2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende yürüyüş deyim ama yürüdükçe kasıklarim da ağrı oluyor neden acaba. Böyle cok hızlı koşmuşum da dalaklarim şişmiş gibi bi agri anlamadım

Benim de ilk gebeliğim ve 16.haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde. Doktor zayıf olduğun içim hissetmişsindir dedi 1.63 boyum 49 kiloyum hatta bazen dışardan bile görünüyordu yani

Kızlar size utanarak bir şey soracam ben birkaç gündür su alımını arttırdım ve gebeliğin başında olan sık idrara çıkma,su şeklinde sızıntı tekrar başladı yani sürekli çamaşır değiştiriyorum sürekli ıslak idrar kaçağı mı değil mi ondan da emin olamıyorum başka bir şey değildir demi

Yok ya başka bişey değildir ben geldimi tutamıyorum hemen gitmem lazım mesela öyle bi durumdayım ve ben de çok su içiyorum

öncelikle utanılacak birşey olduğunu düşünmüyorum kuzum, bak şurdaki gibi bebişin yer yön değiştikçe idrar torbasına baskı yapacak hale geliyordur ondandır bence.

Canım benim niye utanıyorsun... geçen doktora gitmeden benimde oldu öyle gün içinde iki kez külodum ıslaktı ama idrar olsa koku olur diye düşündüm. Suyum gidiyor diye düşündüm ben doktor kontrol etti suyumu. Bence o bir akıntı şekli veya terleme oluyor anlamıyoruz

canım bende de çok oluyor o durum

Yok ya başka bişey değildir ben geldimi tutamıyorum hemen gitmem lazım mesela öyle bi durumdayım ve ben de çok su içiyorum
Kızlar teşekkür ederim içim rahatladı doktorum da en son suyu falan kontrol etti her şey normal dedi Allah razı olsun sizden

Teşekkür ederim canım

Kızlar teşekkür ederim içim rahatladı doktorum da en son suyu falan kontrol etti her şey normal dedi Allah razı olsun sizden
Benim de ilk gebelikte oluyordu tabi biraz daha ileri haftalarda. Çamaşırımda sürekli su gibi ıslaklık ama kokluyorum idrar da değil doktora söylüyorum doktor bakıyor bebeğin suyu gayet iyi, idrar kaçırıyorsundur farkında değilsindir dedi. Ama ben onun akıntı da olabileceğini düşünüyorum belki su gibi bir akıntı oldu. Sende çok abartı miktar olmadığı sürece korkma canım ama çok ciddi miktar bi ıslaklık olursa doktoruna haber ver. Bi de bi ped satılıyormuş gelen sıvı amniyon sıvısı mı anlamak için, bence gerek yok şuan için ama aklında olsun gelecekte çok şüphede kaldığın bir durum olursa diye

Ben hep eşsiz gittim dr içeri almıyor boşuna gelme diyorum ama onun görmesini de istiyorum başka doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım
Bende devlete gittiğim için doktor almıyor maalesef ama eşim daha önce kızımda gördüğü için ve bu dada özelde gördüğü için pek Bi talebi yok, usg den foto çekilince oda heyecanlanıyor ama pek de birşey demiyor. Doğunca anlıyorlar tam baba olduklarını en azından benim eşim için öyle olmuştu.

Müslin örtü almak isteyenlere bi öneride bulunayım, bana da arkadaşım önerdi o kullanmış uzun süre hiç bir zarar görmemiş. Ben de instagramdan sipariş ettim turuncu olan 4 katlı 115x125 baya büyük ama yumuşacık bu zamana kadar sipariş ettiklerim arasında enn yumuşak olanı. Diğeri de iki katlı 90x100 aynı şekilde bu da çok yumuşak dokulu. Fiyatları da gayet uygun düşünenler bakabilir

Eklentiler

• 9EEAF2ED-6B58-4605-8722-4F52ACF604D2.webp
    160,9 KB · Görüntüleme: 75
Canım benim
Ebebek indirimini haber verdiğiniz için teşekkürler kızlar:) ben owli korse ve hamiş külodu aldım owli korse alıyo herkes gibi aklımda kalmış indirim de var gerçekten ihtiyacı olan varsa
Bu indirim bir hafta mı sonra fiyatlar eski haline mi geliyor e bebek de çantalar da, ındırımde

Benim de ilk gebeliğim ve 16.haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde. Doktor zayıf olduğun içim hissetmişsindir dedi 1.63 boyum 49 kiloyum hatta bazen dışardan bile görünüyordu yani
Teşekkürler ben de pıt pıt hissediyorum. Özellikle sıkıştığı bir pozisyondaysam resmen beni dürtüp düzelmemi sağlıyor. Ben de oldukça zayıf hamile kaldım. Ama sanki göbeğim bir anda kocaman oldu çok mu hızlı kilo alıyorum diye korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…