2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim oglumda da iki gündür hem pipi tutma hem iki yaş azilarinin rahatsızlığı var huysuz ama ateş yok.yalnizca süt içiyor.

Biz kiraya vermek için çekmiştik zamanında sahibindene koymuştuk ordan almışlar işte çalmışlar yaniii
Sarı siteye de o kullanıcıyı şikayet edin mutlaka. Biz evimiZi kiraya verirken ebeveyn banyosunun elektriği yoktu fotografta karanlık çıkıyordu sadece o banyodan (ki aynı banyolar hiç bir farklılık yok kullanılan malzemeler aynı) tek foto kullanmıştık bizi şikayet etmişlerdi yanıltıcı fotoğraf kullandık diye ilan kalkmıştı. Sonra karanlık banyo fotosu ile tekrar yeniden ilana koymuştuk. Bazen görüyorum emlakçılar bizim dairemize ait fotograf kullanıyorlae ama onların üyelikleri daha farklı olduğı için sarı site onları daha müşteri görüyor usulsuz fotograf kullanmış kullanmamış çok umursamıyor.

Ona da şikayet ettik valla canım şaka gibi oldu

Kuzum burnum sanki tıkalı gibi sinüzit mi bilmiyorum birz uyudum kalktım yine aynı değişen bisy yok saçımı da kurutuyorm ama ne fayda
Benimde bir kaç gün önce öyleydi, martta rinoplasti ameliyatından sonra doktorum çok güzel bir burun spreyi yazmıştı, deniz suyu onu kullandım hemen açtı tavsiye ederim çok zor burun tıkanıklığı, ağzı açık uyumak filan çok zor denerseniz belki biraz rahatlarsınız

deerma diye bir marka canim, bu da xiaomi’nin yan markalarindan biriymis :)

bebek odasinda kullanildigi bi video gorup onun gaziyla aldim, umarim kas yapayim derken goz cikarmam :)
Benimki de deerma ama modellerde de farklılık olıyordur mutlaka. Benim kullandığım fotoğraftaki model.

Eklentiler

• CB019375-AC46-4DB0-8348-217620B38121.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim
Bu söylediğiniz ateş düşürücü mü, daha önce pek ilaç kullanmadık biz.
Enfeksiyondan şüpheleniyorum, yarın doktora götürcez
Evet ateş düşürücü bizde çok etkili oluyor, hatta calpol ve dolvenlere göre daha zararsız diye biliyorum, belki işinize yarar, bir an önce iyileşir prenses

bana 12. haftada erkek gibi demişti bir ay sonraki kontrolümde kesinleşti erkek olduğu. ben 6. aydan sonra bişeyler almaya başlıycam

Evet ateş düşürücü bizde çok etkili oluyor, hatta calpol ve dolvenlere göre daha zararsız diye biliyorum, belki işinize yarar, bir an önce iyileşir prenses
Calpol parasetamol türevi ateş düşürücü dolven ve iburamin ibuprofen türevi. Aslında dolvenle aynı aileden geliyorlar. Henüz o konulara gelmedim görmedim henüz ama parasetamolla ibuprofeni dönüşümlü de veriyorlar.

Tam ben yazdım senin yazdığını gördüm sildim. Uzun vadede kullanımı da önerilmez ibuprofen içerdikleri için. Calpol yanlarında daha masum kalıyor. Hatta o yüzden dönüşümlü veriyorlar diye biliyorum

Doğrudur, bir hemşire arkadaşım öyle söylemişti de ona binaen söyledim, biz sadece ibrumin zero kullanıyoruz 4 saat arayla hiç kullanmadık genelde günde bir iki defa verince ateşimiz düşüyor

Hiç kıyamam ya çok geçmiş olsun

Doğrudur, bir hemşire arkadaşım öyle söylemişti de ona binaen söyledim, biz sadece ibrumin zero kullanıyoruz 4 saat arayla hiç kullanmadık genelde günde bir iki defa verince ateşimiz düşüyor
Aslında ateş zararlı bir şey değil bir süre öyle olması da gerekiyor. Bakalım reelde paniklemezsem 39 civarı ateşli takılmaları da deneriz.

Aslında ateş zararlı bir şey değil bir süre öyle olması da gerekiyor. Bakalım reelde paniklemezsem 39 civarı ateşli takılmaları da deneriz.
kızım küçükken daha çok panik oluyordum ama şimdi biraz daha rahatım, hemen müdahale etmiyorum ama süreci takip ediyorum, genelde boğaz enfeksiyonundan olduğu için bir veya iki günde geçiyor

kızım küçükken daha çok panik oluyordum ama şimdi biraz daha rahatım, hemen müdahale etmiyorum ama süreci takip ediyorum, genelde boğaz enfeksiyonundan olduğu için bir veya iki günde geçiyor
Dediğim gibi ben henüz deneyimlemedim ama çevremdeki arkadaşlarımdan çok duydum bebek sağlık ocağına aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verilsin önerisinde bulunan hemşireleri duydukça çok şaşırmıştım nasıl böyle bir öneride bulunabilirler diye.

Ben inanilmaz korkuyorum ya atesten, anaokulunda o kadar korkardim ki cocuklarin atesi cikinca velilere hemen haber verirdim. Gelip hemen almazlardi bir de dakikalari sayardim calpol verir misiniz bir kasik biz gelene kadar derlerdi okulda ilac bulundurmak ve vermek de yasakti. Mecbur kalinca eczaneden alip veriyorduk sonra ilac formu doldurtuyordum icirdigime ve velinin onay verdigine dair bakalim ben nasil olucam bu konuda muhtemelen biraz panik olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…