- 10 Nisan 2020
- 1.506
- 1.484
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.281
Benimde ensemden giriyor ağrı. Kulak altınçene ile birleşen yere masaj yap canım o iyi geliyo banaDenicem kuzum gözümden enseme kadr komple ağrıyo dayanamıyorum parol atmak istemiyorum ama napsam geçmiyo mecbur kalıyorm
Benim de normal zamanda en az haftada bir başım ağrır ağrı kesici içerdim. Çok şükür gebelikte öyle baş ağrısı çekmedim ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. İnşallah böyle devam eder kimse ilaç kullanmak zorunda kalmazSana magnezyum verdi mi doktor bende migrenim tutuyor diyince magnimore plus vermisti cok sukur kac aydir hic parol icmedim basim da agrimadi. Migrendir muhtemelen cok fena bir sey ben gozlerimi kapatip uyumaya calisirdim gecmiyor kesinlikle parolla. Hatta iyice tetiklendiyse kusmadan rahatlayamazdim
Canım doğumda oluşabilecek komplikasyonlardan daha çok korkuyorum bu yüzden doktorum mutlaka yaptırmalısın dedi beni hala aramadılar eve dönünce uğrayayım bari zaten evimin çarprazında sağlık ocağıBen iğneden, aşıdan korkmam zaten de tetanoz aşısının etkilerinden korkuyorumtedirginim niyeyse. Gereksiz geliyor
Stres mi yaptın acaba?Denicem kuzum gözümden enseme kadr komple ağrıyo dayanamıyorum parol atmak istemiyorum ama napsam geçmiyo mecbur kalıyorm
Benim aşıyla ilgili başka kaygılarım var, burda açık açık yazıp sizi de korkutmak istemedim. Sonrası derken kolumun ağrıması vs değil kastettiğim.Canım doğumda oluşabilecek komplikasyonlardan daha çok korkuyorum bu yüzden doktorum mutlaka yaptırmalısın dedi beni hala aramadılar eve dönünce uğrayayım bari zaten evimin çarprazında sağlık ocağı
Benim de normal zamanda en az haftada bir başım ağrır ağrı kesici içerdim. Çok şükür gebelikte öyle baş ağrısı çekmedim ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. İnşallah böyle devam eder kimse ilaç kullanmak zorunda kalmaz
Aynen canım ztn çok kötü olunca kusuyorum anca öyle rahatlıyorum magnezyum verdi hergun bir şase içiyorum o da fayda etmedi uzandikca beynime baskı oluyo sanki oturur vaziyetteym şuan
Yaa fiyatlar değişiyor muymuş öyle. Ben de doktora gittiğimde sorayım artıkKızlar hastaneden doğum fiyatı aldım normal doğum 4500,sezaryen doğum 6500 yıl başından sonra değişecekmiş fiyatlar o hastane bu fiyatı hak etmiyor ama işte doktorumu çok seviyorum
Hastanede vezneden bilgi aldım canım yıl başında fiyatlar değişiyor,güncel olan fiyatı söyleyeyim dediYaa fiyatlar değişiyor muymuş öyle. Ben de doktora gittiğimde sorayım artık
Denicem kuzum gözümden enseme kadr komple ağrıyo dayanamıyorum parol atmak istemiyorum ama napsam geçmiyo mecbur kalıyorm
Yok kuzum stres yapmadım arada bı tutuyor böyle 2 gün iyiysem 3. Gün baş ağrısıStres mi yaptın acaba?
Saol canım doktoruma msj attm o da nörolojiye görünmen lazım demişSenin goz bandiyla gozunu kapatip uyuman lazim yoksa gecmiyorcok gecmis olsun
Kuzum iki kaşın arasında burun kemigimi sıkınca ağrıyo ztn ağrı ordan basliyi baş boyun ense kulağıma kadr komple iki yanımda damarlar atiyoburnunun kenarlarına bastırınca bi ağrı hissi var mı?
kaloriflerler yandığından beri benim geceleri burnum kapalı, burada önerilen nemli havlu / kalorifere bardak koyma birazcık hafifletti ama asla çözmedi...
benzer bi ağrı işte sinüslerim dolu olduğu için oluyor, eğer öyle bi ağrıysa boşuna parol alma canım - deniz tuzu gibi bir şeyle burnunu temizleyip eve düzgün bir buhar makinası al. (ve onun günlük temizliğini yapman gerek, yoksa bu sefer odaya bakteri üremiş hava veriyorlar..)
Canım ben de birkaç kez baş ağrısı yaşadım hem de öyle böyle değil gece sabaha kadar uyuyamadığım oldu doktorum hormonlara bağlamıştı ben ilaç almadım ama çok zordu dayanmakYok kuzum stres yapmadım arada bı tutuyor böyle 2 gün iyiysem 3. Gün baş ağrısı
Saol canım doktoruma msj attm o da nörolojiye görünmen lazım demiş
canım listede adını göremedim, istersen ilk sayfada tablodaki tüm bilgileri verirsen eklerim ❤KirazHanim kizlar benimde oglusum olacakmis listeye eklermisin cnm. sukurler olsun saglikli bebegim .Allah mutlu sona kavustursun hepimizi
Kuzum iki kaşın arasında burun kemigimi sıkınca ağrıyo ztn ağrı ordan basliyi baş boyun ense kulağıma kadr komple iki yanımda damarlar atiyobenim bu ağrım 2 aydır var kalorifer açık değilken de vardı kuzum ondan mı bilmiyorum ki
İnşallah kuzum teşekkür ederim kahve içtim şuan birz daha iyiyim sanki poşetle geziyorum evin içindeanladım canım, o zaman farklı şeylerden bahsediyoruz - bu dediğim varsa zaten burnun tıkalı/kuru ve ağzın açık yattığın için boğaz kuruluğu/kuru öksürük de eşlik ediyor.
biraz kendini gözlemle o zaman, gerçekten geçmezse doktorun dediği gibi yaparsın. bazen insan bi yerine takınca da sadece o ağrıyı hissediyor... insallah hemen geçer :)
Hafif bi kol ağrısı yapıyordu sanırım 1-2 gün aklımda öyle kalmış. Ama ben geçen sene 3.dozu oldum hiç ağrı vs olmadıEvet aşı yapılırken değil de sonrası tedirgin ediyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz hafif geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?