- 28 Ağustos 2020
- 9.000
- 41.377
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.901
En rahat ben sallıyorum sanırım. Erkek kardeşim yok, oğlum da yok. Dayım bile yokçünkü kardeşleriyle göbek bağlarını kesemiyorlar bi türlü, gelini de yabancı gibi görüyorlar lanet olası pislikler
burda görümceler varsa kusuruma bakmasınlar, yazdıklarımızdan feyz alıp gelinlere güzel davransınlar.
Ben metal evyede o pit pit sesi var ya beynime beynime gider kendimi biliyorum.ben metal evyeden nefret ettim, bulunduğum yerin de suları kireçli, hep kireç ve su lekesi oluyor..
o yüzden granit evyeyi her türlü tercih ederim, anneminki de granit evye, gayet kullanışlı bence.
kendi evim olursa bir gün asla metal kullanmam...
Ayy doğru yaa. Oglumda öne doğru füze gibiydi şimdi sanki her yerden yağlanmışim gibi büyüyor yanlarimda doluyorkiz erkek anneleri karniniz sivrimi buyuyor yoksa yanlara dogrumu merak eddim bu hurafe nekadar dogru burada
Hayır benimki lafta bağlı, böyle nasıl seviyor şovu anlatamam sana . Yani lafta en iyi kadın dünyadaki kendini övmeye bayılır. Ama sıfır aslında hiçbirşey de yapmaz etmez ben bir kez hatır için aradığını hatırlamıuorum eşimi eşim zaten aramaz sormaz klasik erkekçünkü kardeşleriyle göbek bağlarını kesemiyorlar bi türlü, gelini de yabancı gibi görüyorlar lanet olası pislikler
burda görümceler varsa kusuruma bakmasınlar, yazdıklarımızdan feyz alıp gelinlere güzel davransınlar.
Aynen ya , bizimkinin ismi belli zaten seçtik hemen hastane çıkışını yaptırayım ki alışsınlar hahahaZaten genelde kızın ailesi pek müdahale etmiyor. Hep bu erkek aileleri sanki.
benim göbüş asla öne doğru büyümüyorkiz erkek anneleri karniniz sivrimi buyuyor yoksa yanlara dogrumu merak eddim bu hurafe nekadar dogru burada
ya vallahi sanki benim görümcelerimi anlatıyorsunHayır benimki lafta bağlı, böyle nasıl seviyor şovu anlatamam sana . Yani lafta en iyi kadın dünyadaki kendini övmeye bayılır. Ama sıfır aslında hiçbirşey de yapmaz etmez ben bir kez hatır için aradığını hatırlamıuorum eşimi eşim zaten aramaz sormaz klasik erkekhani nedir bu tantana anlamadım gitti bi sal yaaaa evlendim yani çocuk bile yapmışım bi sal artık kıskançlık bu direk gelini kıskanmak başka bişi değil
Cok tatlisinŞey dersin ebe doğurtuyo zaten kadın ebe doğurtcak doğumda falanbiz de mutasıp bir aileyiz hani ama doktorun kadını erkeğini düşünnemek lazım, şehirde doğru dürüst doktor yoksa mecbur giderim bende erkek doktora . Ama benim doktorum şirin bir kadın o yüzden şuana kadar bir prob yaşamadım . Ama sadece pohpoh seviyor biraz bende nefret ederm. Yani sürekli çiçek çikolata geliyor hastalarından sanki vazife gibi bir gösteriş havası seziyorum ondan da hiç hoşlanmam. Ben içimden gelerek bişey yapmak isterim şimdi çiçeği alsam zorunluluktan yaptım gibi hissedicem onun gerginliğine bile girdim şimdiden haha
Ceydaaa resmen benim görümceleri anlatmışsınHayır benimki lafta bağlı, böyle nasıl seviyor şovu anlatamam sana . Yani lafta en iyi kadın dünyadaki kendini övmeye bayılır. Ama sıfır aslında hiçbirşey de yapmaz etmez ben bir kez hatır için aradığını hatırlamıuorum eşimi eşim zaten aramaz sormaz klasik erkekhani nedir bu tantana anlamadım gitti bi sal yaaaa evlendim yani çocuk bile yapmışım bi sal artık kıskançlık bu direk gelini kıskanmak başka bişi değil
ayy ne güzel valla benim hem kv hem kocam ikisini birden balkondan atasım geliyor o dereceGidip kayınvalidemin elini öpesim geldiisimle alakalı tek cümlesi isim düşündünüz mü oldu. Hayır dedik. Konuşma orda bitti
Ben de adeta bir şekerpare gibi hak geçirmeden, homojen genişliyorumbenim göbüş asla öne doğru büyümüyorarkaya ve yanlara doğru büyüyorum. kızım olacak.
ya gerçekten ismi düzgün bişe olsa belki hadi bıkar ona tamam derim bir yerde yanında bir isim eklerim falan ama hanım nedir ya çocuk büyüsün bana söylemediği laf kalmazYa benim birkaç tanıdığım vardı adı hanım, hanım hanım denmiyor, bir yerde hanım abla, hanım teyze oluyor ve çocuk nefret eder isminden, yerinde olsam direnirim, çok üzüldüm.
Eşin erkek doktora neden karşı?
Neyse diğer konularda aklı başındaysa çok üstüne gitme. Belki travması falan vardırvalla sinirlerim ziplamasin diye hic sormadim ama yani pek cok erkek zihniyeti gibi iste. Uzuldugum sey her konuda cok olgundur aklibasindadir, egitimli bir adam. Bu konuda istemiyorum diyor baska da uzatmiyor konuyu. Ben de bayilmiyorum erkek doktor diye ama seceneklerim az ve bu adamin cerrahi tecrubesi var. Valla yoruldum ya.
aynen bunu eşime de diyorum ama adam hala anlamıyor başına yada sonuna başka isim koyarız diyor deli edecek bu adam beni bende eğer zorla koyarsanız 18 yaşına gelince o kıza ben değiştirtirim bundan da haberin olsun dedim hala tınlamıyorEvet ya, nasıl olacak iş yerinde falan hanım hanım. Çok kötü bence.
Doktorumu degistiricem ben de sirf bu kaygiylaVajinal muayene sırasında yaşadıklarımı düşününce sezeryan cok rahatlatıcı geliyor ama benim de kaygılarım sizinkiyle aynı aslında.. Su anki doktoruma arkadaşımın tavsiyesi ile gidiyorum ve bir ay önce sezeryan ile dogum yaptı o arkadasim. Ameliyat sonrasi hemen ayaklandı ve sadece ilk gün ağrısının siddetli oldugunu söyledi. sonrasında ziyerete gittiğimde gerçekten cok iyi görünüyordu ve bu durum beni cok rahatlattiBence sizin de imkanınız varsa doktorunuzun hastaları ile iletişime geçmek bu konuda size iyi gelebilir
Valla kadin dogumla ilgili ne travmasi olabilir bi erkegin bilemedimNeyse diğer konularda aklı başındaysa çok üstüne gitme. Belki travması falan vardır
Ben detaylıda alttan muayene etme ihtimaline karşı erkek doktora gitmesek mi diye sordum eşim bebeğimin ve senin sağlığın söz konusu deyip konuyu kapattı adı üstünde doktor yahu ne olacak yanivalla sinirlerim ziplamasin diye hic sormadim ama yani pek cok erkek zihniyeti gibi iste. Uzuldugum sey her konuda cok olgundur aklibasindadir, egitimli bir adam. Bu konuda istemiyorum diyor baska da uzatmiyor konuyu. Ben de bayilmiyorum erkek doktor diye ama seceneklerim az ve bu adamin cerrahi tecrubesi var. Valla yoruldum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?