- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.481
inşallah tek isteğim o bakalım o zman annesi oğlum amcanın kızı sana alırız kenarlarda sıkıştırırsın derse o zman ne hissedecek o günleri görürüm inşallah o an sahiplenir ne diyosun anne demeyi becerebilirHey Allahım ya , annesine düşkün olması normal olabilir ama bundan sonra annesinden daha önemli birşeye sahip olacak kızına.ama bişey diyimmi yüzde 90 kızı doğunda değişecek bu durumlar.
çok haklısın biraz öyle yapmalıyım artık sanırım becerebilirim inşallah biz gitmesek eşim ailesini çağırıryor ben bıktım vallaHic bir sey senden ve bebeginden onemli degil, bir de kimseye yaranamazsin ki bu dunyada. Her gun iyilik yapsan bunu vazife bilsen bir gun yapmadiginda ya da bir gun sesin ciktiginda en kotu sen olursun. O yuzden icinden nasil geliyorsa oyle davran kendini yiyip bitirme ve aglama lutfen.
Yemek yapamiyorsan bile yogurdun icine ekmek dogra, corba yap ama yine de gitme bence esin de boyle biriyse ne kadar az gorusurseniz o kadar iyi olur. Cok iyi niyetliyse hastayim yorgunum de eve yemegini yollasin, yollamiyorsa da bir sure idare et ic huzur daha onemli. Simdi cocuk da olacak onun bakimi vs, esin biraz daha kendi ailesine donuk olur. Onlarla gorusmelerinin suresini azaltabildigin kadar azaltmak en hayirlisi
kesin kesin zaten kadın bir kıyafet alsam onu bile kıskanıyor ya kendine de almak istiyor :))Kıskanıyo oğlunu senden ondan yapıyordur sallaaaa
Canım eşin senin onayın olmadan nasıl çağırabilir. Benimki çağırmak istediği zaman direkt söyleyemiyor ağzımı arıyor epeydir gelmediler napsak diye, gülerek biraz daha zaman geçsin diyorum :) Eşinle bu konuları güzelce konuşsan. Biraz baskın olman gerekiyor gibi hissettim..çok haklısın biraz öyle yapmalıyım artık sanırım becerebilirim inşallah biz gitmesek eşim ailesini çağırıryor ben bıktım valla
aahh ahh canım bizim kayıvalidem ve kaynıma evimiz çok yakın yürüme mesafesi 10 dk en fazla mesela ben mutfakta kahvaltı hazırlıyorum o odada bi geliyor yanıma aşkım babmlar geliyor nieee dediğimde konuşuyoduk bizde gelelim dediler napim gelmeyin mi diyi diyip emrivaki yapıyor çok tartıştık ama kendi ailesine gelince malesef pek laf ettirmiyor ben burda eşek başıyım zatenCanım eşin senin onayın olmadan nasıl çağırabilir. Benimki çağırmak istediği zaman direkt söyleyemiyor ağzımı arıyor epeydir gelmediler napsak diye, gülerek biraz daha zaman geçsin diyorum :) Eşinle bu konuları güzelce konuşsan. Biraz baskın olman gerekiyor gibi hissettim..
Anladım canımaahh ahh canım bizim kayıvalidem ve kaynıma evimiz çok yakın yürüme mesafesi 10 dk en fazla mesela ben mutfakta kahvaltı hazırlıyorum o odada bi geliyor yanıma aşkım babmlar geliyor nieee dediğimde konuşuyoduk bizde gelelim dediler napim gelmeyin mi diyi diyip emrivaki yapıyor çok tartıştık ama kendi ailesine gelince malesef pek laf ettirmiyor ben burda eşek başıyım zaten
Her zaman böyle değil illa ki kötü günlerimiz de oluyo canım her evdeki gibi. Bazen sinirleniyorum “tükür çocuum babanın yüzüne” diyorum karnıma bakıp gülüyoruzçok sağol canım benim ne güzel eşinin destek olması çok hoş keşke benimki de biraz öyle olsa benimki sadece terlik giy diyor başka bişe yok odun adam görür o doğsun kızım baban seni istemiyordu diycem :)
Geçmiş olsun. Benim 1 ay kadar önce bacaklarımda olmuştu, kaşıntı ve kırmızı renkli minik minik yaralar. Doktorum yeni kullanmaya başladığın ürün yada ilaç varsa yan etkisi olabilir demişti. Gerçekten de bir cilt ürünüm vardı ondan sürmüştüm yüzüme baktım tarihi geçmiş. Kullanmayı bırakınca geçti.
Bu nasil bir laf ya, esiniz ne diyor bu duruma???inanki çok zoruma gitti canım geçen gün yanımda eltimin oğlunu severken amcayın kızı olacakmış oğlum kenarda sıkıştırırsın kız olupta ne olacaksa bak bide oğlanın başını belaya sokacak falan diye küçücük bebeği bile severken bana laf sokuyo dün de böyle yapınca artık dayanamayıp ağladım akşama kadar
ya öyle de bu kadar pasif de kalmasınlar anne baba bi önceden arayın falan desinler ben kandi aileme herşeyi çok rahat söylüyorum ama bu erkekler de ki bişe söyleyememeleri beni öldürüyor ya ailen söylesene sana küsecek halleri yok ya diyorum ama hiç umursamıyorAnladım canımemrivaki yapıyorlarsa eşlere de kızamıyor insan.
Geçen bizimkiler de yaptı. Aramıyorlar da, geliyoruz diye mesaj atmışlar. Onlar gelene kadar eşime çıkıştım ama adam ne yapsın.
benimki kitabı eline bile almaz bırak okumayı keşke okusa çok isterdimHer zaman böyle değil illa ki kötü günlerimiz de oluyo canım her evdeki gibi. Bazen sinirleniyorum “tükür çocuum babanın yüzüne” diyorum karnıma bakıp gülüyoruzBazısı düşünüyo da diyemiyor, kitap okutmak lazım o zaman bilinçleniyolar ve daha güzel davranıyolar. Ben öyle yapıyorum
Ben zorla eline tutuşturuyorum valla,geçen gün doktorun asistanına diyor ki ilk gebelikte bebek 300-350 gr olunca anne hareketlerini hissedermiş,’Allah Allah sen nerden biliyorsun’ dedim ee bana verdiğin kitapta yazıyordu dedibenimki kitabı eline bile almaz bırak okumayı keşke okusa çok isterdim
canım eşimin yanında söylemiyor ki gerçi söylese benimki annesine düşkünlüğünden yine bişe söylemez kesin inşallah doğunca kızım diye sahiplenir kıskanır yoksa böyle pis düşünceleri olan bir babaanne yanında bile bırakmak istemiyorum bütün güvenimi kırdı normalade çocuğu bırakır çalışırım belki diyordum ama bunları duyunca işten çıkar kendim çocuğuma bakarım dedim benim yanımda bunu söyleyen ben olmayınca çocuğa ne yapar kim bilirBu nasil bir laf ya, esiniz ne diyor bu duruma???
Kotu konusmak istemiyorum ama erkek kiz fark etmiyor sapiklik, kotu insan dolu her yer, bu lafi eden insanin kalbi kotu resmen, terbiyesiz...
:) çok iyi ya hangi kitap peki ismi ne bende alıyım belki okurBen zorla eline tutuşturuyorum valla,geçen gün doktorun asistanına diyor ki ilk gebelikte bebek 300-350 gr olunca anne hareketlerini hissedermiş,’Allah Allah sen nerden biliyorsun’ dedim ee bana verdiğin kitapta yazıyordu dedi
Sıcak suyla banyo yapıyoruz ya kuzu tansiyonun düşebilir gebelikte, dengeni kaybedip düşme diye demiş olabilir genellikle bunun için söylüyorlarMerhabalr..hamilelikte oturarak mi banyo yapmak gerekiyor. Sağlık ocaginda doktor öyle söylemiş eşime. Internetten baktım oturarak banyoda enfeksiyon olabilir yazıyordu. Siz böyle bir şey duydunuz mu
Hayır tam tersi ayakta duş şeklinde olması gerekiyor. Bana da doktor söylemişti.Merhabalr..hamilelikte oturarak mi banyo yapmak gerekiyor. Sağlık ocaginda doktor öyle söylemiş eşime. Internetten baktım oturarak banyoda enfeksiyon olabilir yazıyordu. Siz böyle bir şey duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?