- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.861
Pompa ben çok kullanmadım kuzum ama evet sürekli emzirmeİlk aylar kafamda hep öyle kalmış bebek ağlama sesi meme çıkarışımtekrar bebek sesi meme çıkarışım. Sonra pompanın sesi
Canım çok sagol açıklama yaptığın için mop lu da, benim makina halısı jsfıf ıslansa bişey olmaz toz, alır gibi siler en azından diye düşündüm biraz da, sirke koyuyor arkadaşım evet pahalı vileda Bike tutacak vaktim olmuyor bide yogun iş hayatına erken başlarım 2 çocuk dogum öncesi alacamXioami vacuum mop pro almıştım ben. Ama su an alsam moplu almam. Çünkü evi süpür dediğinizde hali ve parke olduğunu anlamıyor halıyı da ıslanabileceğinden mop kismini kullanmiyorum. Ama süpürme kısmı günlük temizlik icin yetiyor. Koltuklarım evdeki eşyalarım da Yüksel ayaklı benim. Yere sıfır değiller. Tüm ev eşyalarının altına giriyor. Tavsiye ederim.
Ama alırsanız moplulara fazla para vermeyin, sadece süpüren modeli daha uygun fiyatta.
Moplular 3binlerde
Sadece supurenler 2binlerde.
Y Yorgunnnanne
Turkiyede kiloya cok dikkat ediyolar. Yurt disinda boyle bisey yok. Ebe bana soruyor kac kilo oldun oda uc ayda bir felanne kizma ne bisey. Ama burda hollandalilar dogum yaptiklarin gunun ertesi gunu bile fidan gibiler kilodan eser yok. Biz turkler hep ayni malesef kiloyla mucadele hep
Haklısın kuzum bebeğime üzülüyorum ztn dün o kadr agladim gece boyu snra kasıklarım ağrıdı hiç umrunda değil odun hemde nasl odunY Yorgunnnanne canım bu durumda haklısın ama tartışmalardan kaçınmak gerek şöyle düşün ilk evlilik yıl dönümünüzde bebeğin seninle ve onu düşün,eşin için bir şey diyemicem zira ben de bir odunla evliyim
Sizede cok gecmis olsun diyet listeleri kisiye ozel ve sevdigi tatlara gore hazirlaniyor o yuzden cok saglikli bi tavsiye olmaz benim listemi paylasmam yanlis yonlendirmek istemem ama genel itibariyle yaziyim beb cok ev yemegi ve sebze seven biriyim tatliyla hic aram yok kirk yil olmasin aklima gelmez o yuzden listem biraz farkli birde vegan besleniyordum o yuzden protein acisindan daha farkli birdiyet sdc mecburen ekledigim yumurta peynir var sabah klasik kahvalti gibi dusunun . 11 bucuk ara ogun 2 3 adet ceviz , 2 3 e kdr oglen yemegi bitmis olmali oglenleribi kase corba u kullanilmayan corba olmali mesela tarhana sekeri firlatiyor ekmek yok ya da bi dilim, sebze yemegi normalde kiymali olsun dedi ama ben kiymasiz yapiyorum.genelde sebze.olarak brokoli kereviz yer elmasi ispanak seciyorum alternatif baska seylerde olablr bi kase cacik ya da yogurt verdi ki ben bu kobuda yine sikinti icerisindeym , bir de bol yesil salata . Her oglen corba sebze salata ve. Yogurt var. Ara ogunde ogleden sinra bi porsiyon meyve ve badem, aksam normalde balik et hindi yenmesi gerekiyor ben bunlari degistiriyorum. Yanina bol salata uc kasik bulgur yemegi olabilir. Snra tekrar aksam 10 da ara ogun ceviz . Yani genel hatlariyla yazdim ama dedigim gibi mesela benim oglen sekerim cok yuksekti ondan oglenyemekten once meyveyi kaldirdi ogleden snraya koydu balik haftada uc deniyor ama ben omega 3 kullaniyorum . Yani değişiyor. Kendinize gore ayarlarsiniz bi de bence kesinlikle diyetisyene gitmelisiniz bu diyetisyensiz yapilacak bir sey degil surekli listelerde degisiyor istedigi tahliller ve kan olcumleride spor saatim bile degisiyor.bana bu liste cok falza geliyor yemek yemekte zorlaniyorum ama doktora uydugumdan beri hic kilo almadim kilom sabit kaldi hatta bugun vermidim bile amac bebegi beslemek oluyor birde sabah ogle aksam muhakkak seker olcun aclik ve tokluk olarak size ne iyi geliyo ne gelmiyo listesini yapin.merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. bende de gebelik şekeri var ve ben de 16 haftalık hamileyim. nasıl besleneceğim konusunda açıkçası çok fikrim yok. sürekli açlık hidsediyorum ve yiyiorum bu durumdan çok rahatsızım. açlık hissettiğimde yemediğim taktirde midem çok kötü oluyor bitkin düşüyorum vs. o yüzden mecburen yiyorum. eğer sakıncası yoksa diyet listeni paylaşabilir misin? benim için de fikir olur
İns bisey yoktur esinde canim bende bi kac gundur yazamadim akrabami kaybettim ve sevdigim bi kac insan suan yogun bakimda sinirlerim bozuk cokKarantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Semptom gostermedigi icin musterisine test yapmamislar, su an yaparsak aldatici negatif cikar diye.
Ilk defa bu kadar dibimize geldi cok korkuyoruuum
Çember çok daraldı artık bebeğim... biz kaçtıkça o kovalıyor sankiKarantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Semptom gostermedigi icin musterisine test yapmamislar, su an yaparsak aldatici negatif cikar diye.
İnşallah size bulaşmamıştırKarantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Canım şu an seni çok iyi anlıyorum, aynı dönemlerden geçtik ilk yıllarda . Benimki sevgilimin nişanlılık dönemlerinde de odundu. Evlendik yine aynı . Ve inat gerçekten, öfkeyle tartışmayla söylediğim zaman daha da dikine gidiyordu. Ben söyledikten sonra yaparsa da ne anlamı kalır diye söylemiyordum.Benimki inattir canım senden bisyler bekliyordum dedim o da isim var çok yoğun yetişemiyorum fln dedi suç ondaymis beni öyle alıştırmis güya(evlenmeden önce hep dikat ederdi) bende biliyosn işin yoğun geçen haftadan ayarlayan ayarlardi dedim öyle tartsrk kendine göre o haklı olduğu için geri adım da atmaz ama ben çok üzüldüm çok ağladım
Ben de stres yaptığım an kasıklarımda ağrı oluyor takma canım bebeğini ve kendini düşün şu noktadaHaklısın kuzum bebeğime üzülüyorum ztn dün o kadr agladim gece boyu snra kasıklarım ağrıdı hiç umrunda değil odun hemde nasl odun
Canım hiç üzülmene değecek bir konu değil. Böyle günlere aslında anlamları biz yüklüyoruz. Eşim de 2 senedir yıl dönümümüzde hediye alır, yemeğe çıkarız kutlarız ama benim hiçbir şey yapmadığımı görünce morali bozulur, üzülür. Diyorum ki evlendiğimiz tarihin niye her sene kutlamasını yapalım bana saçma geliyorBenimki inattir canım senden bisyler bekliyordum dedim o da isim var çok yoğun yetişemiyorum fln dedi suç ondaymis beni öyle alıştırmis güya(evlenmeden önce hep dikat ederdi) bende biliyosn işin yoğun geçen haftadan ayarlayan ayarlardi dedim öyle tartsrk kendine göre o haklı olduğu için geri adım da atmaz ama ben çok üzüldüm çok ağladım
Çok geçmiş olsun canm inş bir şey çıkmazKarantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Başınız sağolsun canm, çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşİns bisey yoktur esinde canim bende bi kac gundur yazamadim akrabami kaybettim ve sevdigim bi kac insan suan yogun bakimda sinirlerim bozuk cok
Geçmiş olsunİnşallah size bulaşmamıştır. Benim eşimde pozitif şu an ama bana geçmedi çok şükür.
Başınız sağolsun. Hasta yakınlarınız en yakın zamanda şifa bulsun inşallah canımİns bisey yoktur esinde canim bende bi kac gundur yazamadim akrabami kaybettim ve sevdigim bi kac insan suan yogun bakimda sinirlerim bozuk cok
Canım şu an seni çok iyi anlıyorum, aynı dönemlerden geçtik ilk yıllarda . Benimki sevgilimin nişanlılık dönemlerinde de odundu. Evlendik yine aynı . Ve inat gerçekten, öfkeyle tartışmayla söylediğim zaman daha da dikine gidiyordu. Ben söyledikten sonra yaparsa da ne anlamı kalır diye söylemiyordum.
Zamanla şakayla,sakin zamanlarda konuşa konuşa orta yolu bulduk gibi. Anneler gününü kutlamaz mesela, ilk anneler gününde çok üzülmüştüm, tartıştık, küstüm falan ama baktım üzerine gitsem iyice inada binecek zamana bıraktım. Evlilik yıldönümü ve doğum günümde hep aynı şekilde de olsa gayret ediyor.
Zamanla daha iyi anlayacaksınız birbirinizi. O da hatasını anlayacaktır , telafi edecektir bence . Sizinle ilgili güzel şeylere odaklan, bebeğini düşün. Üzerinde çok düşünüp üzme kendini
Ben de stres yaptığım an kasıklarımda ağrı oluyor takma canım bebeğini ve kendini düşün şu noktada
Haklısınız kızlar ne diyim çok zoruma gitti ama ben onun doğum gününde sürprizler yaptm mumlar yemekler pastalar hediyeler saatlerce işten gelmesini bekledim o halde ama benim doğum günümde hastaneden çıktım kanamadan dolayı annemgle geldm o da yine benim lafimla gitmiş pasta almış çiçek bide kıyafet al da sus der gibiydi şimdi onu da yapmadı böyle şeylere çok takildigimi da bilir bide kendini haklı görüyo bu saat oldu aramadı normalde muhakkak arar zeytinyağı gibi üste çıkıyo. Bide her kavgada ben geri adım atarm ben yanasirim bu defa böyle yapmicam ne halı varsa görsün stresten bebeğime bisy olmasın başka bisy istemiyorumCanım hiç üzülmene değecek bir konu değil. Böyle günlere aslında anlamları biz yüklüyoruz. Eşim de 2 senedir yıl dönümümüzde hediye alır, yemeğe çıkarız kutlarız ama benim hiçbir şey yapmadığımı görünce morali bozulur, üzülür. Diyorum ki evlendiğimiz tarihin niye her sene kutlamasını yapalım bana saçma geliyorAslında biliyorum o da çok bayılarak yapmıyor sadece bunlar zorunluluk olarak kazınmış beynimize ben zorunlu olan hiçbir şeyi sevmiyorum. onun dışında yaptığı şeyler daha çok mutlu eder. Sen de çok takılma belki eşin de bu düşüncede biri. Seni üzmek için değil de fikirleri birazcık senden farklı olduğu için böyle davranmıştır.
5 kilo aldım kanama alanım vardı düşük riskim vardı yatıyordum hep ee zaten kilom vardı. Hani kilodan dolayı öyle dediNiye 20. Haftayı zor görürmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?