- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #22.881
İşte 2 kaybım olunca kan sulandırıcı iğne ve ecoprin alınca korkmadım değil. Yaklaşık 40 gün oldu gideli ona 1 kilo aldım yine bu süreçte.Gercekten hepsi birbirine benziyormus ya bende 64 kg cikmistim son gittigimde, kazak bot cisim var ustune. Bunlari hic dikkate almadan 1 kg onden gidiyorsun farkinda misin demistikendine dikkat et yoksa cok alirsin vs vs demisti banada. Aman hepsi konusuyo demekki boyle cok aldiris etmemekte de fayda varmis
İns bisey yoktur esinde canim bende bi kac gundur yazamadim akrabami kaybettim ve sevdigim bi kac insan suan yogun bakimda sinirlerim bozuk cok
Çember çok daraldı artık bebeğim... biz kaçtıkça o kovalıyor sankiinşallah sizde de çıkmaz
İnşallah size bulaşmamıştır. Benim eşimde pozitif şu an ama bana geçmedi çok şükür.
amiiin hepimizin basindan defolsun gitsinÇok geçmiş olsun canm inş bir şey çıkmaz
cok sagol canimM maralalmila canım basınz sağolsun hasta olanlara Allah acil şifalar versin inşallah
E effok canım sende çok dikkat et şuan çevremde bı bize bulaşmadi diyebilirim Allah sonumuzu iyi etsin
Bende kiloluyum doktorum hiç bi zaman öyle söylemiyor sadece maksimum 10 kilo alabilirsin dedi bana ben de tamam dedim boşver takılma bunlara sen ve bebeğin iyi olsun da gerisi boş kilo verilir her türlü5 kilo aldım kanama alanım vardı düşük riskim vardı yatıyordum hep ee zaten kilom vardı. Hani kilodan dolayı öyle dedi
Doğum günün kutlu olsun canım, ne güzel yeni yaşında karnında bebişinBugün güneşli bir havayla çok güzel bir güne uyandım. Canım kocam benden önce kalkıp kahvaltı hazırlamış bize, bir güzel yedik üstüne minik bir pasta çıkardı mum üflettiyemeğin verdiği ağırlıkla salonda uzandım, geldi karnımdaki çıkıntıyı dürtüyor kızımla konuşuyor Başbaşa doğumgünümü kutluyoruz çay eşliğinde. Mutluluk bulaşıcıdır, sizlere de bulaşsın kocaman
Canım korkma sakin ol geçmiş olsun insallah sizde bişe yoktur c vitamini ve bol bol su için yine de dikkat edinKarantinadan merhabaaa, esimin toplanti yaptigi bi musterisinin kardesi corona pozitif cikti
Semptom gostermedigi icin musterisine test yapmamislar, su an yaparsak aldatici negatif cikar diye.
Ilk defa bu kadar dibimize geldi cok korkuyoruuum
Nice güzel yıllara canım sevdiklerinle beraberBugün güneşli bir havayla çok güzel bir güne uyandım. Canım kocam benden önce kalkıp kahvaltı hazırlamış bize, bir güzel yedik üstüne minik bir pasta çıkardı mum üflettiyemeğin verdiği ağırlıkla salonda uzandım, geldi karnımdaki çıkıntıyı dürtüyor kızımla konuşuyor Başbaşa doğumgünümü kutluyoruz çay eşliğinde. Mutluluk bulaşıcıdır, sizlere de bulaşsın kocaman
Canım benim ya neden üzüyorsun kendini? Bunlar hep popüler kültürün eseri, evlilik yıldönümü, sürpriz vs. Evet yapsalar çok hoş olur, mutlu oluruz ama yapmasalar da kendimizi paralamanın anlamı yok ki. Allah ağız tadı versin, saygı sevgi olduktan sonra bunlar için kendini üzmeye değer mi? Ben ilk evlilik yıldönümümüzde yurtdışına bilet alıp gideceğimiz ülkede lüks bir restoranda akşam yemeği rezervasyonu yaptırmıştım. Eşim hiçbir şey yapmadı böyle bakarsak. Sen şimdi hamile olduğun için ekstra hassasın anlıyorum, ilgi bekliyorsun. Ama canına yazık, boşver ilki olmaz ikincisi güzel geçer. Kendimize eziyet ediyoruz illa ilkler güzel olacak diye. İnan hiçbir anlamı yok.Haklısın kuzum bebeğime üzülüyorum ztn dün o kadr agladim gece boyu snra kasıklarım ağrıdı hiç umrunda değil odun hemde nasl odun
Başın sağolsunİns bisey yoktur esinde canim bende bi kac gundur yazamadim akrabami kaybettim ve sevdigim bi kac insan suan yogun bakimda sinirlerim bozuk cok
Ay cnm teşekkür ederim motive için.Bende kiloluyum doktorum hiç bi zaman öyle söylemiyor sadece maksimum 10 kilo alabilirsin dedi bana ben de tamam dedim boşver takılma bunlara sen ve bebeğin iyi olsun da gerisi boş kilo verilir her türlü
İşte 2 kaybım olunca kan sulandırıcı iğne ve ecoprin alınca korkmadım değil. Yaklaşık 40 gün oldu gideli ona 1 kilo aldım yine bu süreçte.
Yani ayda 1 kilo alsam iyi olcak ama sanırım son aylar hızlı alınıyor40 gunde bir kilo cok normal bence canim o kadar da degil
Yani ayda 1 kilo alsam iyi olcak ama sanırım son aylar hızlı alınıyor
Amin camim tesekkurederim cok zor bi donemden geciyoruz dilerim saglicakla atlatiriz hepimizBaşın sağolsunAllah şifa versin bütün hastalara.
Haklısın kuzum kendimi yipratiyorm bebeğim için korkuyorum ztn riskli dönemdeyim umursamicam hediye fln hiç bisy umrumda değil artık ztn zorla güzellik olmuyo dediğin gibi en önemlisi sağlık huzur hassas dönemdeyim diye galiba çok etkilendim ama geri adım da atmicamCanım benim ya neden üzüyorsun kendini? Bunlar hep popüler kültürün eseri, evlilik yıldönümü, sürpriz vs. Evet yapsalar çok hoş olur, mutlu oluruz ama yapmasalar da kendimizi paralamanın anlamı yok ki. Allah ağız tadı versin, saygı sevgi olduktan sonra bunlar için kendini üzmeye değer mi? Ben ilk evlilik yıldönümümüzde yurtdışına bilet alıp gideceğimiz ülkede lüks bir restoranda akşam yemeği rezervasyonu yaptırmıştım. Eşim hiçbir şey yapmadı böyle bakarsak. Sen şimdi hamile olduğun için ekstra hassasın anlıyorum, ilgi bekliyorsun. Ama canına yazık, boşver ilki olmaz ikincisi güzel geçer. Kendimize eziyet ediyoruz illa ilkler güzel olacak diye. İnan hiçbir anlamı yok.
Ben çok kilo almadım canım doktor normal dedi 2.5 almışım ama 5 kilo da alsam sıkıntı etmezdim çünkü önemli olan sağlıklı olmamız hem bebişin hem de bizim o yüzden hiç sıkıntı etme yürüyüşünü yapabiliyosan yaparsın yoksa evde bi kaç hareket zaten pandemide başka bişe yapamayızAy cnm teşekkür ederim motive için.Sağlıkla doğuralım inş. Kaç kilo aldın sen peki bu süreçte?
Çok teşekkürler, sağ olunGeçmiş olsun
Evet canım odaları ayırdık, eşim hiç çıkmıyor odadan. Yemek yediği tabaklara vs bile çok dikkat ediyoruz eldiven kullanıyorum. Lavaboyu, banyoyu hem çamaşır suyu hem dezenfektanla sürekli temizliyoruz.basin sagolsun arkadasim, insallah diger sevdklerinizi korusun allah
evet valla artik dikkat eden etmeyen ayrimi da kalmamaya basladi sanirim. marttan beri ben evdeyim, esim de sonsuz dikkat ediyor is yerinde hep maskeli hep el yikaniyor vs ama ne yapabilirsin ki iste
sagol canim benim, sen de cok dikkat et, odalari mi ayiridniz nasil idare ediyorsunuz?
amiiin hepimizin basindan defolsun gitsin
cok sagol canim
Çok geçmiş olsunEvet canım odaları ayırdık, eşim hiç çıkmıyor odadan. Yemek yediği tabaklara vs bile çok dikkat ediyoruz eldiven kullanıyorum. Lavaboyu, banyoyu hem çamaşır suyu hem dezenfektanla sürekli temizliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?