- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.421
Oyy pek tatlı maşallah bileğe bakKızlar günaydın doktora gittim bebeğimi gördümmmmm herşey yolundaymış idrar kesesini kalbini odalarını midesini omurgasını ve beynini inceledi doktorum herşey yolundaymış çok şükür . Bacak boyunu gövdesini ve kafasını ölçtü onlar da yolundaymış. Susadığımı söyledim şekerine bakmamız lazım dedi ama normal yani susaman dedi ben dedim zaten bende şeker yok sülalemde bile yok diye. Tansiyonunu ölçelim dedi. Dokuza altı çıktı galiba biraz düşük. Onun dışında benim bebekim kulağına elini koymuş yatıyodu arada oynuyoduayrıntılı ultrasona 21. Haftanda git sonra üç hafta sonra da bana gel dedi o şekil yanii
Aşılar doz doz oluyor ya kimisi tek doz vuruluyor kimisi 3 doz. Belli aralıklarla tüm dozları tamamlıyorlar. Öyle işte.Ben 2012 de tetanoz olmustum o dozlarin siralamsi mi var bide 1.doz 2.doz gibi.ben anlamadjm bu tetanoz isini
Ben de kaş yaptırmak istiyorumBende altın alırım diyip vazgeçiyorumhamilelikten sonra saç boyatıp brezilya fönü yaptırıcammmm
Kız mı demişlerdi canım önce?Benimkini de erkek olarak degistirebilir misiniz
Kaş göz gerisi söz demişler ben geçen sene tam tedavi öncesi yaptırmıştım hala çok çok iyi duruyor.Ben de kaş yaptırmak istiyorum
Ben de bayadır istiyorum ama bir türlü karar verip yaptıramadım. Sonra pandemi oldu falan derken kaldı öyle. Benim kaşlarım biçimlidir aslında, hiç almıyorum kalınlaşmıyor ama boşluklar var. Daha simetrik dursun diye istiyorum.Kaş göz gerisi söz demişler ben geçen sene tam tedavi öncesi yaptırmıştım hala çok çok iyi duruyor.
Bi arkadaşla üç senedir okuduk araştırdık en son ben dayanamadım önden yaptırdım baktık ki bende efsane duruyor o da peşimden gitti yaptırdı. Bu arada farklı şehirlerdeyiz ben Ankara da o İstanbulda idi. Bebeğini sağlıkla kucağına al biraz büyüyünce sen de aradan çıkarırsınBen de bayadır istiyorum ama bir türlü karar verip yaptıramadım. Sonra pandemi oldu falan derken kaldı öyle. Benim kaşlarım biçimlidir aslında, hiç almıyorum kalınlaşmıyor ama boşluklar var. Daha simetrik dursun diye istiyorum.
Ev sahibin polis ve sen evi kiralık ilanına koyuyorsunKızlar bugün öyle bi şok yaşadım ki anlatamam. Mersin’de ev almıştık içinde kiracı da var oturuyor eşim de piyasa ne olmuş bizim evin oralarda diye sahibindene bakayım derken bi bakıyo bizim ev satılıkhem de ederinden baya uygun bi fiyata adamı arıyo alıcı gibi adam içinde kiracısı var şöyle böyle anlatıyor da anlatıyor. Hemen şikayet ettik tapuyu filan aldık apar topar gittik savcılık uğraşcak bakalım. Hayatımda ilk defa böyle bişe başıma geldi.
bunlara kapora hırsızı diyolar insanlardan ev ya da araba satmak vaadiyle kaporayı alıp ortadan kayboluyorlarmıs. Şok üstüne şok yaşadım adeta. Bakıyorum ilana benim evim ve satılık dumur oldum resmen
eve hava temizleyici almayı ben de düşünüyorum ama bulunduğumuz yerin havası cokcok temiz aslında bende alerji var bebekte olursa diye belki alabilirim ama önceki planım çamaşır kurutma makinası onu da şu yılbaşı indiriminden filan alırız herhalde
randevu konusunda da perşembe cuma gidicez sanırm doktora en geç detaylıyı benim doktorum 23. Hafta dedi bazı doktorlar 19-20-21 haftalarda çağırıyormuş ama bizimkisi ben 23 te yapcam dedi o zamana gideriz kısmet olursa.
Airwrap ben de iç geçirerek bakıyorum ama kendime hediye o paraya altın alırım yatırım sonuçta diye düşünüp vazgeçiyorumzaten uzunca bi süre evde durcaz saçlarımın da çok bişeye ihtiyacı olmuyor senede 1-2 belki maşa filan yaparsam yaparım yoksa olduğu gibi ama heveslik işte benimkisi
İnşallah canım ya. Bakalım doğum sonrası hayaller çok da hayatlar olmaz inşallahBi arkadaşla üç senedir okuduk araştırdık en son ben dayanamadım önden yaptırdım baktık ki bende efsane duruyor o da peşimden gitti yaptırdı. Bu arada farklı şehirlerdeyiz ben Ankara da o İstanbulda idi. Bebeğini sağlıkla kucağına al biraz büyüyünce sen de aradan çıkarırsın
Geçmiş olsun canımİki gündür bizim evde durumlar yine fenalarda, kızımın ateşi hiç düşmüyor, dün gün boyu ve gece bizi mahvetti, bugün de evde yalnızdım akşama kadar başım çatladı ağrıdan.
Daha az önce tuvalete gidebildim onda da arkamdan ağladı.
Onu mu yer bunu mu yer derken akşama kadar mutfaktan çıkamadım yine de bir lokma bir şey yemedi
Meme istiyor ama süt yok artık, boş memeyi emmeye çalışıyor dişlerini geçirip, aman sakinleşsin rahat uyusun diye gece uyandıkça emmesine izin verdim ama dişleri mahvetti memelerim sızlıyor artık.
Calpol veriyorum ama bir şey de yemedi, dokunacak diye korkuyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canımKaç aylık kızın?
Oh kuzum, küçükmüş daha.Teşekkür ederim canım
19 aylık
Bu hastalıkla birlikte iyice bana düştü koala gibi yaşıyoruz
Aslında evet var öyle bi özellik ama ona rağmen ıslatıyor. Buz gibi yapıyor odayıhangi marka almıştın?
Gecmis olsun canim, tam havalar sogudu iste cocuklar basladi hemenTeşekkür ederim canım
19 aylık
Bu hastalıkla birlikte iyice bana düştü koala gibi yaşıyoruz
Çok geçmiş olsun, benim kızımada ibrumin zero çok iyi geliyor, yine deaklınızda bulunsunİki gündür bizim evde durumlar yine fenalarda, kızımın ateşi hiç düşmüyor, dün gün boyu ve gece bizi mahvetti, bugün de evde yalnızdım akşama kadar başım çatladı ağrıdan.
Daha az önce tuvalete gidebildim onda da arkamdan ağladı.
Onu mu yer bunu mu yer derken akşama kadar mutfaktan çıkamadım yine de bir lokma bir şey yemedi
Meme istiyor ama süt yok artık, boş memeyi emmeye çalışıyor dişlerini geçirip, aman sakinleşsin rahat uyusun diye gece uyandıkça emmesine izin verdim ama dişleri mahvetti memelerim sızlıyor artık.
Calpol veriyorum ama bir şey de yemedi, dokunacak diye korkuyorum
Evet ya bebek daha minnoşum ama sabrımı zorladı bugünOh kuzum, küçükmüş daha.
Gecmis olsun canim, tam havalar sogudu iste cocuklar basladi hemen
Çok geçmiş olsun, benim kızımada ibrumin zero çok iyi geliyor, yine deaklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?