2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
E karıştırmasaymış pısırık davranmasaymış zamanında o da düşündüklerini karşı tarafa net bi şekilde ifade etseymiş.

Kızlar günaydın yarın sağlık ocağına gidicem tetanoz için hem de bi kan tahlili vereyim diyorum neler var neler yok
Kolay gelsin canım, 2 3 gün kas ağrısı gibi Bi ağrı oluyor sonra geçiyor, üstüne yatmamaya çalış. Benimde gisedim var bu hafta içi gideceğim inşallah doktora,

Kızlar günaydın yarın sağlık ocağına gidicem tetanoz için hem de bi kan tahlili vereyim diyorum neler var neler yok
Günaydın canım. Aşıdan sonra buzdolabına kolonya koy ara ara pamukla sürersin baya rahatlıyor ebe söylemişti. Benden de aşı için gittiğimde kan aldılar hepsi aradan çıkmış oldu

Iyi ki puset i soylediniz iyi ki bu grup var kayinvalidem altina muslin ya da pamuk kumas bir sey serelim cocuk terler yazin demisti. Bana da mantikli gelmisti bilmedigimden, iyi ki soylediniz
Pusette gerçekten çok terliyorlar ama içine e bebekte fln kemer yerler açıkta olan örtüler satılıyor ben oğlumda bilmiyordum şimdi bunda alıcam inşallah kemerini bağladıktan sonra örtünün çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yastık fln koyup kemerini bağlamamak bana da çok mantıksız geliyor pusete koyma kucağında taşı daha mantıklı

Bende böyle bişey düşünüyordum. Kızımda da koyuyordum ama emniyet kemeri kullanılacak şekilde koyuyorduk ve puseti taşırken kucağımıza alıyorduk kulpundan tutmuyorduk ne olur ne olmaz diye

Günaydın canımm tetanozu ben de geçen hafta yaptırdım kan tahlillerini de yaptım aradan çıkmış oldu. Yalnız tetanoz aşısı vurulurken hiç acımıyor. Akşamında sızlama oluyor. 3 gün falan o sızlamayı hissediyorsun sonra geçiyor

E iyi eşin hayır dediyse hiç üzme kendini, var demek ki böyle kayınvalideler yaa maalesef

Eveet kemerini baglamadan kesinlikle kaldirilmaz zaten. Bakalim yazin nasil olacak ona gire belki muslinle bebegi sarip koyariz icine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…