2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
16.haftada dr kontrolüne gittim dümdüzdü karnım ertesi gün eşim de ben de şok olduk resmen 1 gecede çıktı karnım kendim yaşamasam asla inanmazdım ama oldu 49 la hamile kaldım şimdi 53 üm. Bakalım kaçla tamamlayacağız

Ayy kızlar ya ben hamıle kalınca 65dım kusmaktan 62ye indim ve hala bir gram bile kılo alamadım bebek ıyı sukur gelısımı de guzal ama endıselenıyorum varmı aranızda boyle olan

Bebek bakım çantalarından mi alacaksiniz kızlar ben böyle kullanisli şık bı siyah sırt çantası alayım diyorum ama fikri önerisi olan varmi

Herkesin gobegi cikti mi sanirim benim ic karnim genismis baya, aman aman bir belirginlik yok hala ama aksamlari yemekten sonra cikiyor o da gaz sanirim goguslerim inanilmaz kotu oldu, gecen gun sutyen giymeden baskili bir tisort giymistim, tisortun baskisi gogsumde iz yapmis. Bende catladi filan sandim o kadar fena buyuduler ki inek memesi gibi oldular hic sevmiyorum hindistan cevizi yagi suruyorum her banyodan sonra ara ara da lierac suruyorum icerigi cok temiz olmasada catlicak diye korkuyorum cunku

Ayy kızlar ya ben hamıle kalınca 65dım kusmaktan 62ye indim ve hala bir gram bile kılo alamadım bebek ıyı sukur gelısımı de guzal ama endıselenıyorum varmı aranızda boyle olan
Ben 63 den 60 a indim kusmaktan. Bir 10 gündür tartılmıyorum ama sanırım kilo aldım çünkü kayınvalidem geldi hamur işine fena düştük Bebeğin kilosu, suyu vs iyiyse hiç dert etme bence.

Her gün olmasa da haftanın 3 4 günü yürümeye çalışıyorum fırsat buldukça. Ama baya uzum yürüyoruz galiba, 8 _10 adım arası ama ben yürüyüş sonrası kasıklarda çok ağrı yaşıyorum. Kasık ve bacak başlangıçları öyle ağrıyor ki bacak lar ayrı geziyorum evde . sanki doğum yaklaşmış gibi. Yürüyüşten ziyade 4 yaşında kızımı gezdiriyorum , 2 saatten fazla gezmiş oluyoruz. Yürüyüş için 30 -40 dk yeterli bir süre aslında , hamile olmayan biri için bile .

Ben ilk hamileliğimde 3 kg vermiştim, sonra verdiklerini aldım ve üstüne 15 kg daha aldım, son ay haftada bir kg alıyordum. karda kışta eve kapandık, doğum izni falan derken hareketsizlik de etkiledi galiba. Bebek gelişimi ile de sıkıntın olmasın , bebek besleniyor, yemek yiyemiyorsan demir, vitamin takviyelerini ihmal etme

Teşekkür ederim canım doktoruma sürekli yazmak istemiyorum

Bence de bir akıntı şekli çünkü salı günü suyun gayet iyi dedi doktor

Bence de bir akıntı şekli çünkü salı günü suyun gayet iyi dedi doktor

bende de oluyor canım bu. akıntı gün içinde mutlaka var ama yapısı daha yoğun bazen daha beyaz bazen şeffaf, bu iste tarif ettiğin gibi hiç akıntı gibi değil de çok koşup terlemiş birinin tshirtü gibi :)

ben de idrar olmadığından eminim, forumda çok fazla insanda böyle olduğunu okuduğum için doktora bile sormadım. rahat bi tip de değilim ama bunda rahatlayasım gelmiş herhalde

Maşallah bunca ısı yapıyosan benımde aynı bı yasında kızım var ve ev ısıne zor yetısıyorum

Robot süpürge aldım. Ev islerinde bana en çok yardımcı olan o oluyor. Günde iki kez acıyorum kızım kırıntı dokuyor sürekli. Harika bir icat robot süpürge.

Evet canım çok koşup terlemiş gibi o halde rahatlatayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…