2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bir de bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum diyen anneler vardı. Plesantanın konumuyla alakalı olabiliyormuş. Doktorum plesantan rahim arka duvarında olduğu için bebeğin hareketlerini hissetmen gayet normal dedi . Sen ve bebek için sağlıklı bi durum dedi. Eğer hissedemeyen varsa plesentanın konumu ile alakalı olabilir diye düşünüyorum o da sorun yaratmaz herhaldr zaten

Sinüzit olmasın o?

Benim de arkada. Ben o kadar net hissetmiyorum. Zaten normali de arkada olması diye biliyorum. Önde olunca riskli oluyor.

Az önce kasıklarıma doğru bir itme hissettim. Hissetmiyorum dedim ya anne burdayım dedi galiba
Geçen gün rock müziği geldi tv den nasıl hareketlendi. Dedim oğlum sen rockçı mı olcan ne bir de aşı konusunda ne düşünüyosunuz? Sağlık ocağı beni aramadı. Bende gitmedim hoş. Ben zaten hastaneler steril vurulmasam olmaz mı diye düşünüyorum. Hepatit aşım zaten var benim tekrar hepatit olmam.

Ses demişken şimdi aklıma geldi, ne zaman süpürgeyi açsam karnımda bi hareketlenme hissediyorum
Ya ben normalde aşı olunması gerekiyorsa mutlaka olunmalı diye düşünen bir insanım. O konuda netim yani. Ama bu tetanoz aşısıyla ilgili bazı kişisel kaygılarım var. Burda yazıp sizi de zehirlemek istemiyorum ama tedirginim yalan değil. Doktoruma sordum ol mutlaka dedi. Sağlık ocağı da 2-3 defa hatırlattı, randevu verdi. Olacağım galiba Hepatit yok zaten gündemimizde Spring05 nun aşısının olmadığı tespit edilmiş, ol demiş doktoru. O mevzu o yani.

benim kızın hareketleri baya belirgin artık, gece gündüz her daim hissediyorum ❤

tetanoz aşısını ben geçen hafta oldum, araştırmadım bile olsam mı olmasam mı diye, sağlık ocağı çağırınca gittim.
çok hafif bi ağrı oldu sadece kolumda o kadar, aralığın sonunda 2.dozu olucam. hepatitle ilgili bir şey demediler.

Olabilr kuzum hala geçmedi uzanıyorm hamileyken de nörolojiye gitmek istemiyorum
Başını yere doğru eğince ağrıyorsa sinüzittir o. Saçlarını iyi kurut duştan sonra, asla ıslak durma. Sıcak tut başını, gerekirse bereyle yat. Rüzgarda kalma. Online randevu alabilirsen aslında kbb den, belki bir burun spreyi falan önerebilir sana. Geçmiş olsun

Merhaba kızlar pek takip edemiyorum bu aralar.. herkes iyidir umarım Bende 4 haftadır çok yoğun hareketlerini hissediyorum minnoşun. Benimki genelde minik tekmeler kaymalar ve gerilmeler şeklinde oluyor. Oğlumda hep tekme hissederdim. Aşılar konuşulmuş benim önceden tam doz aşım olduğu için vurulmayacağım o konuda rahatım. fakat aşım olmasaydı da doktorum yaptırmana gerek yok demişti ilk hamileliğimde. Sanırım bu konuda görüş ayrılıkları var.

ben hiç anlamlandıramıyorum ya, tekme mi yoksa ya da başka bişey mi...

Günaydın kızlar bende miniğimi hissetmek istiyorum hala bişey yok ya da hareket etse de hissetmiyorum anlamıyorum galiba
Hareketliysen sürekli hissetmen zor olur kuzum ama hissedeceksin vee Bi dur çocuğum diyeceksin tekmelerle uyandıracak seni, acıktım anne kalk diye

Maşallah canım tam doz nasıl oluyor kuzu, bende tetanozda mesela 3 doz vuruldum ebe 5 doz olacak toplamda sonra vurulmana gerek kalmayacak demişti, şimdi bunda vurulacakmıyım vurulmayacakmıyım bilemedim sağlık ocağına da söyledim böyle demiştiniz diye ama arayan soran olmadı, zamanı gelince aricaz dedi o kadar

Gerildiğinde rahim kasılması gibi oluyor. Ya zaten şu an sağlam hareketlerini hissediyoruz bir kaç hafta sonra çok güzel olacak elini ayağını biliyor olacağız. Minicik hareketlerini bile hissedeceğiz

5 doz benim. Lisede vurulmaya başlamışım hatta ama nedenini bilmiyorum difteri ile karışık bide. Bizim sağlık ocağı 20. Haftada arıyor canım bekle bakalım ararlar bence yakında. Son dozlar senede 1 kez diye hatırlıyorum belkide vurulman gerekmez

Hmmmanladımmm cansu hepatit ol kesinlikle. Ben hastane steril diye tetenoz olmasam mı diye düşündüm doktoruma sorayım sağlık ocağıda beni hiç aramadı bugüne kadar ondan unutuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…