2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
En rahat ben sallıyorum sanırım. Erkek kardeşim yok, oğlum da yok. Dayım bile yok

Ben metal evyede o pit pit sesi var ya beynime beynime gider kendimi biliyorum.

Hayır benimki lafta bağlı, böyle nasıl seviyor şovu anlatamam sana . Yani lafta en iyi kadın dünyadaki kendini övmeye bayılır. Ama sıfır aslında hiçbirşey de yapmaz etmez ben bir kez hatır için aradığını hatırlamıuorum eşimi eşim zaten aramaz sormaz klasik erkek hani nedir bu tantana anlamadım gitti bi sal yaaaa evlendim yani çocuk bile yapmışım bi sal artık kıskançlık bu direk gelini kıskanmak başka bişi değil

ya vallahi sanki benim görümcelerimi anlatıyorsun
ben zaten artık görümce değil götümce diyorum

Cok tatlisin
Ya aslinda esimi tanisan aklibasinda kulturlu vizyon sahibi biri, nasil boyle dusunuyo dersin, ama iste bu konudaki bagnazligi beni benden aliyor. Kaldi ki dedim ona vajinal muayene bitti ve ben sezeryan istiyorum zaten. Yani merak etmene gerek yok diye. Bu sefer de duzenimizi bozma iste ne guzel gidiyoduk diyo. Sirf degistirmeyeyim diye. Ya doguracak olan benim benn kendimi guvende hissetmesi gereken benim. Ilk defa dun gece ruyamda sezeryan oldugumu gordum. Dogum yapiyorum ve cocuk boyle melez gibi ve erkekmis, bu cocuk benim degil diyorum. Ayy resmen kabustu. Hep stresten oldu bunlar. Kafama koydum randevumu alicam.

Bazi kadin doktorlar pohpohlanmayi cok sever ben de hic sevmem gereksiz abartiyi. Ama sevinli bi kadinsa ve ilgiliysa idare ediver artik

Ceydaaa resmen benim görümceleri anlatmışsın

Ya benim birkaç tanıdığım vardı adı hanım, hanım hanım denmiyor, bir yerde hanım abla, hanım teyze oluyor ve çocuk nefret eder isminden, yerinde olsam direnirim, çok üzüldüm.
ya gerçekten ismi düzgün bişe olsa belki hadi bıkar ona tamam derim bir yerde yanında bir isim eklerim falan ama hanım nedir ya çocuk büyüsün bana söylemediği laf kalmaz

Eşin erkek doktora neden karşı?
valla sinirlerim ziplamasin diye hic sormadim ama yani pek cok erkek zihniyeti gibi iste. Uzuldugum sey her konuda cok olgundur aklibasindadir, egitimli bir adam. Bu konuda istemiyorum diyor baska da uzatmiyor konuyu. Ben de bayilmiyorum erkek doktor diye ama seceneklerim az ve bu adamin cerrahi tecrubesi var. Valla yoruldum ya.

Neyse diğer konularda aklı başındaysa çok üstüne gitme. Belki travması falan vardır

Evet ya, nasıl olacak iş yerinde falan hanım hanım. Çok kötü bence.
aynen bunu eşime de diyorum ama adam hala anlamıyor başına yada sonuna başka isim koyarız diyor deli edecek bu adam beni bende eğer zorla koyarsanız 18 yaşına gelince o kıza ben değiştirtirim bundan da haberin olsun dedim hala tınlamıyor

Doktorumu degistiricem ben de sirf bu kaygiyla

Ben detaylıda alttan muayene etme ihtimaline karşı erkek doktora gitmesek mi diye sordum eşim bebeğimin ve senin sağlığın söz konusu deyip konuyu kapattı adı üstünde doktor yahu ne olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…