2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benım ıstemeyerk oldu ama senınkı oyle mı bıde ıkıncının cınsıyet bellı mı
Benim ilki 3 sene olmadı. Tüp bebek tedavisi ile oldu kızım. Doktor eşimde sıkıntılar olduğunu söylemişti kendiniz deneseniz de çok çok dusuk bir ihtimal doğal yolla hamile kalman demişlerdi.
o yüzden ben de adetim gecikmesine rağmen olasılık vermemiştim. 11 haftalikken öğrendim ki hamileyim. biz şok. Şaşkın ve mutlu. Bizim icin de sürpriz oldu. Kizim 2 yaşına girince tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk, Rabbim oğlumu gönderdi. Şükürler olsun.
Dün öğrendim cinsiyetini de. Sizinkisi de erkektir insallah ilki kız yazmıştın. Allah iki duyguyu da sağlıkla tattırmak nasip etsin. Uzun sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin yavrularımıza.

Markası ne acaba
Xioami vacuum mop pro almıştım ben. Ama su an alsam moplu almam. Çünkü evi süpür dediğinizde hali ve parke olduğunu anlamıyor halıyı da ıslanabileceğinden mop kismini kullanmiyorum. Ama süpürme kısmı günlük temizlik icin yetiyor. Koltuklarım evdeki eşyalarım da Yüksel ayaklı benim. Yere sıfır değiller. Tüm ev eşyalarının altına giriyor. Tavsiye ederim.
Ama alırsanız moplulara fazla para vermeyin, sadece süpüren modeli daha uygun fiyatta.
Moplular 3binlerde
Sadece supurenler 2binlerde.

Y Yorgunnnanne

Böyle mi ya

böyle mi ya perinatologlar hepsi meymenetsiz o zaman? Ben cevap veririm yalnız boş konuşursa böyle
Ben de perinatologa gitmiştim ama şeker gibi dünyalar tatlısı bir kadındı. Prof dr. Ayşe Kafkaslı. Hizmet hastanesinde çalışıyor, detaylı ultrason için yine kendisine gideceğim. Çok memnun kalmıştım.

Sevindim senin adına bende şuan 18+3 üm 21. Haftada gitmem gerekiyormuş korktum hepsi böyleyse diye

Böyle mi ya

böyle mi ya perinatologlar hepsi meymenetsiz o zaman? Ben cevap veririm yalnız boş konuşursa böyle
Valla şaşırdım ben hiç gitmedim perinatoloğa ama bi gebeye De 20. Haftayı zor görürsün demek ne anlama geliyo acaba merak ettim. Herşeyin bi söylenme usulü var bana söylese ben de ters bişe söylerdim herhalde. Bana diceğine bunu önce hastayla Nası konuşulması gerekir onu öğren gibi

Bende perinatoloğa gittiğimde yüreğimizi ağzımıza getirmişti. Atıyorum : ölçümlerin şu değerler arasında olması risklidir-ama sizde yok-. Değerlerin böyle böyle olması şu hastalığın habercisidir -ama sizde yok- gibi gibi... hep en kötüleri saydı saydı en son sizde yok diyordu. Birdr dediğiniz gibi çok ciddi bi şekilde! En son yeter ne varsa söyle diyesimiz gelmişti. Odasınıdan çıktığımızda derin bir ohhh çekmiştik

Valla ben direk dicem böbreklerimde anomali var böyle risk sayacaksan ordan başla

şimdş ben 18+3 üm ya 19. Hafta oluyor. 20. Hafta olması için 21. Haftada gitmem lazım dimş

Amin inşaaallah canım Allah ısteyen herkese versın saglıklı bır sekılde Senınde Ne guzel olmus canım cok sevındım senın adına Allah tan hıc bı zaman umıt kesılmemelı zaten cok sukur olmus senınde benımde ikinciye % 80 erkek dedıler ama degısır mı bılmıyorm 16. Haftamda gıtmstım

Bugüne dek 3 perinatolog gördüm hepsi birbirinden meymenetsiz ve relax en son ki fena bozdu obezsin sen farkındamısın dedi. 20.hafta yı zor görürsün dedi dedi de dedi

Gercekten hepsi birbirine benziyormus ya bende 64 kg cikmistim son gittigimde, kazak bot cisim var ustune. Bunlari hic dikkate almadan 1 kg onden gidiyorsun farkinda misin demisti kendine dikkat et yoksa cok alirsin vs vs demisti banada. Aman hepsi konusuyo demekki boyle cok aldiris etmemekte de fayda varmis

Deli mi bunlar ya? sinirlerimi bozmaya mı gideceğim, radyoloğa mı gitsem direkt

bireylulmasali @Elaa82 kavga ettik kızlar plan fln yok kapıyı vurdu çekti gitti
Cnm hamile oldugun icin duygular tavan yapiyo malesef en ufak seylerden kavga cikabiliyo. Esin bu durumu anlamasi lazimdi. Birde ilk evlilik yildonumu dedin sanirim biseyler alabilirdi. Gezmeyi gectim hadi hastalik var ama en azindan bir gul felan alabilirdi diye dusunuyorum. Ama gelirken hatasini telafi edecek bence gor bak. Benim esimde cok pasiftir bu konuda. Ama sonradan boyle oldu. Ben nerden baksan 18 yillik evliyim.

Turkiyede kiloya cok dikkat ediyolar. Yurt disinda boyle bisey yok. Ebe bana soruyor kac kilo oldun oda uc ayda bir felan ne kizma ne bisey. Ama burda hollandalilar dogum yaptiklarin gunun ertesi gunu bile fidan gibiler kilodan eser yok. Biz turkler hep ayni malesef kiloyla mucadele hep

Benimki inattir canım senden bisyler bekliyordum dedim o da isim var çok yoğun yetişemiyorum fln dedi suç ondaymis beni öyle alıştırmis güya(evlenmeden önce hep dikat ederdi) bende biliyosn işin yoğun geçen haftadan ayarlayan ayarlardi dedim öyle tartsrk kendine göre o haklı olduğu için geri adım da atmaz ama ben çok üzüldüm çok ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…