2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana bir kere bile gostermedi yuzunu ya hep bas popo bakip bakip duruyor. Civciv gibi bir sey goruyorum her seferinde noldu canim ya onemli bir sey yoktur insallah
Ben de bi kere bu kadarcık gördüm yüzünü minicik burnunu.elini de ağzına götürmüş şaşkın 3. Hafta önceki görüntüsü sanırım bu sana baya yeter dedi geçen hafta gittiğimde iki eli de hep yüzündeydi. Her gidişimde yüzünü görürüm belki diye aşırı heyecanlanıyorum

Eklentiler

• A31FBCAE-D4C9-468E-B7FD-3C4439B064B5.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 73
Selamünaleyküm kızlar
Eşimde bende kiz bebek istiyorduk
ama oğlumuz olacakmış nasip kısmet Rabbım ne dilerse o olacak sonuçta..
Hayırlısı ile gelsinde

İki gündür telefon konuşmalarında cinsiyetle alakalı erkek bebek olunca
Olsun diye cümleler duyuyorum..
Sizde böyle tepki gören varmı

Aynen oyle yaparsin benim son gorusum olacak insallah doktorumu kendimi iyice doldurdum ona karsi bir an once yeni doktorcugumla tanismak istiyorum insallah bu son doktor olur ve beni kabul eder
Yaaaaa eder eder niye etmesin millet doğum anında değiştiriyor doktorunu. Sen detaylıdan sonra değiştirecektin dimiiii

Canim aynen zaten doktor bakarken tir tir titredim. Sagligi iyi demi diye kirk kez sordum. 38 yasindayim. Birde hamilelik psikolojisi iste..Ben o odadan aglayarakta cikabilirdim. Sukurler olsun... sagligi iyi

Cnm bebegin icin ne dedilerdi? Neden riksliydi. Canim ya insallah hicbirsey cikmaz.

ay ben anladım bu insanları mutlu etmek imkansız.
insanı mutsuz etmek, delirtmek için yapıyorlar sanki - hormonlar yetmezmiş gibi.

SİZE OLSUN ESAS de kapat, deli midirler nedirler, ne demek olsun ya. Delirmişler...

Ne şanslısınız keşke yaşım müsait olsa 3. Yü de denesem ve 3 kızım olsa Millete ne siz kız deseniz de erkek desenizde olumsuz konuşacak bişey bulurlar

Cnm hic takma. Kiz olsada diyecekleri o zaten....

Neden böyle oluyor bu erkek anneleri.. nasıl bi saygısızlık. Bazı erkeklere göre de bunlar normal yani bilinçli bir şekilde saygısızlık yapıldıgını kabul edemiyorlar anneleri tarafından nedense. Kötü niyetle yapmamıştır gibi düşünüyorlar.. benim eşim tepki veriyor, neler söylüyor ama kadının kendi çocukları da pek umrunda olmadığı için hiç rahatsız olmuyor. Neyse ki telefonla bile nerdeyse hiç konuşmazlar sadece iş konuları için önemli bir durum olursa konuşuyorlar onun dışında öyle whatsapp grupları falan olsa çıldırırım heralde

Ahh olmaz mı benim bir oğlum var, bebişe de doktor yüzde 90 erkek dedi 2 hafta önce..benim de önce içim bi garip oldu çünkü baya kız hissediyodum.. 2 erkekle napcan keşke kız olsaydı filan dedi millet..Normalde hiç takmam ama kırıldım

Tobe yarabbi ya millet ne bekliyor. Sank biz seciyoruz cinsiyeti tobe yarabbi

Millet kafayı yemiş, ne oluyormuş iki erkek olunca? Ne güzel oğluna arkadaş olacak işte. İlla ikisi de olsun inadını anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…