- 10 Nisan 2020
- 1.506
- 1.484
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.301
Benim gittiğim hastanede normal ve sezaryen fiyatları aynı. Şubatta zam gelecek dediler bana da.Yaa fiyatlar değişiyor muymuş öyle. Ben de doktora gittiğimde sorayım artık
Sinüzit olmasın o?Kuzum iki kaşın arasında burun kemigimi sıkınca ağrıyo ztn ağrı ordan basliyi baş boyun ense kulağıma kadr komple iki yanımda damarlar atiyobenim bu ağrım 2 aydır var kalorifer açık değilken de vardı kuzum ondan mı bilmiyorum ki
Benim de arkada. Ben o kadar net hissetmiyorum. Zaten normali de arkada olması diye biliyorum. Önde olunca riskli oluyor.Kızlar bir de bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum diyen anneler vardı. Plesantanın konumuyla alakalı olabiliyormuş. Doktorum plesantan rahim arka duvarında olduğu için bebeğin hareketlerini hissetmen gayet normal dedi . Sen ve bebek için sağlıklı bi durum dedi. Eğer hissedemeyen varsa plesentanın konumu ile alakalı olabilir diye düşünüyorum o da sorun yaratmaz herhaldr zaten
Evet şuan hafif bir kol ağrım var o da kolumu yukarı kaldırdığım zamanHafif bi kol ağrısı yapıyordu sanırım 1-2 gün aklımda öyle kalmış. Ama ben geçen sene 3.dozu oldum hiç ağrı vs olmadı
Zaten şuan pıt pıt atma şeklinde birşey. Çok net olmaz bence de . Bende ayrıntılı ultrasona 21 inde gidicem inşallahBenim de arkada. Ben o kadar net hissetmiyorum. Zaten normali de arkada olması diye biliyorum. Önde olunca riskli oluyor.
Az önce kasıklarıma doğru bir itme hissettim. Hissetmiyorum dedim ya anne burdayım dedi galibaZaten şuan pıt pıt atma şeklinde birşey. Çok net olmaz bence de . Bende ayrıntılı ultrasona 21 inde gidicem inşallah
Geçen gün rock müziği geldi tv den nasıl hareketlendi. Dedim oğlum sen rockçı mı olcan neAz önce kasıklarıma doğru bir itme hissettim. Hissetmiyorum dedim ya anne burdayım dedi galiba
Ses demişken şimdi aklıma geldi, ne zaman süpürgeyi açsam karnımda bi hareketlenme hissediyorumGeçen gün rock müziği geldi tv den nasıl hareketlendi. Dedim oğlum sen rockçı mı olcan nebir de aşı konusunda ne düşünüyosunuz? Sağlık ocağı beni aramadı. Bende gitmedim hoş. Ben zaten hastaneler steril vurulmasam olmaz mı diye düşünüyorum. Hepatit aşım zaten var benim tekrar hepatit olmam.
Geçen gün rock müziği geldi tv den nasıl hareketlendi. Dedim oğlum sen rockçı mı olcan nebir de aşı konusunda ne düşünüyosunuz? Sağlık ocağı beni aramadı. Bende gitmedim hoş. Ben zaten hastaneler steril vurulmasam olmaz mı diye düşünüyorum. Hepatit aşım zaten var benim tekrar hepatit olmam.
benim kızın hareketleri baya belirgin artık, gece gündüz her daim hissediyorum ❤Ses demişken şimdi aklıma geldi, ne zaman süpürgeyi açsam karnımda bi hareketlenme hissediyorum
Ya ben normalde aşı olunması gerekiyorsa mutlaka olunmalı diye düşünen bir insanım. O konuda netim yani. Ama bu tetanoz aşısıyla ilgili bazı kişisel kaygılarım var. Burda yazıp sizi de zehirlemek istemiyorumama tedirginim yalan değil. Doktoruma sordum ol mutlaka dedi. Sağlık ocağı da 2-3 defa hatırlattı, randevu verdi. Olacağım galiba Hepatit yok zaten gündemimizde Spring05 nun aşısının olmadığı tespit edilmiş, ol demiş doktoru. O mevzu o yani.
Olabilr kuzum hala geçmedi uzanıyormSinüzit olmasın o?
Başını yere doğru eğince ağrıyorsa sinüzittir o. Saçlarını iyi kurut duştan sonra, asla ıslak durma. Sıcak tut başını, gerekirse bereyle yat. Rüzgarda kalma. Online randevu alabilirsen aslında kbb den, belki bir burun spreyi falan önerebilir sana. Geçmiş olsunOlabilr kuzum hala geçmedi uzanıyormhamileyken de nörolojiye gitmek istemiyorum
ben hiç anlamlandıramıyorum ya, tekme mi yoksa ya da başka bişey mi...Merhaba kızlar pek takip edemiyorum bu aralar.. herkes iyidir umarımBende 4 haftadır çok yoğun hareketlerini hissediyorum minnoşun. Benimki genelde minik tekmeler kaymalar ve gerilmeler şeklinde oluyor. Oğlumda hep tekme hissederdim. Aşılar konuşulmuş benim önceden tam doz aşım olduğu için vurulmayacağım o konuda rahatım. fakat aşım olmasaydı da doktorum yaptırmana gerek yok demişti ilk hamileliğimde. Sanırım bu konuda görüş ayrılıkları var.
Hareketliysen sürekli hissetmen zor olur kuzumGünaydın kızlar bende miniğimi hissetmek istiyorum hala bişey yok ya da hareket etse de hissetmiyorum anlamıyorum galiba
Maşallah canımMerhaba kızlar pek takip edemiyorum bu aralar.. herkes iyidir umarımBende 4 haftadır çok yoğun hareketlerini hissediyorum minnoşun. Benimki genelde minik tekmeler kaymalar ve gerilmeler şeklinde oluyor. Oğlumda hep tekme hissederdim. Aşılar konuşulmuş benim önceden tam doz aşım olduğu için vurulmayacağım o konuda rahatım. fakat aşım olmasaydı da doktorum yaptırmana gerek yok demişti ilk hamileliğimde. Sanırım bu konuda görüş ayrılıkları var.
Gerildiğinde rahim kasılması gibi oluyor. Ya zaten şu an sağlam hareketlerini hissediyoruz bir kaç hafta sonra çok güzel olacak elini ayağını biliyor olacağız. Minicik hareketlerini bile hissedeceğizMerhaba kızlar pek takip edemiyorum bu aralar.. herkes iyidir umarımBende 4 haftadır çok yoğun hareketlerini hissediyorum minnoşun. Benimki genelde minik tekmeler kaymalar ve gerilmeler şeklinde oluyor. Oğlumda hep tekme hissederdim. Aşılar konuşulmuş benim önceden tam doz aşım olduğu için vurulmayacağım o konuda rahatım. fakat aşım olmasaydı da doktorum yaptırmana gerek yok demişti ilk hamileliğimde. Sanırım bu konuda görüş ayrılıkları var.
5 doz benim. Lisede vurulmaya başlamışım hatta ama nedenini bilmiyorumMaşallah canımtam doz nasıl oluyor kuzu, bende tetanozda mesela 3 doz vuruldum ebe 5 doz olacak toplamda sonra vurulmana gerek kalmayacak demişti, şimdi bunda vurulacakmıyım vurulmayacakmıyım bilemedim sağlık ocağına da söyledim böyle demiştiniz diye ama arayan soran olmadı, zamanı gelince aricaz dedi o kadar
Hmmmanladımmm cansu hepatit ol kesinlikle. Ben hastane steril diye tetenoz olmasam mı diye düşündüm doktoruma sorayım sağlık ocağıda beni hiç aramadı bugüne kadarSes demişken şimdi aklıma geldi, ne zaman süpürgeyi açsam karnımda bi hareketlenme hissediyorum
Ya ben normalde aşı olunması gerekiyorsa mutlaka olunmalı diye düşünen bir insanım. O konuda netim yani. Ama bu tetanoz aşısıyla ilgili bazı kişisel kaygılarım var. Burda yazıp sizi de zehirlemek istemiyorumama tedirginim yalan değil. Doktoruma sordum ol mutlaka dedi. Sağlık ocağı da 2-3 defa hatırlattı, randevu verdi. Olacağım galiba Hepatit yok zaten gündemimizde Spring05 nun aşısının olmadığı tespit edilmiş, ol demiş doktoru. O mevzu o yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?