2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oyy pek tatlı maşallah bileğe bak

Ben 2012 de tetanoz olmustum o dozlarin siralamsi mi var bide 1.doz 2.doz gibi.ben anlamadjm bu tetanoz isini
Aşılar doz doz oluyor ya kimisi tek doz vuruluyor kimisi 3 doz. Belli aralıklarla tüm dozları tamamlıyorlar. Öyle işte.

Kaş göz gerisi söz demişler ben geçen sene tam tedavi öncesi yaptırmıştım hala çok çok iyi duruyor.
Ben de bayadır istiyorum ama bir türlü karar verip yaptıramadım. Sonra pandemi oldu falan derken kaldı öyle. Benim kaşlarım biçimlidir aslında, hiç almıyorum kalınlaşmıyor ama boşluklar var. Daha simetrik dursun diye istiyorum.

Senemisback canım çok şaşırdım yaa insanlık ne hale gelmiş, herkes kimi dolandırsam derdine düşmüş
Daha önce kiracının evi başkasına kiraya vermesi olaylarını çok duymuştum ama evi satmak nedir ya
Umarım o adam da iyi bir ceza alır
Siz adamla görüştünüz mü

Bi arkadaşla üç senedir okuduk araştırdık en son ben dayanamadım önden yaptırdım baktık ki bende efsane duruyor o da peşimden gitti yaptırdı. Bu arada farklı şehirlerdeyiz ben Ankara da o İstanbulda idi. Bebeğini sağlıkla kucağına al biraz büyüyünce sen de aradan çıkarırsın

Ev sahibin polis ve sen evi kiralık ilanına koyuyorsun bu ne cesaret yiğidim deseydiniz. Başkası yaptı desem, evin fotoğraflarını nasıl çekecek. Çok garip ya. Kirasını düzenli ödeyen bir kiracı mıydı? Bir de sizin ev olduğuna %100 emin misiniz? Aynı apartmanda evler birbirinin aynı oluyor ya bir alt katı ya da üstü vs olabilir mi?

İki gündür bizim evde durumlar yine fenalarda, kızımın ateşi hiç düşmüyor, dün gün boyu ve gece bizi mahvetti, bugün de evde yalnızdım akşama kadar başım çatladı ağrıdan.
Daha az önce tuvalete gidebildim onda da arkamdan ağladı.
Onu mu yer bunu mu yer derken akşama kadar mutfaktan çıkamadım yine de bir lokma bir şey yemedi

Meme istiyor ama süt yok artık, boş memeyi emmeye çalışıyor dişlerini geçirip, aman sakinleşsin rahat uyusun diye gece uyandıkça emmesine izin verdim ama dişleri mahvetti memelerim sızlıyor artık.
Calpol veriyorum ama bir şey de yemedi, dokunacak diye korkuyorum

İnşallah canım ya. Bakalım doğum sonrası hayaller çok da hayatlar olmaz inşallah

Geçmiş olsun canım Kaç aylık kızın?

Aslında evet var öyle bi özellik ama ona rağmen ıslatıyor. Buz gibi yapıyor odayı hangi marka almıştın?

deerma diye bir marka canim, bu da xiaomi’nin yan markalarindan biriymis :)

bebek odasinda kullanildigi bi video gorup onun gaziyla aldim, umarim kas yapayim derken goz cikarmam :)

Çok geçmiş olsun, benim kızımada ibrumin zero çok iyi geliyor, yine deaklınızda bulunsun

Gecmis olsun canim, tam havalar sogudu iste cocuklar basladi hemen

Teşekkür ederim canım
Valla ben de emin olamıyorum dişten mi, üşüttü mü, enfeksiyon mu oldu diye.
Ama ateşi çok inatçı, hiç düşmedi ilaçla rağmen.
İlaç sadece rahatlayıp uyumasını sağlıyor bir süre.
Bu sabah da birkaç kez bezini tutarak ağlayınca idrar yolu enfeksiyonu geldi aklıma.
Yarın doktora götürcez benim kontrolümden sonra

Çok geçmiş olsun, benim kızımada ibrumin zero çok iyi geliyor, yine deaklınızda bulunsun

Teşekkür ederim
Bu söylediğiniz ateş düşürücü mü, daha önce pek ilaç kullanmadık biz.
Enfeksiyondan şüpheleniyorum, yarın doktora götürcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…