2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben 63 den 60 a indim kusmaktan. Bir 10 gündür tartılmıyorum ama sanırım kilo aldım çünkü kayınvalidem geldi hamur işine fena düştük Bebeğin kilosu, suyu vs iyiyse hiç dert etme bence.
Cok sukur bebek gelısımı ıyı dedı doktorum ama yinede evham yapıyorum sizlerde boyle okuyunca kılo aldım VS dıye sagol cnm
Yemek de ıyı yiyorum su aralar ama ona ragmen almıyorum artık son aylarda bir anda alcam sanırım
Vitamin demir hepsini duzenlı kullanıyorum sagol cnm

Arkadaşlar bir haftadır başım aşırı ağrıyor, sizde de böyle durum varmı? Benim normalde başım ağrımaz

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. bende de gebelik şekeri var ve ben de 16 haftalık hamileyim. nasıl besleneceğim konusunda açıkçası çok fikrim yok. sürekli açlık hidsediyorum ve yiyiorum bu durumdan çok rahatsızım. açlık hissettiğimde yemediğim taktirde midem çok kötü oluyor bitkin düşüyorum vs. o yüzden mecburen yiyorum. eğer sakıncası yoksa diyet listeni paylaşabilir misin? benim için de fikir olur

Arkadaşlar bir haftadır başım aşırı ağrıyor, sizde de böyle durum varmı? Benim normalde başım ağrımaz
Canım benimde normalde hiç basım ağrımaz ama bu hamilelikte 3-4 günde bir şiddetli ağrı oluyo snra da çıkarıyorum ztn tansiyonum da normal doktora söyledim sadece parol atabilirsin dedi sende tansiyona bı bak her ihtimale karşı

Ooh ne güzel ya neler neler gelmiştir şimdi

Ben de 47yle hamile kaldım şimdi 49um. Sabahları gene iyi ama akşamları resmen devasa bir karnım oluyor inanamıyorum. Göğüslerim de çok büyüdü. İştahım çok açıldı son zamanlarda sürekli hamurişi yemek istiyorum. Kilo takıntılı bir insan değilim yeter ki bebeğim sağlıklı olsun beni öyle endişelendiriyor ki gerisi hiç önemli değil.

Benimki geldi canım ben de bambulu havlu (forest) bir iki de çıtçıtlı yarım kollulardan almıştım.Ama bi önceki alışverişimde aldıklarımdan bi parçayı gönderemediler ve hediye çeki göndermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…