2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şikayet et

Kimi kime sikayet edicek ki ben inanmiyorum sikayet islerine de dugunume 2 hafta kala bronsit olmusum oksuruyorum ve sesim cikmiyordu hic, goztepedeki acile gittik raporda alirim filan diye. O kadar sira bekledim doktor yerinden kalkip beni muayene bile etmedi, yerinden kalkmadi cigerlerimi bile dinlemedi. Gargara yap naneyle aran nasil burnuna cek buharda, gunde 3 kere parol kullan vs gibi seyler diyip beni yolladi. Sonra babam baska bir hastaneye goturdu rontgen cekildi ve bronsit dendi. Bende gittim sikayet ettim sonuc doktorun kendi gorusudur muayeneyi o sekilde de gerceklestirebilirler diye sacma sapan bir geri donus aldim

Hepatit de mi oluyorz kuzum ben sadece tetenoz sandım kimse de bisy demedi

Susmuyorr kız bu e nabızdaki aşı takvimi bizim mi ben çocuğun sanıyorum onu çünkü ben hamileyim diye bildirdikten sonra bi baktım takvim gelmiş

Napcaklardı ki başka doktorlar devamlı savunma veriyor günde kaç kişi şikayet ediyor aile hekimlikleri daha çok özel gibi ama, işletme mantığında. Orayı onlar çalıştırıyor. Ve dediğim gibi puan gibi bir şey alıyorlar. Puanını bile düşürse yeter bence yanlış ya da eksik teşhis allah korusun ancak ölüm durumunda soruşturmalık oluyor. Yoksa uğraşamazlar her biriyle.

Yok canim bende asi yokmus hastaligi da gecirmemisim doktor olsan iyi olur demisti. 2. Dozunu oldum bugun ama herkes yaptirmiyor bunu bende asi olmadigi icin boyleymis

Bu persentil eğrisini babam söylemişti e nabızda var demişti öyle farkettim tam bakıp bakıp deli olmalık
Gördükçe hala deli oluyorum kızım en alt seviyenin altında seyretti hep. Kilo alamıyordu. Çünkü iştahsızdı. Şimdi baktım bende. E nabızda aralığını bile göstermemişler kızımın her ay kabus gibiydi. Bu ayda 200 gr almış bu ay 150 gr almış. Düşündükçe üzülüyorum hala 3200gr doğmuştu 6 aylıkken hedefim 6 kg olmasıydı ama nerdeee 5200 gr olmuştu ancak. Yurt dışında olsak çocuğa bakamıyorlar diyip elimizden alırlardı diyordum hep

Hayır canım hepatiti olmuş olman gerekiyor zaten. Gebelikte tetanoz yapıyorlar sadece.
Bu arada Spring05 baktım da şimdi e nabızdaki aşı takvimi 2016 yılından sonra oluşturulmuş sanırım yani eski veriler yok. Bizim bebekken ve çocukken olduğumuz aşıların hiçbiri yazmıyor. Standart bir takvim koymuşlar oraya. Ama ben aşı olduğumu biliyorum, ne zaman onu bilemiyorum

Anladim bosuna sinir yapmisim o zaman allah devletin aciline kimseyi dusurmesin

Pdf açıbca yapılmamıştır yazıyor zaten herbirinde. Brnde baktım kendime

Ama olsa kan tahlilimde cikardi, eski doktorum buna bakmamisti bile. Acibademde ki mutlaka baktir dedi diye tekrar kan vermistim. Sonuc boyle cikinca yaptirsan iyi olur demisti

Eklentiler

• SmartSelect_20201207-103224_WhatsApp.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…