2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bisy sorcam iki gündür bebeğimin hareketini sanki hissetmiyorum. Normalde de çok nadir hissederdim elimi karnıma koyunca iki üç gündür stresli günler geçiyorum bisy olmamıştır dimi

Kızlar bisy sorcam iki gündür bebeğimin hareketini sanki hissetmiyorum. Normalde de çok nadir hissederdim elimi karnıma koyunca iki üç gündür stresli günler geçiyorum bisy olmamıştır dimi

Merak etme hic bir sey olmamistir bende elimi gobek altima koyuyorum bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum uyuyor olabilir kontrole ne zaman gidiceksin bende carsamba tekrar saglik ocagina gitsem mi diyorum iki sn dinletse bana yeter 28 araliga baya var cunku

Düzenli hissetmek için çok erken canım, 22-24. haftadan sonra düzenli olmasını bekleyebilirsin. için rahat olsun

Annem simdi bu fotografi yollamis benim ve kardesimin bebeklik battaniyesiymis tam cekememis kanser ornegiyle ormus yazik

Eklentiler

• SmartSelect_20201213-195952_Gallery.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 85
Sanki bacaklarımda hafif şişlik var 2 gündür. Durmadan su içiyorum. Tuzuda zaten az kullanıyordum şimdi bir kaç gün tamamen keseyim diyorum. Dün hamur işi ve tatlı yedim ardından oldu. Var mı bu haftalarda bu durumu yaşayan

Aynı cümleyi kurabilirim çarşamba kontrole gidecez iple çekiyorum cuma günü kudurdu bildiğin iki gündür oğlum hasta uykusuzum falan baya gerildim ondan mı nedir hiç hissetmedim hareket gerçi erken ama

Kızlar Grundig ya da Beko kurutma makinesi kullanan var mı?

O sızı bende de var neden bilmiyorum ama
Bende de var hatta yumruk gibi bi ara iki gün ağrıdı sızladı dayanamadım dr a gittim. Böbrek rahim ağzı boyu hepsine baktı bi sıkıntı yok dedi. Rahim bağların yapıyo olabilir dedi. Magnezyum verdi biraz rahatlatır dedi cidden rahatlattı . Bide bol su :)

Kızlar ben sağlık ocağını aramıştım bana iki hafta sonra gel demişlerdi o zaman 20+2 olacam geç mi olur ya bu hafta Perşembe cuma gibi gitsem mi acaba
Şimdi baktım bana aşıya 11 ocak ilk doz, 11 şubat 2.doz diye Kağıt vermiş Sağlık ocağı. Tam 23.haftam bitmiş oluyo bana da geç geldi doktora bir sorayım gidince

Bana geçen hafta doktor hemen hissediyorum diye her gün bi kıpırtı bekleme demişti. Bu haftalarda çok düzensiz olur bir gün çok şiddetli hissedersin sonra 2 3 gün hiç bişey hissetmeyebilirsin dedi. Ben de geçen gün hissetmedim baya korktum bi iki gün sonra yine hissetmeye başladım endişe etme canım, normal

Ben grundig kullanıyorum, tam 1 yıl oldu.
Hangi modeli, memnun musun? Tavsiye eder misin? Biz de bakıyoruz da bu ara. Hoover, Grundig ve Beko fiyat / özellik olarak elimizde kalan seçenekler. Hoover servisi ve malzeme kalitesi için çok kötü yorumlar okudum. Soğudum ondan biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…