- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.461
Benim oglumda da iki gündür hem pipi tutma hem iki yaş azilarinin rahatsızlığı var huysuz ama ateş yok.yalnizca süt içiyor.Teşekkür ederim canım
Valla ben de emin olamıyorum dişten mi, üşüttü mü, enfeksiyon mu oldu diye.
Ama ateşi çok inatçı, hiç düşmedi ilaçla rağmen.
İlaç sadece rahatlayıp uyumasını sağlıyor bir süre.
Bu sabah da birkaç kez bezini tutarak ağlayınca idrar yolu enfeksiyonu geldi aklıma.
Yarın doktora götürcez benim kontrolümden sonra
Sarı siteye de o kullanıcıyı şikayet edin mutlaka. Biz evimiZi kiraya verirken ebeveyn banyosunun elektriği yoktu fotografta karanlık çıkıyordu sadece o banyodan (ki aynı banyolar hiç bir farklılık yok kullanılan malzemeler aynı) tek foto kullanmıştık bizi şikayet etmişlerdi yanıltıcı fotoğraf kullandık diye ilan kalkmıştı. Sonra karanlık banyo fotosu ile tekrar yeniden ilana koymuştuk. Bazen görüyorum emlakçılar bizim dairemize ait fotograf kullanıyorlae ama onların üyelikleri daha farklı olduğı için sarı site onları daha müşteri görüyor usulsuz fotograf kullanmış kullanmamış çok umursamıyor.Biz kiraya vermek için çekmiştik zamanında sahibindene koymuştuk ordan almışlar işte çalmışlar yaniii
Ona da şikayet ettik valla canım şaka gibi olduSarı siteye de o kullanıcıyı şikayet edin mutlaka. Biz evimiZi kiraya verirken ebeveyn banyosunun elektriği yoktu fotografta karanlık çıkıyordu sadece o banyodan (ki aynı banyolar hiç bir farklılık yok kullanılan malzemeler aynı) tek foto kullanmıştık bizi şikayet etmişlerdi yanıltıcı fotoğraf kullandık diye ilan kalkmıştı. Sonra karanlık banyo fotosu ile tekrar yeniden ilana koymuştuk. Bazen görüyorum emlakçılar bizim dairemize ait fotograf kullanıyorlae ama onların üyelikleri daha farklı olduğı için sarı site onları daha müşteri görüyor usulsuz fotograf kullanmış kullanmamış çok umursamıyor.
Benimde bir kaç gün önce öyleydi, martta rinoplasti ameliyatından sonra doktorum çok güzel bir burun spreyi yazmıştı, deniz suyu onu kullandım hemen açtı tavsiye ederim çok zor burun tıkanıklığı, ağzı açık uyumak filan çok zorKuzum burnum sanki tıkalı gibi sinüzit mi bilmiyorum birz uyudum kalktım yine aynı değişen bisy yok saçımı da kurutuyorm ama ne fayda
Benimki de deerma ama modellerde de farklılık olıyordur mutlaka. Benim kullandığım fotoğraftaki model.deerma diye bir marka canim, bu da xiaomi’nin yan markalarindan biriymis :)
bebek odasinda kullanildigi bi video gorup onun gaziyla aldim, umarim kas yapayim derken goz cikarmam :)
İyi de almak isteyen kişi sonuçta evi görmek isteyecek sadece fotoğrafa göre alınmaz. Onu nasıl yapıyorlarAynen biz de onu düşündük Allah bilir kimlere satacaktı evi satmaya kalkacaktı yani
Evet ateş düşürücü bizde çok etkili oluyor, hatta calpol ve dolvenlere göre daha zararsız diye biliyorum, belki işinize yarar, bir an önce iyileşir prensesTeşekkür ederim
Bu söylediğiniz ateş düşürücü mü, daha önce pek ilaç kullanmadık biz.
Enfeksiyondan şüpheleniyorum, yarın doktora götürcez
bana 12. haftada erkek gibi demişti bir ay sonraki kontrolümde kesinleşti erkek olduğu. ben 6. aydan sonra bişeyler almaya başlıycamKızlar merhaba şimdi doktordan çıktık. Doktor cinsiyetine %70 kız demişti ve bir sürü alışveriş yapmıştım ama bugün erkek olduğunu öğrendikaldığım şeyleri iadeye başladım hemen aynı durumu yaşayan var mı içinizde
Calpol parasetamol türevi ateş düşürücü dolven ve iburamin ibuprofen türevi. Aslında dolvenle aynı aileden geliyorlar. Henüz o konulara gelmedim görmedim henüz ama parasetamolla ibuprofeni dönüşümlü de veriyorlar.Evet ateş düşürücü bizde çok etkili oluyor, hatta calpol ve dolvenlere göre daha zararsız diye biliyorum, belki işinize yarar, bir an önce iyileşir prenses
Ne demek canım Ayrıca hepatit aşısı her yerde lazım kuaföre gidiyoruz en basiti manikür pedikür ağda yaptırıyorsak risk altındayızEveet demekki oyle bir sey olmus bendecok tesekkur ederim
Tam ben yazdım senin yazdığını gördüm sildim.Calpol parasetamol türevi ateş düşürücü dolven ve iburamin ibuprofen türevi. Aslında dolvenle aynı aileden geliyorlar. Henüz o konulara gelmedim görmedim henüz ama parasetamolla ibuprofeni dönüşümlü de veriyorlar.
Doğrudur, bir hemşire arkadaşım öyle söylemişti de ona binaen söyledim, biz sadece ibrumin zero kullanıyoruz 4 saat arayla hiç kullanmadık genelde günde bir iki defa verince ateşimiz düşüyorCalpol parasetamol türevi ateş düşürücü dolven ve iburamin ibuprofen türevi. Aslında dolvenle aynı aileden geliyorlar. Henüz o konulara gelmedim görmedim henüz ama parasetamolla ibuprofeni dönüşümlü de veriyorlar.
Calpol parasetamol türevi ateş düşürücü dolven ve iburamin ibuprofen türevi. Aslında dolvenle aynı aileden geliyorlar. Henüz o konulara gelmedim görmedim henüz ama parasetamolla ibuprofeni dönüşümlü de veriyorlar.
Hiç kıyamam ya çok geçmiş olsunİki gündür bizim evde durumlar yine fenalarda, kızımın ateşi hiç düşmüyor, dün gün boyu ve gece bizi mahvetti, bugün de evde yalnızdım akşama kadar başım çatladı ağrıdan.
Daha az önce tuvalete gidebildim onda da arkamdan ağladı.
Onu mu yer bunu mu yer derken akşama kadar mutfaktan çıkamadım yine de bir lokma bir şey yemedi
Meme istiyor ama süt yok artık, boş memeyi emmeye çalışıyor dişlerini geçirip, aman sakinleşsin rahat uyusun diye gece uyandıkça emmesine izin verdim ama dişleri mahvetti memelerim sızlıyor artık.
Calpol veriyorum ama bir şey de yemedi, dokunacak diye korkuyorum
Aslında ateş zararlı bir şey değil bir süre öyle olması da gerekiyor. Bakalım reelde paniklemezsem 39 civarı ateşli takılmaları da deneriz.Doğrudur, bir hemşire arkadaşım öyle söylemişti de ona binaen söyledim, biz sadece ibrumin zero kullanıyoruz 4 saat arayla hiç kullanmadık genelde günde bir iki defa verince ateşimiz düşüyor
kızım küçükken daha çok panik oluyordum ama şimdi biraz daha rahatım, hemen müdahale etmiyorum ama süreci takip ediyorum, genelde boğaz enfeksiyonundan olduğu için bir veya iki günde geçiyorAslında ateş zararlı bir şey değil bir süre öyle olması da gerekiyor. Bakalım reelde paniklemezsem 39 civarı ateşli takılmaları da deneriz.
Çok farklı markaları kullanmadım ama dysonın hem kurutma hem düzleştirmesi, maşası kullanımı pratik, saçlarımı yıpratmadı, uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum.Diğer düzleştirici ve maşalardan daha mı etkili
Dediğim gibi ben henüz deneyimlemedim ama çevremdeki arkadaşlarımdan çok duydum bebek sağlık ocağına aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verilsin önerisinde bulunan hemşireleri duydukça çok şaşırmıştım nasıl böyle bir öneride bulunabilirler diye.kızım küçükken daha çok panik oluyordum ama şimdi biraz daha rahatım, hemen müdahale etmiyorum ama süreci takip ediyorum, genelde boğaz enfeksiyonundan olduğu için bir veya iki günde geçiyor
Ne demek canım Ayrıca hepatit aşısı her yerde lazım kuaföre gidiyoruz en basiti manikür pedikür ağda yaptırıyorsak risk altındayız
Aslında ateş zararlı bir şey değil bir süre öyle olması da gerekiyor. Bakalım reelde paniklemezsem 39 civarı ateşli takılmaları da deneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?