2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım çok sagol açıklama yaptığın için mop lu da, benim makina halısı jsfıf ıslansa bişey olmaz toz, alır gibi siler en azından diye düşündüm biraz da, sirke koyuyor arkadaşım evet pahalı vileda Bike tutacak vaktim olmuyor bide yogun iş hayatına erken başlarım 2 çocuk dogum öncesi alacam

Bugün güneşli bir havayla çok güzel bir güne uyandım. Canım kocam benden önce kalkıp kahvaltı hazırlamış bize, bir güzel yedik üstüne minik bir pasta çıkardı mum üfletti yemeğin verdiği ağırlıkla salonda uzandım, geldi karnımdaki çıkıntıyı dürtüyor kızımla konuşuyor Başbaşa doğumgünümü kutluyoruz çay eşliğinde. Mutluluk bulaşıcıdır, sizlere de bulaşsın kocaman

Ben hayatimda hic diyet yapmadim hep zayiftim cocukken de balik yaglari vitaminlerle buyudum ama gecen seneden beri hareketsizlik mahvetti beni, bir de yemek yapmayi filan da bilmezdim. Pasta borek islerine girdim sikintidan, midem buyudukce buyudu demekki insallah cocuk olunca pesinde kosturmaktan veririz

Haklısın kuzum bebeğime üzülüyorum ztn dün o kadr agladim gece boyu snra kasıklarım ağrıdı hiç umrunda değil odun hemde nasl odun

Sizede cok gecmis olsun diyet listeleri kisiye ozel ve sevdigi tatlara gore hazirlaniyor o yuzden cok saglikli bi tavsiye olmaz benim listemi paylasmam yanlis yonlendirmek istemem ama genel itibariyle yaziyim beb cok ev yemegi ve sebze seven biriyim tatliyla hic aram yok kirk yil olmasin aklima gelmez o yuzden listem biraz farkli birde vegan besleniyordum o yuzden protein acisindan daha farkli birdiyet sdc mecburen ekledigim yumurta peynir var sabah klasik kahvalti gibi dusunun . 11 bucuk ara ogun 2 3 adet ceviz , 2 3 e kdr oglen yemegi bitmis olmali oglenleribi kase corba u kullanilmayan corba olmali mesela tarhana sekeri firlatiyor ekmek yok ya da bi dilim, sebze yemegi normalde kiymali olsun dedi ama ben kiymasiz yapiyorum.genelde sebze.olarak brokoli kereviz yer elmasi ispanak seciyorum alternatif baska seylerde olablr bi kase cacik ya da yogurt verdi ki ben bu kobuda yine sikinti icerisindeym , bir de bol yesil salata . Her oglen corba sebze salata ve. Yogurt var. Ara ogunde ogleden sinra bi porsiyon meyve ve badem, aksam normalde balik et hindi yenmesi gerekiyor ben bunlari degistiriyorum. Yanina bol salata uc kasik bulgur yemegi olabilir. Snra tekrar aksam 10 da ara ogun ceviz . Yani genel hatlariyla yazdim ama dedigim gibi mesela benim oglen sekerim cok yuksekti ondan oglenyemekten once meyveyi kaldirdi ogleden snraya koydu balik haftada uc deniyor ama ben omega 3 kullaniyorum . Yani değişiyor. Kendinize gore ayarlarsiniz bi de bence kesinlikle diyetisyene gitmelisiniz bu diyetisyensiz yapilacak bir sey degil surekli listelerde degisiyor istedigi tahliller ve kan olcumleride spor saatim bile degisiyor.bana bu liste cok falza geliyor yemek yemekte zorlaniyorum ama doktora uydugumdan beri hic kilo almadim kilom sabit kaldi hatta bugun vermidim bile amac bebegi beslemek oluyor birde sabah ogle aksam muhakkak seker olcun aclik ve tokluk olarak size ne iyi geliyo ne gelmiyo listesini yapin.

Karantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Semptom gostermedigi icin musterisine test yapmamislar, su an yaparsak aldatici negatif cikar diye.
Ilk defa bu kadar dibimize geldi cok korkuyoruuum
İns bisey yoktur esinde canim bende bi kac gundur yazamadim akrabami kaybettim ve sevdigim bi kac insan suan yogun bakimda sinirlerim bozuk cok

Karantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Semptom gostermedigi icin musterisine test yapmamislar, su an yaparsak aldatici negatif cikar diye.
Çember çok daraldı artık bebeğim... biz kaçtıkça o kovalıyor sanki inşallah sizde de çıkmaz

İnşallah size bulaşmamıştır. Benim eşimde pozitif şu an ama bana geçmedi çok şükür.

Canım şu an seni çok iyi anlıyorum, aynı dönemlerden geçtik ilk yıllarda . Benimki sevgilimin nişanlılık dönemlerinde de odundu. Evlendik yine aynı . Ve inat gerçekten, öfkeyle tartışmayla söylediğim zaman daha da dikine gidiyordu. Ben söyledikten sonra yaparsa da ne anlamı kalır diye söylemiyordum.
Zamanla şakayla,sakin zamanlarda konuşa konuşa orta yolu bulduk gibi. Anneler gününü kutlamaz mesela, ilk anneler gününde çok üzülmüştüm, tartıştık, küstüm falan ama baktım üzerine gitsem iyice inada binecek zamana bıraktım. Evlilik yıldönümü ve doğum günümde hep aynı şekilde de olsa gayret ediyor.
Zamanla daha iyi anlayacaksınız birbirinizi. O da hatasını anlayacaktır , telafi edecektir bence . Sizinle ilgili güzel şeylere odaklan, bebeğini düşün. Üzerinde çok düşünüp üzme kendini

Haklısın kuzum bebeğime üzülüyorum ztn dün o kadr agladim gece boyu snra kasıklarım ağrıdı hiç umrunda değil odun hemde nasl odun
Ben de stres yaptığım an kasıklarımda ağrı oluyor takma canım bebeğini ve kendini düşün şu noktada

Canım hiç üzülmene değecek bir konu değil. Böyle günlere aslında anlamları biz yüklüyoruz. Eşim de 2 senedir yıl dönümümüzde hediye alır, yemeğe çıkarız kutlarız ama benim hiçbir şey yapmadığımı görünce morali bozulur, üzülür. Diyorum ki evlendiğimiz tarihin niye her sene kutlamasını yapalım bana saçma geliyor Aslında biliyorum o da çok bayılarak yapmıyor sadece bunlar zorunluluk olarak kazınmış beynimize ben zorunlu olan hiçbir şeyi sevmiyorum. onun dışında yaptığı şeyler daha çok mutlu eder. Sen de çok takılma belki eşin de bu düşüncede biri. Seni üzmek için değil de fikirleri birazcık senden farklı olduğu için böyle davranmıştır.

Çok geçmiş olsun canm inş bir şey çıkmaz

Ben de stres yaptığım an kasıklarımda ağrı oluyor takma canım bebeğini ve kendini düşün şu noktada

Haklısınız kızlar ne diyim çok zoruma gitti ama ben onun doğum gününde sürprizler yaptm mumlar yemekler pastalar hediyeler saatlerce işten gelmesini bekledim o halde ama benim doğum günümde hastaneden çıktım kanamadan dolayı annemgle geldm o da yine benim lafimla gitmiş pasta almış çiçek bide kıyafet al da sus der gibiydi şimdi onu da yapmadı böyle şeylere çok takildigimi da bilir bide kendini haklı görüyo bu saat oldu aramadı normalde muhakkak arar zeytinyağı gibi üste çıkıyo. Bide her kavgada ben geri adım atarm ben yanasirim bu defa böyle yapmicam ne halı varsa görsün stresten bebeğime bisy olmasın başka bisy istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…