- 28 Ağustos 2020
- 9.006
- 41.453
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.241
Doğumda, 1 aylıkken ve 6 aylıkken gözüküyorNe zaman vurulmus sendeben anlamadim valla neden asilanmamisim
Ne iş yapıyosun filan herşeyi sordular canım adresimiz de zaten lojman. Değişcem şimdi e nabızdan
Şikayet etKız işte babam da öyle söyledi annem de babam da sağlık personeli eğer takip etmezlerse ya da gebelik haberi olmazsa aramazlarsa kendilerine ceza kesiliyormuş ama bunların ben düştüm Peşine al işte şimdi değiştiriyorum aramasınlar beni aşı için
Yaa hahahsağlık ocakları da riskli tabi ama ben hiç ayakta kan aldırmadım
Evet bende de öyle görünüyorDoğumda, 1 aylıkken ve 6 aylıkken gözüküyor
Şikayet et
Edecemmmm hak ettiler bunuŞikayet et
Bu persentil eğrisini babam söylemişti e nabızda var demişti öyle farkettim tam bakıp bakıp deli olmalıkEki Görüntüle 2734557
Aa şöyle bir şey buldum, ne güzelmişkaygılanıp kafayı yemek için bir veri daha
Hepatit de mi oluyorz kuzum ben sadece tetenoz sandım kimse de bisy demediBende simdi dondum, kan verdik sadece tsh ile seker istedim. Hepatit b nin ikinci dozunu yapti banada bir daha ki dogumdan sonraymis. Tetanozu 20 21. Hafta yapalim dedi. Tansiyon olctu ve bebegin kalp atisini dinletti150 atiyormus biz 90 la 120 olmasini bekleriz ama hareketli bu minnos dedi ben hediye alicam bu saglik ocagindaki hemsireye dogumdan sonra o kadar sevdim ki keske beni o dogurtsa
Napcaklardı ki başkaKimi kime sikayet edicek ki ben inanmiyorum sikayet islerine dedugunume 2 hafta kala bronsit olmusum oksuruyorum ve sesim cikmiyordu hic, goztepedeki acile gittik raporda alirim filan diye. O kadar sira bekledim doktor yerinden kalkip beni muayene bile etmedi, yerinden kalkmadi cigerlerimi bile dinlemedi. Gargara yap naneyle aran nasil burnuna cek buharda, gunde 3 kere parol kullan vs gibi seyler diyip beni yolladi. Sonra babam baska bir hastaneye goturdu rontgen cekildi ve bronsit dendi. Bende gittim sikayet ettim sonuc doktorun kendi gorusudur muayeneyi o sekilde de gerceklestirebilirler diye sacma sapan bir geri donus aldim
Hepatit de mi oluyorz kuzum ben sadece tetenoz sandım kimse de bisy demedi
Gördükçe hala deli oluyorumBu persentil eğrisini babam söylemişti e nabızda var demişti öyle farkettim tam bakıp bakıp deli olmalık
Hayır canım hepatiti olmuş olman gerekiyor zaten. Gebelikte tetanoz yapıyorlar sadece.Hepatit de mi oluyorz kuzum ben sadece tetenoz sandım kimse de bisy demedi
Ben de öyle sanıyordum da bizimmiş, benim geçen yıllarda olduğum grip aşısı vs de yazıyor çünküSusmuyorr kız bu e nabızdaki aşı takvimi bizim mi ben çocuğun sanıyorum onu çünkü ben hamileyim diye bildirdikten sonra bi baktım takvim gelmiş
Napcaklardı ki başkadoktorlar devamlı savunma veriyor günde kaç kişi şikayet ediyor aile hekimlikleri daha çok özel gibi ama, işletme mantığında. Orayı onlar çalıştırıyor. Ve dediğim gibi puan gibi bir şey alıyorlar. Puanını bile düşürse yeter bence yanlış ya da eksik teşhis allah korusun ancak ölüm durumunda soruşturmalık oluyor. Yoksa uğraşamazlar her biriyle.
Pdf açıbca yapılmamıştır yazıyor zaten herbirinde. Brnde baktım kendimeHayır canım hepatiti olmuş olman gerekiyor zaten. Gebelikte tetanoz yapıyorlar sadece.
Bu aradaSpring05 baktım da şimdi e nabızdaki aşı takvimi 2016 yılından sonra oluşturulmuş sanırım yani eski veriler yok. Bizim bebekken ve çocukken olduğumuz aşıların hiçbiri yazmıyor. Standart bir takvim koymuşlar oraya. Ama ben aşı olduğumu biliyorum, ne zaman onu bilemiyorum
Hayır canım hepatiti olmuş olman gerekiyor zaten. Gebelikte tetanoz yapıyorlar sadece.
Bu aradaSpring05 baktım da şimdi e nabızdaki aşı takvimi 2016 yılından sonra oluşturulmuş sanırım yani eski veriler yok. Bizim bebekken ve çocukken olduğumuz aşıların hiçbiri yazmıyor. Standart bir takvim koymuşlar oraya. Ama ben aşı olduğumu biliyorum, ne zaman onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?