- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #24.681
Her şeyi o kadar dağıtmışlar ki tavşanlı yastıktan var mıydı yok muydu hiç hatırlamıyorum görseydim ondan da almak istiyordum benim de nevresim takımı tavşanlıAnnem muslinden 2 tane kapmis
Ozel olacak ama isteyerek mi hamile kaldiniz acaba? Ikinci cocuk için ne kadar beklemek gerektiğini düşünüyordum kara kara yaşım geçiyor diye. Yazınızı okuyunca umut doldu içimeKızlar ben 2020 şubat ayında doğum yapmıştım şimdi tekrar hamileyim ve bebek konusunda tecrübeli sayıyorum kendimi o yüzden size tavsiyem emzik ve biberona alıştırmayın bebişlerinizi ikiside meme reddi sebebi ben de ilk doğduğunda bilmiyordum tabi emziği verdik doktoruna sorup sonra benim memelerim bir yara oldu anlatamam geçirene kadar çok uğraştık hep emzik yüzünden emziği emdiği gibi mememi de emmeye başladı sadece ucunu alıyordu sonra bıraktım emziği de bi 40 gün memelerim baya yara içindeydi. Ayrıca bebek emzik emdikçe salgılanan bi hormon sebebiyle tokluk hissi oluşuyor ve sizi emmesi azalıyor bu sebeple kilo alımı da az oluyor. Tabi istisnaslar olabliri hem emzik hem biberon alıp meme emmeyi bırakmayan bebekler de vardır ama o riski alamamak lazım bence
Benim de aynı şekilde bir muayene bir kontrol olarak çağırıyor çok iyi oluyorYeni başladığım doktor 15 gün sonra ücretsiz kontrolde de çağırıyor ben de gidiyorumönümüzdeki cuma detaylı için gidicem, iki hafta sonrasında da 2. Detaylı ultrasonu yapacakmış
Her şeyi o kadar dağıtmışlar ki tavşanlı yastıktan var mıydı yok muydu hiç hatırlamıyorum görseydim ondan da almak istiyordum benim de nevresim takımı tavşanlı
Xiaminin öyle bişeyi var mecburen bi telefonu kilitliyor ama zaten benim amacımda ağlamadan yanına gitmekti içim gidiyor ağlayıncaBizde hem kamera hem telsiz aldik. Kamerayi odasini gorucek sekilde taktiricazesim kamera icin uygulamaya girmeden agladigini duyamazsin dedi o yuzden ikisini aldik bizde
Yani doğumdan 2 ay sonra regl olmaya başladım pek korunmadık açıkçası ne isteyerek oldu nede istemeyerek olsa diye konuşuyorduk ama illa olsun diye uğraşmadıkOzel olacak ama isteyerek mi hamile kaldiniz acaba? Ikinci cocuk için ne kadar beklemek gerektiğini düşünüyordum kara kara yaşım geçiyor diye. Yazınızı okuyunca umut doldu içime
Aynı bende sırf bebeğe faydası olsun diye hamile olmadam onuda yememBenim de iştahım yok nedensedoymak için yiyorum
Su an riskli bir durum yok değil mi? Insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cok teşekkür ederim açıklamanız içinXiaminin öyle bişeyi var mecburen bi telefonu kilitliyor ama zaten benim amacımda ağlamadan yanına gitmekti içim gidiyor ağlayınca
Yani doğumdan 2 ay sonra regl olmaya başladım pek korunmadık açıkçası ne isteyerek oldu nede istemeyerek olsa diye konuşuyorduk ama illa olsun diye uğraşmadıkeğer normal doğum olursa çok sıkıntı değil ama benim sezeryandi o biraz korkuttu bizi plasentanın dikişe yapışma ihtimali vardı o ihtimal baya azaldı şimdi ama yinede biraz riskli. Birde benim annem ve babam yanımda yoksa bukadar küçük bebek varken tekrar hamile kalıp bakmak çok zor olurdu onu da düşünmelisiniz
Hangi markaydı canım aldığın kamera telsiz? Bir de denediniz miBizde hem kamera hem telsiz aldik. Kamerayi odasini gorucek sekilde taktiricazesim kamera icin uygulamaya girmeden agladigini duyamazsin dedi o yuzden ikisini aldik bizde
Xiaminin öyle bişeyi var mecburen bi telefonu kilitliyor ama zaten benim amacımda ağlamadan yanına gitmekti içim gidiyor ağlayınca
Yani doğumdan 2 ay sonra regl olmaya başladım pek korunmadık açıkçası ne isteyerek oldu nede istemeyerek olsa diye konuşuyorduk ama illa olsun diye uğraşmadıkeğer normal doğum olursa çok sıkıntı değil ama benim sezeryandi o biraz korkuttu bizi plasentanın dikişe yapışma ihtimali vardı o ihtimal baya azaldı şimdi ama yinede biraz riskli. Birde benim annem ve babam yanımda yoksa bukadar küçük bebek varken tekrar hamile kalıp bakmak çok zor olurdu onu da düşünmelisiniz
Hangi markaydı canım aldığın kamera telsiz? Bir de denediniz mi
Bende gebeliği sevmeyenlerdenim.Günaydın hatunlar bugün bime gidiyorum bende.. Evde oldugum ender Bi gün temizlikle gececek gibi.. Bu aralar kramp giriyor karnıma hep.. Hamilelik bana zor geldi ya tek tesellim yavrum için deyip sabretmek
Cuma günü 20. Haftanın sonunda olucam, diğerini de 23. Haftada. Erken yapılan tedbir amaçlı bir sorun çıktığında tedavi için vakit kalsın bize diyor. 25. Haftaya kadar tedavi edilebiliyor gibi bir şey söylemişti çünküBenim de aynı şekilde bir muayene bir kontrol olarak çağırıyor çok iyi oluyordetaylıyı kaçıncı haftalarda yapacak?
TeşekkürlerEveet denedik cok iyi degil goruntu kalitesi olarak filan ama idare ederbizim bu da yoykoymus
Aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSu an riskli bir durum yok değil mi? Insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cok teşekkür ederim açıklamanız için
Benim de 19 ve 21 de bakacak. Aynen çok geçe bırakmak istemiyor doktorCuma günü 20. Haftanın sonunda olucam, diğerini de 23. Haftada. Erken yapılan tedbir amaçlı bir sorun çıktığında tedavi için vakit kalsın bize diyor. 25. Haftaya kadar tedavi edilebiliyor gibi bir şey söylemişti çünkü
11. haftamda ciddi bir ense kalınlığı farkedildi. Aynı zamanda burun kemiği küçüklüğü ve barsakta parlaklık farkedildi. Sendromik bir bebek olabileceği ya da organlarında bozukluk olduğu söylendi. Biyopsi falan alındı. Biyopsi sonucum temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasonu ve fetal ekoyu bekliyorum. (uzunca anlattığım bir yazım var kusura bakmayın diğer arkadaşları sıkmak istemediğim biraz kısa kestim ama merak ettiğiniz birşey olursa özelden seve seve cevaplarım)Cnm bebegin icin ne dedilerdi? Neden riksliydi. Canim ya insallah hicbirsey cikmaz.
Detaylimi kizlar bunlar neden cift kontrol yapiyor ki dr.Benim de 19 ve 21 de bakacak. Aynen çok geçe bırakmak istemiyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?