2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Yalnız değilsin canım ben de varım el işi sıfır bende asla yapamıyorum anneannem öğretmeye çalışmıştı zamanında yok anacım olmuyor

Yolladığın kapı süslerine ben de bayıldım, ondan yaparsan beni de etikeyleyip paylaşır mısın kuzum? Belki ben de senden cesaret alıp yaparım
Amigurumi için malzeme aldım şimdi bakalım. Ama makrome süslerin videolarına da baktım dün, gayet basit gözüküyor gerçekten. Ondan da deneyebilirim sonra. Yaparsam paylaşırım mutlaka.

Bende varimm ben hic kalkismadim bile atki ormeye filan
Kuzum sende yine yapan var teyze fln benim annem örgü yapamaz teyzem de zamanında çok yapmış şimdi hiç uğraşamam diyo gözü de eskisi gibi değil ama yazık bebişime bende hatıra olarak bisyler kalsn isterim su sınavı geciym ev işi de hallolsa Cat pat bisyler yapcm annem guluyo hayatta yapamazsın diyo ama denicem

Hiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Ben ortaokulda kazak örmüştüm kendime boğazlı. Baya da giydim onu. bir kere de üniversitedeyken hırka örmeye heves ettim, onun sonunu getiremeyip anneme itelemiştim

Youtube da elle orulen battaniye gormustum onu yapabilirsin belki

Ben de hiç beceremem uğraşamam da eşimin teyzesi kadife ipten battaniye örüyor şimdi. Onu çok merak ediyorum çok beğenerek aldık ipini falan

Helal olsun kazak yapmışsın valla bende sıfır yetenek
Bence hepimizde yetenek var da sabır ve heves yok o zamanlar heves etmiştim öyle. Zor bir şey değil zaten örgü en kolayı bence. Ama sevmek gerek. Şimdi ben de uğraşamam, sırf bebeğime annesinden bir hatıra olsun diye çıngırağa heves ettim

Yalnız değilsin ben odaklanamıyorum sinirlerim bozuluyor öyle şeylerle uğraşırken

Ben de hiç beceremem uğraşamam da eşimin teyzesi kadife ipten battaniye örüyor şimdi. Onu çok merak ediyorum çok beğenerek aldık ipini falan

Neyse iyi bari tek değilmişim kızlar bizik varlığımız yeter ztn bebislerimiz için yine de bisy yaparsak bari buraya atalım diğerine de heves olsun ben yaparsam valla herkes yapar o kadr tabii

Bende beceriksizim ya güya annem tığ işi şişle örgü filan öğretti ama asla beceremiyorum sabrımda yok Allahtan anneannesi var

Bende beceriksizim ya güya annem tığ işi şişle örgü filan öğretti ama asla beceremiyorum sabrımda yok Allahtan anneannesi var
Annemin teorisi şu; annesi becerikli oln kız nasılsa annem yapıyor diye heveslenmiyor yapmıyormuş bundan yola çıkarak benim tosbik marifetli olacak

Kızlar nasılsınız,ben pek giremiyorum ,inşallah herkesin herşey yolundadır.
Ben 2-3gündür baş ağrısı ile cebelleşiyorum , tansiyon bi ara düştü ama devamı normal.sanırım hormonlarım bende baş ağrısı yapıyor zaten gebeliğin en başından beri var şiddetli baş ağrılarım.
21 aralıkta randevum var iple çekiyorum valla ayda bir doktora gideceğm aklıma gelmezdi gebelikte,nasıl sabrediyorum bilmiyorum.
İnşallah herkesin ultrasonlar sağlıkla sonuçlanır.
Bebek hazırlıkları başlamışş,ben biraz ağırdan alıyorum busefer sanırım kardeşimin bebeğinden gelenler baya işimi görecek.herkese keyifli pazarlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…