2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlaaaarrrr yarın bana da sağlık ocağında kalp atışı dinletirler miiii neyle dinliyoruz ki stetoskopla mııı

Doppler mu oyle bir seyle dinleniyor boyle bir cihaz sedyeye yatiriyor seni karnina jel surup dinliyor

Eklentiler

• SmartSelect_20201213-162858_Chrome.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ben sağlık ocağını aramıştım bana iki hafta sonra gel demişlerdi o zaman 20+2 olacam geç mi olur ya bu hafta Perşembe cuma gibi gitsem mi acaba

Benim üç gündür karnımdan sürekli bi sesler geliyor, karın guruldaması gibi değil, fiyuuuuu falan gibi böyle bişey yaşayan var mı?
Aaa enteresann bende yok o seslerden ama hareketlendi bayağı. Birde bazen sızlama oluyor genital bölgede. Böyle kaşıntı desem değil 10 sn lik sızı gibi birşey. Yaşayannvar mı yada ne olduğunu bilen.

Hiç el işi yapmayan tek tembel anne benim galiba hayatımda elime tığ almadım bı kere eşime atkı oreyim dedim onu da beceremedim
Yaparsın canım aslında bende pek yapmayı bilmezdim. Amiguramide yeteneğim ortaya çıktı baktım oluyor. Hala atkı falan işleyemrm beceremem bende. Baksana grup coştu, ipler alınsın

Amigurumi için malzeme aldım şimdi bakalım. Ama makrome süslerin videolarına da baktım dün, gayet basit gözüküyor gerçekten. Ondan da deneyebilirim sonra. Yaparsam paylaşırım mutlaka.
Ha bende makrome için aldın sanmıştım canım. Ondan istemiştim. Bakalım nasıl olacak

Geçmiş olsun canım benim. Az kalmış inşallah biz çözüm bulunur.

Aaa enteresann bende yok o seslerden ama hareketlendi bayağı. Birde bazen sızlama oluyor genital bölgede. Böyle kaşıntı desem değil 10 sn lik sızı gibi birşey. Yaşayannvar mı yada ne olduğunu bilen.
Bende yaşıyorum o sızıyı 1 haftadır. Çok sinir bozucu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…