2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
C Canım geçmiş olsun dolvenle dönüşümlü vermeyi denedin mi calpolü. Baktın yarın da devam ediyor fitil deneyebilirsin canım. Aslında ben ateşlendiğinde soğuk kompres yerine gen bantlardan kullanıyorum etkisi uzun süre devam ediyor. Evde bulundursan iyi olur

Teşekkür ederim canım
Dönüşümlü hiç vermedim, aslında biz şimdiye kadar pek ilaç da kullanmadık o yüzden korkuyorum da ağır gelecek diye.
O bantlardan ben de dün eşime söyledim evde bulunsun diye, şimdi hemen sipariş vereyim en iyisi.

Yarın doktora götürcem bakalım boğazda kulakta bir şey yoksa ya diş ya idrar yolu enfeksiyonu.
Dişte de bu kadar inatçı ateş olur mu bilemedim

Diğer düzleştirici ve maşalardan daha mı etkili

Valla sorma şoka girdik içindeki kiracı polis diyo bi de oysaki bizim kiracı psikolog evin sahibi polis orda bi karışıklık yapmıslar

Teşekkür ederim
Bu söylediğiniz ateş düşürücü mü, daha önce pek ilaç kullanmadık biz.
Enfeksiyondan şüpheleniyorum, yarın doktora götürcez
Bende eğer inatçı ateş varsa calpol ve dolveni dönüşümlü veriyorum. 4 saatte bir. Dolven tarzı ibrumin içeren ateş düşürücüleri üst üste vermek iyi değil diye biliyorum karaciğeri yoruyor diye biliyorum

Kızlar benim doktorum da covid olmuş isyan etmiş adamcağız, bencilce ama kendimi düşündüm, kontrole gitmeme 3 hafta var iyileşir inşallah canım hocam.

Sağlık çalışanları adına çok üzülüyorum
Allah yardımcıları olsun.
Artık şu maske uyarsı yapılmasına da şaşırıyorum, aylardır maske takmayı bile öğrenemedi insanlar

Canım Allah yardımcın olsun evde çocuk hasta olunca ne huzur kalıyo ne düzen çok geçmiş olsun

Adam emlakçı diye kendini tanıtıyor bizim kiracımız çok iyi neyseki çok memnunuz. Adam diyo ki ev benim bizim olmasa inanır alırız

Kız eşyalı kiraya verdik biz eşyalar bizim eşyalar annemden getirdiğim halı filan yerde ev sahibimizin aşırı iyi onun haberi bile yok. Bizim çektiğimiz fotolar ilana konulan fotolar onlar da sahibindenden çalınmış şaka gibi bi olaydı bi de kiracısı var içinde polis diyo eşimle konuşurken. Evin sahibi polis haberi yok

Valla atarım ben görürsem

Aaa kııızzz kimseye güvenim kalmadı yaa insanlar ne kadar kötü oldu iyiki farketmişsiniz peşine düşmeniz iyi olmuş. Bende 23 de gideceğim detaylıca canım 24 e kadar bakılabiliyormuş
Aynen canım valla şok oluyoruz gün geçtikçe böyleyim yani resmen ayyy 23 daha bi heyecanlı olcak detaylı yani

Kıyamam ya ben ona pek de minik inatçı ateş enfeksiyon belirtisi dişten olacağını pek sanmıyorum. sabah erkenden doktora götür kalabalık olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…