- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.881
Ya canım yanlış yapıyorsun işte. Adını da koyalım değil tek benim annemin adı olacak diyeceksin. Neden hem sen ılımlı oluyorsun? Böyle diyerek koyulmasını kabul ediyorsun zaten. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmen lazım halbuki. Ay sabah sabah ben de gıcık oldum.
Bana da bi kaç kız ismi sundu kaynanam cinsiyet belli olmamıştı henüz ben de bakarız bi düşünürüm eşim bana bıraktı isim konusunu demiştim bilerek oysaki sana bırakıyorum ama benim de beğeneceğim bişe olsun dediAyy ne guzel demis annen valla tebrik ediyorumbazen oyle kucuk kuslukler mesafeyi getiriyor ya cok iyi oluyor gercekten
Benim esimde cok karsi boyle seylere, kiz kardesinin esi babasinin ismini koydurdu ona bile uzuldu. Dedigin gibi kucucuk cocuga bu isim ne senin hic sesin cikmiyor mu, her dedigine tamam mi diyorsun filan demisti. Benim kayinvalidem erkek olursa da oglum secsin ismini demisti. Kiz ismi hazir diye, bende bakariz anne demistimbir iki oneri sundu kiz ismi icin, onlarada yok yok bu daha iyi dedim oyle konu kapandi kimse karismadi bizde
ben metal evyeden nefret ettim, bulunduğum yerin de suları kireçli, hep kireç ve su lekesi oluyor..Kuzenler konu disi ama kesin siz bilirsiniz size bir danisayim dedim.
Mutfak yaptiriyorum kendi evime gececegim, renkli granit evye kullanan var mi ? Kullanimi nasil yorumlarinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum.
Ya benim birkaç tanıdığım vardı adı hanım, hanım hanım denmiyor, bir yerde hanım abla, hanım teyze oluyor ve çocuk nefret eder isminden, yerinde olsam direnirim, çok üzüldüm.kızlar moralim bozuk yine sabah eşim annesinin adını koymayı düşündüğünü söyledi erkek olsa babasının ismi kesindi şimdi kız olunca bu seferde annesininkini düşünüyormuş beyefendi çok sinir oldum moralimi bozdu ya ismi güzel olsa hadi tamam neyse de ismi hanım kadının napim kız büyüse hanım hanım diyecekler bu adam beni sinirlendiriyor ya
Evet ya, nasıl olacak iş yerinde falan hanım hanım. Çok kötü bence.Ya benim birkaç tanıdığım vardı adı hanım, hanım hanım denmiyor, bir yerde hanım abla, hanım teyze oluyor ve çocuk nefret eder isminden, yerinde olsam direnirim, çok üzüldüm.
Ya bir de bir çocuğa isim koymak bebek sahibi olmanın en güzel kısımlarından biri. Neden o zevki başkasına devredeyim ki? Herkes kendi doğurduğuna isim koysun.Benim babamda teyzelerim bana trilyon tane isi bulmuş babannemde öyle şu olsun bu olsun diye annemi kenara çekmiş ve demişji asla bu isimleri koymamhem kendi tarsfına hem annem tarafına ayar çekmiş
Bizde de öyledir ya, tek bir kişi de şu olsun demedi iki taraftan da, diyemezler de zaten, rahatsız olacağımızı, sallamayacağımızı bilirler, çok şükürGidip kayınvalidemin elini öpesim geldiisimle alakalı tek cümlesi isim düşündünüz mü oldu. Hayır dedik. Konuşma orda bitti
Aynen öyle o zaman bende tutturayım benim annem benim babamın ismi olsun diye böyle saçma şey varmı.Ya bir de bir çocuğa isim koymak bebek sahibi olmanın en güzel kısımlarından biri. Neden o zevki başkasına devredeyim ki? Herkes kendi doğurduğuna isim koysun.
benim de görümcelerden pek meraklı kızımın ismini kendi vermeye, en son bulduğu isme baya bi terslendim, o günden beri iki görümce de aramıyor sormuyor aslaYa bir de bir çocuğa isim koymak bebek sahibi olmanın en güzel kısımlarından biri. Neden o zevki başkasına devredeyim ki? Herkes kendi doğurduğuna isim koysun.
Yok ben yine koymamAynen öyle o zaman bende tutturayım benim annem benim babamın ismi olsun diye böyle saçma şey varmı.karnında taşıyan bensem kimsenin söz hakkı yok kusura bakmasın. Bana 9 ay boyunca herşeyi alır eder yardım ederbende mest olurum o zaman derdim ki işte hayırlı anneanne babaanne dede vs. Kendi isteğimle koysaydım oğlum kızım da böyle olsun diyeydim ama malesef yoooook
Ayy görümce terörü bitmiyor bitmiyor yemin ederimbenim de görümcelerden pek meraklı kızımın ismini kendi vermeye, en son bulduğu isme baya bi terslendim, o günden beri iki görümce de aramıyor sormuyor aslaismi de duysanız altınıza işersiniz gülmekten, burdan yazamam şimdi, biri eskaza görse yazdığımı kendimi ifşa etmiş olurum bide düşün kendisi de babaanne ismi koyulan bi mağdur ama insanlar empati yoksunu.
en sonunda senin dediğin gibi "herkes kendi doğurduğunun ismini koysun" diyeceğim de yarasına tuz basmış olurum, çok ayıp olur.
Valla ısrar edersele öyle derimYok ben yine koymambana ne ya her birey ailede kendine özgü bir ismi hak eder. Kimsenin minyatürü değil benim çocuğum.
ya bende çok sinirleniyorum bu duruma hiç sevmediğim istemediğim şey başıma geldiAy seni de iyice sinirlendiriyorum ya kusura bakma. Ben bu isim konularına çok kızıyorum. Halbuki ailede de yok hiç böyle bir şey. Başıma da gelmedi. Ama kızıyorum, kadınları çaresiz bırakmalarına. Her alanda kendi hakimiyetlerini kurmaya çalışmalarına. Feminist damarlarım kabarıyor
Canım ben de kızımı hissetmiyorum hiç normal sanırım iç karın vsEwet canim farklı oluyo inşallah normaldir yarın gidicem haber veririm teşekkür ederim
çünkü kardeşleriyle göbek bağlarını kesemiyorlar bi türlü, gelini de yabancı gibi görüyorlar lanet olası pisliklerAyy görümce terörü bitmiyor bitmiyor yemin ederimyıl 2020 hala görümce terörü var
Zaten genelde kızın ailesi pek müdahale etmiyor. Hep bu erkek aileleri sanki.Valla ısrar edersele öyle derimzaten şu dakikaya kadar hiç öyle birşey demediler hoş benim annem babam zaten demez istemez karşı tarafta söylemez gurur yapar. Derlerse de kızın koysaymış ben niye koyayım derim. Yada bir oğl daha var o evlenince koyar derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?