2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ozel olacak ama isteyerek mi hamile kaldiniz acaba? Ikinci cocuk için ne kadar beklemek gerektiğini düşünüyordum kara kara yaşım geçiyor diye. Yazınızı okuyunca umut doldu içime

Yeni başladığım doktor 15 gün sonra ücretsiz kontrolde de çağırıyor ben de gidiyorum önümüzdeki cuma detaylı için gidicem, iki hafta sonrasında da 2. Detaylı ultrasonu yapacakmış
Benim de aynı şekilde bir muayene bir kontrol olarak çağırıyor çok iyi oluyor detaylıyı kaçıncı haftalarda yapacak?

Her şeyi o kadar dağıtmışlar ki tavşanlı yastıktan var mıydı yok muydu hiç hatırlamıyorum görseydim ondan da almak istiyordum benim de nevresim takımı tavşanlı

Cook minikmis zaten oyle dedi annem avcun kadar filandir dedi baska tavsanli figurlu yastiklarda alirizz

Bizde hem kamera hem telsiz aldik. Kamerayi odasini gorucek sekilde taktiricaz esim kamera icin uygulamaya girmeden agladigini duyamazsin dedi o yuzden ikisini aldik bizde
Xiaminin öyle bişeyi var mecburen bi telefonu kilitliyor ama zaten benim amacımda ağlamadan yanına gitmekti içim gidiyor ağlayınca
Ozel olacak ama isteyerek mi hamile kaldiniz acaba? Ikinci cocuk için ne kadar beklemek gerektiğini düşünüyordum kara kara yaşım geçiyor diye. Yazınızı okuyunca umut doldu içime
Yani doğumdan 2 ay sonra regl olmaya başladım pek korunmadık açıkçası ne isteyerek oldu nede istemeyerek olsa diye konuşuyorduk ama illa olsun diye uğraşmadık eğer normal doğum olursa çok sıkıntı değil ama benim sezeryandi o biraz korkuttu bizi plasentanın dikişe yapışma ihtimali vardı o ihtimal baya azaldı şimdi ama yinede biraz riskli. Birde benim annem ve babam yanımda yoksa bukadar küçük bebek varken tekrar hamile kalıp bakmak çok zor olurdu onu da düşünmelisiniz

Su an riskli bir durum yok değil mi? Insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cok teşekkür ederim açıklamanız için

Bizde hem kamera hem telsiz aldik. Kamerayi odasini gorucek sekilde taktiricaz esim kamera icin uygulamaya girmeden agladigini duyamazsin dedi o yuzden ikisini aldik bizde
Hangi markaydı canım aldığın kamera telsiz? Bir de denediniz mi

Haklisinn ama surekli telefondan da ben bakamazdim hem sarjim dayanmaz hem islerimi yapamam

Günaydın hatunlar bugün bime gidiyorum bende.. Evde oldugum ender Bi gün temizlikle gececek gibi.. Bu aralar kramp giriyor karnıma hep.. Hamilelik bana zor geldi ya tek tesellim yavrum için deyip sabretmek
Bende gebeliği sevmeyenlerdenim.
Şükür veren rabbime orası ayrı ama bende bebeğim için sabredenlerdenim.selametle kavuşalım bebeklerimize inşallah

Benim de aynı şekilde bir muayene bir kontrol olarak çağırıyor çok iyi oluyor detaylıyı kaçıncı haftalarda yapacak?
Cuma günü 20. Haftanın sonunda olucam, diğerini de 23. Haftada. Erken yapılan tedbir amaçlı bir sorun çıktığında tedavi için vakit kalsın bize diyor. 25. Haftaya kadar tedavi edilebiliyor gibi bir şey söylemişti çünkü

Benim de 19 ve 21 de bakacak. Aynen çok geçe bırakmak istemiyor doktor

Cnm bebegin icin ne dedilerdi? Neden riksliydi. Canim ya insallah hicbirsey cikmaz.
11. haftamda ciddi bir ense kalınlığı farkedildi. Aynı zamanda burun kemiği küçüklüğü ve barsakta parlaklık farkedildi. Sendromik bir bebek olabileceği ya da organlarında bozukluk olduğu söylendi. Biyopsi falan alındı. Biyopsi sonucum temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasonu ve fetal ekoyu bekliyorum. (uzunca anlattığım bir yazım var kusura bakmayın diğer arkadaşları sıkmak istemediğim biraz kısa kestim ama merak ettiğiniz birşey olursa özelden seve seve cevaplarım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…