2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Anladim bosuna sinir yapmisim o zaman allah devletin aciline kimseyi dusurmesin
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin Biz aynı şeyi özelin acilinde yaşadık valla. Eşim çok kötüydü bahsetmişimdir safra rahatsızlığı olduğudan. Daha öncesinde de yine benzer ağrısı olduğunda özele gitmiştik ilgilenirler dedim. Yok, iğneyi bile eşimin yalvarmasıyla yaptılar. Bir daha tövbe gitmem oraya dedi. İkinci atağında ege acile gittik, inan bebekler gibi baktılar. Her türlü tahlili yaptılar, serum verdiler, röntgen çektiler. Sonuçları çıkmadan da taburcu etmediler. Hastaneye göre değişiyor. Her yerin acili güzel değil.

Spring05 anladım kızlar ben cocukkken aşı olduğumu hatırlıyorum bide kardeşim hepatit geçirmişti Çocukken bize de aşı oldu o zmn sanırım aman vurdurmayalm ben korkuyorum tetenoz da var daha

Haklisin, Allah kimseyi hastanelere dusurmesin

Spring05 anladım kızlar ben cocukkken aşı olduğumu hatırlıyorum bide kardeşim hepatit geçirmişti Çocukken bize de aşı oldu o zmn sanırım aman vurdurmayalm ben korkuyorum tetenoz da var daha

Bende okulda olmustum bir seyler ama tutmamis mi asi nolmus anlamadim tetanozu da oldum ben ya 2 sene once neden bilmiyorum ama yapmislardi saglik ocaginda o kadar da korkulacak bir seyi yok hepatit hic acimiyor zaten gayet kolunu hareket ettirebiliyorsun

Ya kızlar yok böyle bir ağrı basım çatlıyo yine iki gün iyiysem üçüncü gün yine ağrı burnum da tutuluyo sanki migren mi oldum nedr tansiyonum normal

Kızlar günaydın doktora gittim bebeğimi gördümmmmm herşey yolundaymış idrar kesesini kalbini odalarını midesini omurgasını ve beynini inceledi doktorum herşey yolundaymış çok şükür . Bacak boyunu gövdesini ve kafasını ölçtü onlar da yolundaymış. Susadığımı söyledim şekerine bakmamız lazım dedi ama normal yani susaman dedi ben dedim zaten bende şeker yok sülalemde bile yok diye. Tansiyonunu ölçelim dedi. Dokuza altı çıktı galiba biraz düşük. Onun dışında benim bebekim kulağına elini koymuş yatıyodu arada oynuyodu ayrıntılı ultrasona 21. Haftanda git sonra üç hafta sonra da bana gel dedi o şekil yanii

Eklentiler

• 29F89EBD-FF87-45AA-AA91-ADCD247C1686.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 47
Ya kızlar yok böyle bir ağrı basım çatlıyo yine iki gün iyiysem üçüncü gün yine ağrı burnum da tutuluyo sanki migren mi oldum nedr tansiyonum normal
bnde de oluyo üstelik migrenim yok. doktorla görüştüm normalmiş. bol su iç dedi sadece. bi de parol bir işe yaramıyor ama

Bir de sadece 1 kilo almışım mutluyaaammm

Gözün aydın canım maşallah kuzuya

Ne yapmak gerekiyor canım mahfettim beni bu ağrı yine kuscam diye korkuyorum
Burun tıkanmasını açmak için kaynar suyu kaba koy yüzünü tut bi sinüslerin açılsın istersen, onun dışında ben ağrısa da parol içmiyorum. Masaj falan yapıp dinlen canım

bnde de oluyo üstelik migrenim yok. doktorla görüştüm normalmiş. bol su iç dedi sadece. bi de parol bir işe yaramıyor ama
Ay valla yok böyle bir ağrı bende de migren tansiyon yoktu ama riskli dönemde ılık suyla duş aldım onda mi migren oldum noldum anlamadm ki parol hiç bi ise yaramıyo bir kutu bitircem nerdyse banamisn demedi

Burun tıkanmasını açmak için kaynar suyu kaba koy yüzünü tut bi sinüslerin açılsın istersen, onun dışında ben ağrısa da parol içmiyorum. Masaj falan yapıp dinlen canım
Denicem kuzum gözümden enseme kadr komple ağrıyo dayanamıyorum parol atmak istemiyorum ama napsam geçmiyo mecbur kalıyorm

Ay valla yok böyle bir ağrı bende de migren tansiyon yoktu ama riskli dönemde ılık suyla duş aldım onda mi migren oldum noldum anlamadm ki parol hiç bi ise yaramıyo bir kutu bitircem nerdyse banamisn demedi

Sana magnezyum verdi mi doktor bende migrenim tutuyor diyince magnimore plus vermisti cok sukur kac aydir hic parol icmedim basim da agrimadi. Migrendir muhtemelen cok fena bir sey ben gozlerimi kapatip uyumaya calisirdim gecmiyor kesinlikle parolla. Hatta iyice tetiklendiyse kusmadan rahatlayamazdim

Aynen canım ztn çok kötü olunca kusuyorum anca öyle rahatlıyorum magnezyum verdi hergun bir şase içiyorum o da fayda etmedi uzandikca beynime baskı oluyo sanki oturur vaziyetteym şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…