu lafi eden insanin kalbi kotu resmen, terbiyesiz...
canım eşimin yanında söylemiyor ki gerçi söylese benimki annesine düşkünlüğünden yine bişe söylemez kesin inşallah doğunca kızım diye sahiplenir kıskanır yoksa böyle pis düşünceleri olan bir babaanne yanında bile bırakmak istemiyorum bütün güvenimi kırdı normalade çocuğu bırakır çalışırım belki diyordum ama bunları duyunca işten çıkar kendim çocuğuma bakarım dedim benim yanımda bunu söyleyen ben olmayınca çocuğa ne yapar kim bilir

:) çok iyi ya hangi kitap peki ismi ne bende alıyım belki okur

Merhabalr..hamilelikte oturarak mi banyo yapmak gerekiyor. Sağlık ocaginda doktor öyle söylemiş eşime. Internetten baktım oturarak banyoda enfeksiyon olabilir yazıyordu. Siz böyle bir şey duydunuz mu
Sıcak suyla banyo yapıyoruz ya kuzu tansiyonun düşebilir gebelikte, dengeni kaybedip düşme diye demiş olabilir genellikle bunun için söylüyorlar

Hayır tam tersi ayakta duş şeklinde olması gerekiyor. Bana da doktor söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…