- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.441
Canım geçmiş olsun dolvenle dönüşümlü vermeyi denedin mi calpolü. Baktın yarın da devam ediyor fitil deneyebilirsin canım. Aslında ben ateşlendiğinde soğuk kompres yerine gen bantlardan kullanıyorum etkisi uzun süre devam ediyor. Evde bulundursan iyi olurİki gündür bizim evde durumlar yine fenalarda, kızımın ateşi hiç düşmüyor, dün gün boyu ve gece bizi mahvetti, bugün de evde yalnızdım akşama kadar başım çatladı ağrıdan.
Daha az önce tuvalete gidebildim onda da arkamdan ağladı.
Onu mu yer bunu mu yer derken akşama kadar mutfaktan çıkamadım yine de bir lokma bir şey yemedi
Meme istiyor ama süt yok artık, boş memeyi emmeye çalışıyor dişlerini geçirip, aman sakinleşsin rahat uyusun diye gece uyandıkça emmesine izin verdim ama dişleri mahvetti memelerim sızlıyor artık.
Calpol veriyorum ama bir şey de yemedi, dokunacak diye korkuyorum
Teşekkür ederim canımC
Canım geçmiş olsun dolvenle dönüşümlü vermeyi denedin mi calpolü. Baktın yarın da devam ediyor fitil deneyebilirsin canım. Aslında ben ateşlendiğinde soğuk kompres yerine gen bantlardan kullanıyorum etkisi uzun süre devam ediyor. Evde bulundursan iyi olur
Diğer düzleştirici ve maşalardan daha mı etkiliBende var air wrap memnunum. Almadan önce bir sitede ürün yorumlarında şöyle bir yorum vardı ‘ ürünü kocam doğum günü, yıl başı, kadınlar günü, sevgililer günü, yıl dönümü hediyesi olarak aldı’ Yorumu okuyunca parasına rağmen bana da almak mantıklı geldi
Kıyamam ya geçmiş olsun kuzunaTeşekkür ederim canım
19 aylık
Bu hastalıkla birlikte iyice bana düştü koala gibi yaşıyoruz
Teşekkür ederim canımKıyamam ya geçmiş olsun kuzuna
Valla sorma şoka girdik içindeki kiracı polis diyo bi de oysaki bizim kiracı psikolog evin sahibi polis orda bi karışıklık yapmıslarYaa çok şaşırdımm iyiki bakmışsınız bu nedir ya. Ortalık dolandırıcı dolu. Kiracıya nasıl güveneceksin bundan sonra. Nasılsa uzaktalar farketmezler diye iş çevirmeye kalkmışlar. Neyseki erken farketmişsiniz.
Benim de önceliğim şu ara kurutma makinası. Yeri falan her şeyi hazır sadece kendisi yokAma indirim ne zaman oluyor hiçbir fikrim yok. Gören bakan olursa buraya atarsa çok memnun olurum
Bende eğer inatçı ateş varsa calpol ve dolveni dönüşümlü veriyorum. 4 saatte bir. Dolven tarzı ibrumin içeren ateş düşürücüleri üst üste vermek iyi değil diye biliyorum karaciğeri yoruyor diye biliyorumTeşekkür ederim
Bu söylediğiniz ateş düşürücü mü, daha önce pek ilaç kullanmadık biz.
Enfeksiyondan şüpheleniyorum, yarın doktora götürcez
Biz kiraya vermek için çekmiştik zamanında sahibindene koymuştuk ordan almışlar işte çalmışlar yaniiiEvin içinin fotoğraflarını falan nasıl çekmiş? Töbe estafurullah
Aynen vallahi şimdi uğraşsın bakalım neler gelcek başınaŞok oldum vallahi. Film gibi olaylar yaşanıyor bizim topikte. Önünüze çıkmış sizin allahtan
Kızlar benim doktorum da covid olmuşisyan etmiş adamcağız, bencilce ama kendimi düşündüm, kontrole gitmeme 3 hafta var iyileşir inşallah canım hocam.
Saç boyatmaya çok ihtiyacım varBende altın alırım diyip vazgeçiyorumhamilelikten sonra saç boyatıp brezilya fönü yaptırıcammmm
Aynen biz de onu düşündük Allah bilir kimlere satacaktı evi satmaya kalkacaktı yaniİnanmıyorum ne hale geldik artık. İnsanlar nerden nasıl dolandırırım diye oturup buna kafa yoruyor. Farketmeniz de nasıl bi şans olmuş kim bilir kaç kişinin canı yanacaktı.
Canım Allah yardımcın olsun evde çocuk hasta olunca ne huzur kalıyo ne düzen çok geçmiş olsunİki gündür bizim evde durumlar yine fenalarda, kızımın ateşi hiç düşmüyor, dün gün boyu ve gece bizi mahvetti, bugün de evde yalnızdım akşama kadar başım çatladı ağrıdan.
Daha az önce tuvalete gidebildim onda da arkamdan ağladı.
Onu mu yer bunu mu yer derken akşama kadar mutfaktan çıkamadım yine de bir lokma bir şey yemedi
Meme istiyor ama süt yok artık, boş memeyi emmeye çalışıyor dişlerini geçirip, aman sakinleşsin rahat uyusun diye gece uyandıkça emmesine izin verdim ama dişleri mahvetti memelerim sızlıyor artık.
Calpol veriyorum ama bir şey de yemedi, dokunacak diye korkuyorum
Adam emlakçı diye kendini tanıtıyor bizim kiracımız çok iyi neyseki çok memnunuz. Adam diyo ki ev benimSenemisback canım çok şaşırdım yaa insanlık ne hale gelmiş, herkes kimi dolandırsam derdine düşmüş
Daha önce kiracının evi başkasına kiraya vermesi olaylarını çok duymuştum ama evi satmak nedir ya
Umarım o adam da iyi bir ceza alır
Siz adamla görüştünüz mü
Kız eşyalı kiraya verdik biz eşyalar bizim eşyalar annemden getirdiğim halı filan yerdeEv sahibin polis ve sen evi kiralık ilanına koyuyorsunbu ne cesaret yiğidim deseydiniz. Başkası yaptı desem, evin fotoğraflarını nasıl çekecek. Çok garip ya. Kirasını düzenli ödeyen bir kiracı mıydı? Bir de sizin ev olduğuna %100 emin misiniz? Aynı apartmanda evler birbirinin aynı oluyor ya bir alt katı ya da üstü vs olabilir mi?
Valla atarım ben görürsemYaa çok şaşırdımm iyiki bakmışsınız bu nedir ya. Ortalık dolandırıcı dolu. Kiracıya nasıl güveneceksin bundan sonra. Nasılsa uzaktalar farketmezler diye iş çevirmeye kalkmışlar. Neyseki erken farketmişsiniz.
Benim de önceliğim şu ara kurutma makinası. Yeri falan her şeyi hazır sadece kendisi yokAma indirim ne zaman oluyor hiçbir fikrim yok. Gören bakan olursa buraya atarsa çok memnun olurum
Aynen canım valla şok oluyoruz gün geçtikçeAaa kııızzz kimseye güvenim kalmadı yaa insanlar ne kadar kötü olduiyiki farketmişsiniz peşine düşmeniz iyi olmuş. Bende 23 de gideceğim detaylıca canım 24 e kadar bakılabiliyormuş
Kıyamam ya ben ona pek de minikTeşekkür ederim canım
Dönüşümlü hiç vermedim, aslında biz şimdiye kadar pek ilaç da kullanmadık o yüzden korkuyorum da ağır gelecek diye.
O bantlardan ben de dün eşime söyledim evde bulunsun diye, şimdi hemen sipariş vereyim en iyisi.
Yarın doktora götürcem bakalım boğazda kulakta bir şey yoksa ya diş ya idrar yolu enfeksiyonu.
Dişte de bu kadar inatçı ateş olur mu bilemedim
Evet ya çocuklar hastalanmasa hiç, masum meleklerTeşekkür ederim canım
Çocuklar hasta olunca insan çok üzülüyor
Şimdi yine ağlayarak uyandı, neresi ağrıyor neyi var söyleyemiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?