2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O bende de akşamları oluyor 10dan sonra özellikle. Resmen midem kazınıyor öyle olduğunda bişeyler atmazsam ağzıma gece açlıktan uyuyamıyorum daha kötü oluyorum 😂
Şimdi göbeğinin üstünde yarım ekmek arası ve iki mandalinanin bulunduğu bir tabak var. Zerre pişman değilim. Hayat bu 😀💪

O bende de akşamları oluyor 10dan sonra özellikle. Resmen midem kazınıyor öyle olduğunda bişeyler atmazsam ağzıma gece açlıktan uyuyamıyorum daha kötü oluyorum 😂

Şimdi göbeğinin üstünde yarım ekmek arası ve iki mandalinanin bulunduğu bir tabak var. Zerre pişman değilim. Hayat bu 😀💪
Akşam yemeğinde pizza yemek acıktırmıyor kesin bilgi. Bak bende zerre açlık yok hala :D

Akşam yemeğinde pizza yemek acıktırmıyor kesin bilgi. Bak bende zerre açlık yok hala :KK70:
Akşam sarma karnıyarık yoğurt çorbası vardı sanki misafir gelicekmis gibi hazırlandım ve gerçekten sağlam yedim ama nolursa olsun bu saatlerde bir öğünüm daha var benim 10 yıldır falan yemeden yatamam😀😀

Akşam sarma karnıyarık yoğurt çorbası vardı sanki misafir gelicekmis gibi hazırlandım ve gerçekten sağlam yedim ama nolursa olsun bu saatlerde bir öğünüm daha var benim 10 yıldır falan yemeden yatamam😀😀
Hey maşallah. 🤣🤣 ben gece yemem asla. Hayatımda hiç yemedim sanırım. 😁

Yok cidden gün içinde yüz kere eğil kalk yapıyoruzdur mutlaka. Peşinden koşması çocuğu kaldırması fln vücut istiyor zaten
Yediğim vücuduma fazla gelse kilo alırım diyorum bende kendime demek ki yakıyorum 😀 küçük çocuğu olanlar bilir zaten İnanki totom akşam 11- 12 ye kadar yer gormuyor kadar yer gormuyor. Akşama kadar kırk sefer yesin diye ona birşeyler hazirlamaktan akşam yemeklerini yapmaktan evi 62 kere toplamaktan sırtıma her bindiğinde evde onu turlamaktan zaten hepsini yakiyorumdur 😀😀

Yarın sabah aşı randevum var ve çok gerginim. Olmak istemiyorum ama bi yandan da olsam mı diyorum. Napsam bilemedim.

Back
X