2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kontrolüne daha çoook olanlar burdamııı????
Benim 21aralıkta,en son 2 hafta önce gitmiştim.
Korona olmasa her hafta giderdim kafama esince.
Şimdi ne zor gelio beklemek..
Ben daha geçen hafta gittim. 23ünde ayrıntılı ultrason randevum var Normal muayeneden çok ayrıntılı için daha heyecanlıyım, yüzünü görebilecek miyiz acaba diye

Ya ben bide air wrap mi alsam diyorum kendime doğum hediyesi. Şimdi işe fln gitmiyorum çok iyi de o paralara değer mi o konuda çok tereddütteyim
Bende var air wrap memnunum. Almadan önce bir sitede ürün yorumlarında şöyle bir yorum vardı ‘ ürünü kocam doğum günü, yıl başı, kadınlar günü, sevgililer günü, yıl dönümü hediyesi olarak aldı’ Yorumu okuyunca parasına rağmen bana da almak mantıklı geldi

Heh tam da şöyle gaza gelesim var işte

Kızlar bugün öyle bi şok yaşadım ki anlatamam. Mersin’de ev almıştık içinde kiracı da var oturuyor eşim de piyasa ne olmuş bizim evin oralarda diye sahibindene bakayım derken bi bakıyo bizim ev satılık hem de ederinden baya uygun bi fiyata adamı arıyo alıcı gibi adam içinde kiracısı var şöyle böyle anlatıyor da anlatıyor. Hemen şikayet ettik tapuyu filan aldık apar topar gittik savcılık uğraşcak bakalım. Hayatımda ilk defa böyle bişe başıma geldi.
bunlara kapora hırsızı diyolar insanlardan ev ya da araba satmak vaadiyle kaporayı alıp ortadan kayboluyorlarmıs. Şok üstüne şok yaşadım adeta. Bakıyorum ilana benim evim ve satılık dumur oldum resmen

eve hava temizleyici almayı ben de düşünüyorum ama bulunduğumuz yerin havası cokcok temiz aslında bende alerji var bebekte olursa diye belki alabilirim ama önceki planım çamaşır kurutma makinası onu da şu yılbaşı indiriminden filan alırız herhalde

randevu konusunda da perşembe cuma gidicez sanırm doktora en geç detaylıyı benim doktorum 23. Hafta dedi bazı doktorlar 19-20-21 haftalarda çağırıyormuş ama bizimkisi ben 23 te yapcam dedi o zamana gideriz kısmet olursa.

Airwrap ben de iç geçirerek bakıyorum ama kendime hediye o paraya altın alırım yatırım sonuçta diye düşünüp vazgeçiyorum zaten uzunca bi süre evde durcaz saçlarımın da çok bişeye ihtiyacı olmuyor senede 1-2 belki maşa filan yaparsam yaparım yoksa olduğu gibi ama heveslik işte benimkisi

Yaa çok şaşırdımm iyiki bakmışsınız bu nedir ya. Ortalık dolandırıcı dolu. Kiracıya nasıl güveneceksin bundan sonra. Nasılsa uzaktalar farketmezler diye iş çevirmeye kalkmışlar. Neyseki erken farketmişsiniz.
Benim de önceliğim şu ara kurutma makinası. Yeri falan her şeyi hazır sadece kendisi yok Ama indirim ne zaman oluyor hiçbir fikrim yok. Gören bakan olursa buraya atarsa çok memnun olurum

Evin içinin fotoğraflarını falan nasıl çekmiş? Töbe estafurullah

Kuzum burnum sanki tıkalı gibi sinüzit mi bilmiyorum birz uyudum kalktım yine aynı değişen bisy yok saçımı da kurutuyorm ama ne fayda

Şok oldum vallahi. Film gibi olaylar yaşanıyor bizim topikte. Önünüze çıkmış sizin allahtan

Tetanoz aşı takviminde olan rutin aşılardan biri değil diye biliyorum. Bir kesik, yaralanma, ameliyat vs geçirmediysen olmamışsındır diye düşünüyorum.
Ben 2012 de tetanoz olmustum o dozlarin siralamsi mi var bide 1.doz 2.doz gibi.ben anlamadjm bu tetanoz isini

Bende altın alırım diyip vazgeçiyorum hamilelikten sonra saç boyatıp brezilya fönü yaptırıcammmm

Şok oldum bende gerçekten. Neler duyuyoruz ya insanın inanası gelmiyor geçen ki servis kaçırma olayı şimdi bu olay

İnanmıyorum ne hale geldik artık. İnsanlar nerden nasıl dolandırırım diye oturup buna kafa yoruyor. Farketmeniz de nasıl bi şans olmuş kim bilir kaç kişinin canı yanacaktı.

Aaa kııızzz kimseye güvenim kalmadı yaa insanlar ne kadar kötü oldu iyiki farketmişsiniz peşine düşmeniz iyi olmuş. Bende 23 de gideceğim detaylıca canım 24 e kadar bakılabiliyormuş

Ya ben bide air wrap mi alsam diyorum kendime doğum hediyesi. Şimdi işe fln gitmiyorum çok iyi de o paralara değer mi o konuda çok tereddütteyim
Kardeşim ofisinde dyson kullanıyor hem ısıtıyor hem de sucuklu tost yaptıklarında tüm kokuyu alıyor abla süper bir şey sen de almalısın diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…