- 28 Ağustos 2020
- 9.006
- 41.453
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.261
Allah kimseyi hastaneye düşürmesinAnladim bosuna sinir yapmisim o zamanallah devletin aciline kimseyi dusurmesin
Hayır canım hepatiti olmuş olman gerekiyor zaten. Gebelikte tetanoz yapıyorlar sadece.
Bu aradaSpring05 baktım da şimdi e nabızdaki aşı takvimi 2016 yılından sonra oluşturulmuş sanırım yani eski veriler yok. Bizim bebekken ve çocukken olduğumuz aşıların hiçbiri yazmıyor. Standart bir takvim koymuşlar oraya. Ama ben aşı olduğumu biliyorum, ne zaman onu bilemiyorum
Allah kimseyi hastaneye düşürmesinBiz aynı şeyi özelin acilinde yaşadık valla. Eşim çok kötüydü bahsetmişimdir safra rahatsızlığı olduğudan. Daha öncesinde de yine benzer ağrısı olduğunda özele gitmiştik ilgilenirler dedim. Yok, iğneyi bile eşimin yalvarmasıyla yaptılar. Bir daha tövbe gitmem oraya dedi. İkinci atağında ege acile gittik, inan bebekler gibi baktılar. Her türlü tahlili yaptılar, serum verdiler, röntgen çektiler. Sonuçları çıkmadan da taburcu etmediler. Hastaneye göre değişiyor. Her yerin acili güzel değil.
Spring05 anladım kızlar ben cocukkken aşı olduğumu hatırlıyorum bide kardeşim hepatit geçirmişti Çocukken bize de aşı oldu o zmn sanırım aman vurdurmayalm ben korkuyorum tetenoz da var daha
Cnm gunaydin bu hepatit neden vuruluyor bende de yokBende var hepatit aşısısende olmaması garip. 3 doz vurulmuş hatta görüyorum e nabızdan
Kan basıncı arttığında burun kuruması tıkanması ve baş ağrısı normalmiişYa kızlar yok böyle bir ağrı basım çatlıyo yine iki gün iyiysem üçüncü gün yine ağrı burnum da tutuluyo sanki migren mi oldum nedr tansiyonum normal
bnde de oluyo üstelik migrenim yok. doktorla görüştüm normalmiş. bol su iç dedi sadece. bi de parol bir işe yaramıyor amaYa kızlar yok böyle bir ağrı basım çatlıyo yine iki gün iyiysem üçüncü gün yine ağrı burnum da tutuluyo sanki migren mi oldum nedr tansiyonum normal
Ne yapmak gerekiyor canım mahfettim beni bu ağrı yine kuscam diye korkuyorumKan basıncı arttığında burun kuruması tıkanması ve baş ağrısı normalmiiş
Bir de sadece 1 kilo almışım mutluyaaammmKızlar günaydın doktora gittim bebeğimi gördümmmmm herşey yolundaymış idrar kesesini kalbini odalarını midesini omurgasını ve beynini inceledi doktorum herşey yolundaymış çok şükür . Bacak boyunu gövdesini ve kafasını ölçtü onlar da yolundaymış. Susadığımı söyledim şekerine bakmamız lazım dedi ama normal yani susaman dedi ben dedim zaten bende şeker yok sülalemde bile yok diye. Tansiyonunu ölçelim dedi. Dokuza altı çıktı galiba biraz düşük. Onun dışında benim bebekim kulağına elini koymuş yatıyodu arada oynuyoduayrıntılı ultrasona 21. Haftanda git sonra üç hafta sonra da bana gel dedi o şekil yanii
Gözün aydın canım maşallah kuzuyaKızlar günaydın doktora gittim bebeğimi gördümmmmm herşey yolundaymış idrar kesesini kalbini odalarını midesini omurgasını ve beynini inceledi doktorum herşey yolundaymış çok şükür . Bacak boyunu gövdesini ve kafasını ölçtü onlar da yolundaymış. Susadığımı söyledim şekerine bakmamız lazım dedi ama normal yani susaman dedi ben dedim zaten bende şeker yok sülalemde bile yok diye. Tansiyonunu ölçelim dedi. Dokuza altı çıktı galiba biraz düşük. Onun dışında benim bebekim kulağına elini koymuş yatıyodu arada oynuyoduayrıntılı ultrasona 21. Haftanda git sonra üç hafta sonra da bana gel dedi o şekil yanii
Burun tıkanmasını açmak için kaynar suyu kaba koy yüzünü tut bi sinüslerin açılsın istersen, onun dışında ben ağrısa da parol içmiyorum. Masaj falan yapıp dinlen canımNe yapmak gerekiyor canım mahfettim beni bu ağrı yine kuscam diye korkuyorum
Çocukken yapılan aşılardan biri canım gebelikle ilgisi yok.Cnm gunaydin bu hepatit neden vuruluyor bende de yok
Ay valla yok böyle bir ağrı bende de migren tansiyon yoktu ama riskli dönemde ılık suyla duş aldım onda mi migren oldum noldum anlamadm ki parol hiç bi ise yaramıyo bir kutu bitircem nerdyse banamisn demedibnde de oluyo üstelik migrenim yok. doktorla görüştüm normalmiş. bol su iç dedi sadece. bi de parol bir işe yaramıyor ama
Denicem kuzum gözümden enseme kadr komple ağrıyo dayanamıyorum parol atmak istemiyorum ama napsam geçmiyo mecbur kalıyormBurun tıkanmasını açmak için kaynar suyu kaba koy yüzünü tut bi sinüslerin açılsın istersen, onun dışında ben ağrısa da parol içmiyorum. Masaj falan yapıp dinlen canım
Ay valla yok böyle bir ağrı bende de migren tansiyon yoktu ama riskli dönemde ılık suyla duş aldım onda mi migren oldum noldum anlamadm ki parol hiç bi ise yaramıyo bir kutu bitircem nerdyse banamisn demedi
Aynen canım ztn çok kötü olunca kusuyorum anca öyle rahatlıyorum magnezyum verdi hergun bir şase içiyorum o da fayda etmedi uzandikca beynime baskı oluyo sanki oturur vaziyetteym şuanSana magnezyum verdi mi doktor bende migrenim tutuyor diyince magnimore plus vermisti cok sukur kac aydir hic parol icmedim basim da agrimadi. Migrendir muhtemelen cok fena bir sey ben gozlerimi kapatip uyumaya calisirdim gecmiyor kesinlikle parolla. Hatta iyice tetiklendiyse kusmadan rahatlayamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?