2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Iste bende birazda o yuzden sogudum doktorumdan, demek ki direk sezeryana yonlendiricek. Zaten dogumla ilgili en ufak paylasimi yok napiyo genelde hic bilmiyorum
Haklısın yani direkt öyle deyince tuhaf olmuş diğer doktora gittiğinde sorarsın tekrar

Kabizliktan iyidir aslinda bende demir ilaci bir de previt positive diye vitamin iciyorum

Isin garip tarafi bugun gobusum daha da kuculdu bu kilolar nereye akiyor esimle aramda 20 kg kalmis zaten cok guclenmistim ordan anlamaliydim kilo aldigimi bu aksam da ev yemegi yiyoruz
Benim de gittikçe küçülen bi göbeğim var belki kan hacmimiz falan artmıştır bi de sanırım senin de benim gibi göğüslerin çok büyümüştü onlar da yarım kilo eder tanesi rahim de büyüdükçe kilosu artıyormuş aslında çok da almamışız

Benim arkadaşıma da aynısı oldu. Son haftalarda et, kaşar gibi şeyler yemesini tavsiye etti doktoru. İşe de yaradı baya. Beslenme genetik beraber gidiyor bu işte doğal olarak.
Bir de şöyle bir şey söylemişti doktorum 2 yaşa kadar olan boy kilo persentili beslenmeyle ilgili 2 yaştan sonra genetik ilerliyor.

Ay cok guzel bilgiler verdin benim basimda cok agridi gunluk agri kesici ictim. Bel ve bacak agrisida cabasi. Bunu bildigim iyi oldu

Haha kesinlikle gogusler cok fena belki gobek catlamicak ama gogusler cok kasiniyor habire nemlendiriyorum. Catlayacak gibiler keske popoma filan gitse kilolar guzel olur

Ya bu arada kullanici adini degistirenler mi oldu? Kafam karisti, kim kimdir bi ses edin

Canım magnezyum ishal yapıyor benim doktorum da bana verdi bel ağrılarım vardı ama ishal yapar dedi bel ağrım yok çok şükür ama baş ağrım fenaa

Evet agrilara iyi geliyormus. Daha bende pek kramp yok bakalim. Arada icebilirsin, doktoruna da danisarak.
Canım herkeste olmuyor kramplar. Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı. Mg takviyesi de almadım doğal olarak. Ama bunda siyatik ağrılarım için verdi doktorum çok da iyi geldi. Belki hiç gerek kalmaz artık kullanmana.

Bir sonraki randevunda doktoruna sor mutlaka gercekten hayat konforunu arttiriyor magnezyum
Ben bacak ağrım olsaydı kesin isteyecektim. Çünkü benim adet dönemlerimde müthiş bacak ağrısı sızlaması çekerdim. Gebelikte de oluyormış sanırım bacak ağrısı. Bunu öğrendiğimde dedim kesin benim de ağrır. Çok şükür ağrımadı inşallah ağrımaz da

Ben de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.

Seninde baya olmuş canım valla dayanmamız lazım benim detaylı 10 ocakta onada neredeyse 1 ay var ne yapalım kuzu haklısın bekleyeceğiz bebişlerimiz için.

Öyle normal doğum olacağını bilsem kesinlikle ben de çok isterdim ama yaşadığım yerde öyle bir imkan yok. Hastanelerde kesisiz doğum yapan doktor da çok azdır sanırım Bazen ben de öyle paylaşımlara denk geliyorum ne kadar sakin o doğum anı. Sancıları nasıl karşılayacaklarını biliyorlar. Aslında bu en başından beri başlanması gereken bi süreç. Ben artık sezaryeni kabullendim sanırım kendi içimde. Daha önce de apandisit ameliyatı olmuştum sonrası gayet rahattı ki onda bi organa müdahale ediliyor, daha uzun sürüyor, komple uyutuyorlar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…