- 28 Ağustos 2020
- 8.978
- 41.120
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.081
Hangi modeli, memnun musun? Tavsiye eder misin? Biz de bakıyoruz da bu ara. Hoover, Grundig ve Beko fiyat / özellik olarak elimizde kalan seçenekler. Hoover servisi ve malzeme kalitesi için çok kötü yorumlar okudum. Soğudum ondan biraz.
O zaman bu sorular senin için de geçerliBeko kullanıyorum cnm
İnşallah cnmGeçmiş olsun canım benim. Az kalmış inşallah biz çözüm bulunur.
Aşağıdaki modeli kullanıyorum, f/p olarak iyi bence. Bide başka model kullanmadığım için kıyas yapamıyorum, biraz kırışıklık tabii oluyor ama sanırım hepsinde aynı bu durum. Su boşaltması, filtre temizliği falan kolay. Biz gidere bağlatmadık, kapalı balkonda sadece fişe takılı vaziyette duruyor, suyunu iki kurutmada bir manuel boşaltıyorum. Doluluğa göre kurutma süresi uzuyor veya kısalıyor ama ben hep full dolu çalıştırıyorum, 3 saat sürüyor kurutması.Hangi modeli, memnun musun? Tavsiye eder misin? Biz de bakıyoruz da bu ara. Hoover, Grundig ve Beko fiyat / özellik olarak elimizde kalan seçenekler. Hoover servisi ve malzeme kalitesi için çok kötü yorumlar okudum. Soğudum ondan biraz.
Bazı örtüler var hem emzirme önlüğü hem puset örtüsü falan olarak kullanılıyor, istersen bi onlara bakabilirsin.Kızlar bu puset örtüsü bebeği anakucağında taşırken de kullanılabiliyor mu? Yoksa pusete özel bir örtü mü?
Saol canm evet yok bende alacağım dün acil lik oldum tüm gün başım boynum ağrıdı sabah 8e dogru burnum kanadı uğraşıyorum bakalım haftaiçi gidince doktorla konuscam İnşaAllahTansiyon aleti yok dimi sizde decok gecmis olsun benim oyle kemik agrim vs olmuyor da cok ayakta kalirsam yorulursam belim agriyor sadece o kadar
Bebeği taşırken de kullanıyorlar canım hastaneye girip çıkarken.Kızlar bu puset örtüsü bebeği anakucağında taşırken de kullanılabiliyor mu? Yoksa pusete özel bir örtü mü?
Aşağıdaki modeli kullanıyorum, f/p olarak iyi bence. Bide başka model kullanmadığım için kıyas yapamıyorum, biraz kırışıklık tabii oluyor ama sanırım hepsinde aynı bu durum. Su boşaltması, filtre temizliği falan kolay. Biz gidere bağlatmadık, kapalı balkonda sadece fişe takılı vaziyette duruyor, suyunu iki kurutmada bir manuel boşaltıyorum. Doluluğa göre kurutma süresi uzuyor veya kısalıyor ama ben hep full dolu çalıştırıyorum, 3 saat sürüyor kurutması.
Teşekkür ederim kızlarBeko d90 Hp modeli, memnunumSusmuyorr
Aslında şunu merak ettim, bebek arabasınd anakucağındayken bebek, üzerini örtmeyecek miyiz?Bazı örtüler var hem emzirme önlüğü hem puset örtüsü falan olarak kullanılıyor, istersen bi onlara bakabilirsin.
Kurıtma makinesi almak yaptığım en akıllıca işlerden biriydi, çamaşır asmaktan nefret ediyorum ve deterjan havası solumak hiç iyi gelmiyodu kışın evde kuruttuğun için. Ortalık açıldı askılığı kaldırınca, bi de çamaşırdaki saçı tozu tüyü makine topluyo astığımız oda kirleniyou hep temizlik işi de azaldı böylece. Baya program var benimkinde, buharlı temizleme de var kuru temizleme gibi kullanmayı düşünüyorum onu ama daha demedim, montlarda bi deneyecem.O zaman bu sorular senin için de geçerli
Benimkinde makineden çıkarınca asarsam kırışıklık olmuyo bekletirsem oluyo tabiTeşekkür ederim kızlar
Evet ben Bosch çamaşır makinası kullanıyorum. çok memnunumSelam bebeyimsular :) bugün yaptığım işleri anlatmaya baslasam sabahı bulurum galiba feci yoruldum yattım koltuğa yeni baktım buraya da birazdan dün önerilen filmi izliycem sizde ne var yok ?
Makine demisken bende çamaşır makinesini yeniliyorum arcelikti let go dan sattım Bosch alicam bu hafta bi tane olumsuz yorum görmedim kullanan var mı ?
Canım puset örtüsü şöyle bir şey. Örtü değil de perde gibi daha çok.Aslında şunu merak ettim, bebek arabasınd anakucağındayken bebek, üzerini örtmeyecek miyiz?
Saol canm evet yok bende alacağım dün acil lik oldum tüm gün başım boynum ağrıdı sabah 8e dogru burnum kanadı uğraşıyorum bakalım haftaiçi gidince doktorla konuscam İnşaAllah
Canm teşekkür ederimCook gecmis olsuninsallah bir an once tum agrilariniz kesilir
Bu yorumun altına imzamı atarım, resmen evin tozu tüyü azaldı, çok rahat oluyor.. benimkinde de baya program var ama ben valla her şeyi dolap kuruluğuna atıyorumKurıtma makinesi almak yaptığım en akıllıca işlerden biriydi, çamaşır asmaktan nefret ediyorum ve deterjan havası solumak hiç iyi gelmiyodu kışın evde kuruttuğun için. Ortalık açıldı askılığı kaldırınca, bi de çamaşırdaki saçı tozu tüyü makine topluyo astığımız oda kirleniyou hep temizlik işi de azaldı böylece. Baya program var benimkinde, buharlı temizleme de var kuru temizleme gibi kullanmayı düşünüyorum onu ama daha demedim, montlarda bi deneyecem.
Bende almayı düşünüyorum aslında 2.oluncs baş edemem ama seneye kışa, doğrı düşünmüştüm aslında,. İyi olur dediğiniz gibi bende sermeyi sevmiyorum bazen koku yapıyor kıyafetlerKurıtma makinesi almak yaptığım en akıllıca işlerden biriydi, çamaşır asmaktan nefret ediyorum ve deterjan havası solumak hiç iyi gelmiyodu kışın evde kuruttuğun için. Ortalık açıldı askılığı kaldırınca, bi de çamaşırdaki saçı tozu tüyü makine topluyo astığımız oda kirleniyou hep temizlik işi de azaldı böylece. Baya program var benimkinde, buharlı temizleme de var kuru temizleme gibi kullanmayı düşünüyorum onu ama daha demedim, montlarda bi deneyecem.
Çarşamba gidicem kuzum zmn geçse de hep hissetsek yaaaMerak etme hic bir sey olmamistirbende elimi gobek altima koyuyorum bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum uyuyor olabilir kontrole ne zaman gidiceksin bende carsamba tekrar saglik ocagina gitsem mi diyorum iki sn dinletse bana yeter 28 araliga baya var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?