2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben 9 yıldır kullanıyorum canm çok memnunum, amam kg’mını küçük almışım, bozulsada 10 kg lık alsam diye bakıyorum ama tık yok

Bir de kızlar bebişlerin kalp atışlarını 150 civarı demişsiniz, ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde 120 atıyor demişti ebe, niye az atıyor ki kafama takıldı şimdi

Düzenli hissetmek için çok erken canım, 22-24. haftadan sonra düzenli olmasını bekleyebilirsin. için rahat olsun

Aynı cümleyi kurabilirim çarşamba kontrole gidecez iple çekiyorum cuma günü kudurdu bildiğin iki gündür oğlum hasta uykusuzum falan baya gerildim ondan mı nedir hiç hissetmedim hareket gerçi erken ama

Haklısınız kızlar ilk olunca herşeyde acemi oluyo insan telaslaniyorm hemen bisy yoktur inşallah Çarşamba gidip kuzumu gorcem çok özledim

Benim beyaz eşyalarım bosh canım memnunum

Bir de kızlar bebişlerin kalp atışlarını 150 civarı demişsiniz, ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde 120 atıyor demişti ebe, niye az atıyor ki kafama takıldı şimdi

Bana hemsire 90 ile 120 olmasini bekleriz ama bu hareketli demisti sanirim o sirada bebegin uyuyup uyumamasina gore de degisiyormus kalp atis hizi

Bana hemsire 90 ile 120 olmasini bekleriz ama bu hareketli demisti sanirim o sirada bebegin uyuyup uyumamasina gore de degisiyormus kalp atis hizi
Benim de 150 civarı çıkmıştı sağlık ocağında. Harekete göre değişiyor demek ki. zaten aşırı hareketli ultrasonda da bi kere uyuduğunu görmedim. doğduktan sonra böyle olursa yandık

Evet bebek hareketli olunca kalp atış hızı değişiyormuş bana da öyle dedi doktor WMonalIsA

Benim de 150 civarı çıkmıştı sağlık ocağında. Harekete göre değişiyor demek ki. zaten aşırı hareketli ultrasonda da bi kere uyuduğunu görmedim. doğduktan sonra böyle olursa yandık
Benimki hiç 150nin altında ölçülmedi ama her seferinde dana gibi yatıyor

Bende almayı düşünüyorum aslında 2.oluncs baş edemem ama seneye kışa, doğrı düşünmüştüm aslında,. İyi olur dediğiniz gibi bende sermeyi sevmiyorum bazen koku yapıyor kıyafetler
Ben de seneye düşünüyorum, sonbahar -kış gibi. Bu yıl nasılsa evden çalışıyorum, tek çocuk idare ediyorum ama seneye iki çocukla daha çok ihtiyacım olacak.

Arkadaşlar chakra indiriminden aldığınız hastane çıkışını ne kadara almıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…