- 13 Nisan 2020
- 2.894
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.021
Yalnız değilsin canım ben de varımHiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Amigurumi için malzeme aldım şimdi bakalım. Ama makrome süslerin videolarına da baktım dün, gayet basit gözüküyor gerçekten. Ondan da deneyebilirim sonra. Yaparsam paylaşırım mutlaka.Yolladığın kapı süslerine ben de bayıldım, ondan yaparsan beni de etikeyleyip paylaşır mısın kuzum? Belki ben de senden cesaret alıp yaparım
Hiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Kuzum sende yine yapan var teyze fln benim annem örgü yapamaz teyzem de zamanında çok yapmış şimdi hiç uğraşamam diyo gözü de eskisi gibi değil ama yazık bebişime bende hatıra olarak bisyler kalsn isterim su sınavı geciym ev işi de hallolsa Cat pat bisyler yapcm annem guluyo hayatta yapamazsın diyo ama denicemBende varimmben hic kalkismadim bile atki ormeye filan
Ben ortaokulda kazak örmüştüm kendime boğazlı. Baya da giydim onu.Hiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Kuzum sende yine yapan var teyze fln benim annem örgü yapamaz teyzem de zamanında çok yapmış şimdi hiç uğraşamam diyo gözü de eskisi gibi değil ama yazık bebişime bende hatıra olarak bisyler kalsn isterim su sınavı geciym ev işi de hallolsa Cat pat bisyler yapcm annem guluyo hayatta yapamazsın diyo ama denicem
Helal olsun kazak yapmışsın valla bende sıfır yetenekBen ortaokulda kazak örmüştüm kendime boğazlı. Baya da giydim onu.bir kere de üniversitedeyken hırka örmeye heves ettim, onun sonunu getiremeyip anneme itelemiştim
Aynen kuzum bakiym yapabilrsem alcam inşallahYoutube da elle orulen battaniye gormustum onu yapabilirsin belki
Yalnız değilsinHiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Ben de hiç beceremem uğraşamam daKuzum sende yine yapan var teyze fln benim annem örgü yapamaz teyzem de zamanında çok yapmış şimdi hiç uğraşamam diyo gözü de eskisi gibi değil ama yazık bebişime bende hatıra olarak bisyler kalsn isterim su sınavı geciym ev işi de hallolsa Cat pat bisyler yapcm annem guluyo hayatta yapamazsın diyo ama denicem
Bence hepimizde yetenek var da sabır ve heves yokHelal olsun kazak yapmışsın valla bende sıfır yetenek
Yalnız değilsinben odaklanamıyorum sinirlerim bozuluyor öyle şeylerle uğraşırken
Ben de hiç beceremem uğraşamam daeşimin teyzesi kadife ipten battaniye örüyor şimdi. Onu çok merak ediyorum çok beğenerek aldık ipini falan
Neyse iyi bari tek değilmişim kızlarBence hepimizde yetenek var da sabır ve heves yoko zamanlar heves etmiştim öyle. Zor bir şey değil zaten örgü en kolayı bence. Ama sevmek gerek. Şimdi ben de uğraşamam, sırf bebeğime annesinden bir hatıra olsun diye çıngırağa heves ettim
Bende beceriksizim ya güya annem tığ işi şişle örgü filan öğretti ama asla beceremiyorum sabrımda yokHiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Annemin teorisi şu; annesi becerikli oln kız nasılsa annem yapıyor diye heveslenmiyor yapmıyormuşBende beceriksizim ya güya annem tığ işi şişle örgü filan öğretti ama asla beceremiyorum sabrımda yokAllahtan anneannesi var
Fetal doppler ile ama erken sanki daha.Kızlaaaarrrr yarın bana da sağlık ocağında kalp atışı dinletirler miiii neyle dinliyoruz ki stetoskopla mııı
Bana Hemsire 15.haftadan sonra steteskopla dinlenebilcegini soylemisti cnmKızlaaaarrrr yarın bana da sağlık ocağında kalp atışı dinletirler miiii neyle dinliyoruz ki stetoskopla mııı
Aşı icin mi gidiyorsun bende perşembe gitcemKızlaaaarrrr yarın bana da sağlık ocağında kalp atışı dinletirler miiii neyle dinliyoruz ki stetoskopla mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?