2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Iste oyle olsa da demicek sana kendini presses gibi hissettirecek yani

Sen çok zayıfmışsın kuzu maşallah , bende normalde sevmen hamur işi gebelikte beraber canım istiyor resmen amaaan yiyememekten iyidir canım, oh yarasın bebişine. Sağlıkla kavuşsun inşallah

Kızlar anneme geldik hafta sonu çıkma yasağı var ya bari annemde geçirelim dedik çok özlemiştim.az önce annemle konuşuyorduk belki hissediyorsundur bebeği ama nasıl bir his olduğunu bilmediğin için anlamıyorsundur dedi olabilir mi acaba

Valla bana da öyle diyenler oluyor ama hissedenler de anlamamak imkansız diyo bilmiyor ben

Dr lar konuşulmuş ...çok önemli doktorun tepkileri yaklaşımı ...hem rahatlıyorsun hem de moral destek güven duygusu oluyor ileerisi içinde çok önemli doğum için ....ben üç dogumumu da Nisa hastanesinde yaptim Doktorumdan yana çok şanslıyım hep diyorum imkanı olan gidebilene hep tavsiye ediyorum ...dogum anındaki hiç bir destegini asla unutmayacağım bnmle anne gb aynı acıyı paylaşan agladigimda sarılıp aglaayan mutluluktan bnmle gulen kahkaha atan bir Dr merhamet duygusunu asla görmezden gelemem herşeyi hakeden bir kadın ... yardımcı doçent doktor kendisi ...oyuzden kizlar Dr çok önemli bu muayeneler içinde tabiki ama doğum için gerçekten daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…