- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.981
Haklısın yani direkt öyle deyince tuhaf olmuş diğer doktora gittiğinde sorarsın tekrarIste bende birazda o yuzden sogudum doktorumdan, demek ki direk sezeryana yonlendiricek. Zaten dogumla ilgili en ufak paylasimi yok napiyo genelde hic bilmiyorum
ben de hamileligim baslarinda hep kabizlik sorunu yasadim. Simdi nerdeyse son 1 aydir da tam tersi oldum bi ortasini bulamadik magnezyumu duzenli icerken sirf bu yuzden o sebep oluyodur diye bi iciyorum bi icmiyorum. Bi de demir ilaci iciyorum ayrica. Bi de yine calsi d iciyorum arada. Hangisi sebep oluyo anlayamadim.
Genelde ilk 3-4 ay kilo almamak gerekiyor ama nerdeeeNormalde 5 aylik olunca kac kg alinmasi lazim acaba benim doktor yine onden gidiyorsun derevet ya dikkat etmeliyiz kesinlikle
Benim de gittikçe küçülen bi göbeğim varIsin garip tarafi bugun gobusum daha da kuculdu bu kilolar nereye akiyoresimle aramda 20 kg kalmis zaten cok guclenmistim ordan anlamaliydim kilo aldigimi bu aksam da ev yemegi yiyoruz
Benim arkadaşıma da aynısı oldu. Son haftalarda et, kaşar gibi şeyler yemesini tavsiye etti doktoru. İşe de yaradı baya. Beslenme genetik beraber gidiyor bu işte doğal olarak.Mesela burda ekstrem bi durumdan bahsetmiş gelişim geriliği olan bir bebek için ne yeseniz fayda etmiyor olarak söylüyor sanırım. Ama kuzenimden çok iyi biliyorum ki sadece doktorun söylediği şeyleri tüketerek bebeğe kilo aldırdı. tabi onun normal bi bebekti sadece bulantıları 9 ay sürdüğü için az yiyordu bebeğin zayıf olma sebebi buydu yani.
Genelde ilk 3-4 ay kilo almamak gerekiyor ama nerdeee
Ay cok guzel bilgiler verdin benim basimda cok agridi gunluk agri kesici ictim. Bel ve bacak agrisida cabasi. Bunu bildigim iyi olduMagnezyumu kesinlikle tavsiye ederim ya benim migrenim vardi ve o beni mahvetmisti parol da ise yaramiyordu. Doktorun magnezyumu verme sebebi bunun icindi aslinda. Cok sukur iki aydir hic basim agrimadi, neredeyse hic kasik agrisi bel agrisi gibi yasamadim. Normal hayatima devam ediyorum eskiden nasilsa simdi de oyleilac icmeyenler icin de sanirim gunde bir maden suyunu oneriyorlar ama cok emin degilim, ben her gun bir maden suyu da iciyorum dun aksam happy mom in forum grubunu okudum maden suyu ve havuc suyu hamilelikte bebegin su oranini arttiriyormus ayni zamanda ama bu bilgiden de emin degilim orada oyle yazmislar
Benim de gittikçe küçülen bi göbeğim varbelki kan hacmimiz falan artmıştır bi de sanırım senin de benim gibi göğüslerin çok büyümüştü onlar da yarım kilo eder tanesi rahim de büyüdükçe kilosu artıyormuş aslında çok da almamışız
Ya bu hurma cennet hurmasi mi trabazon hurmasi mi?ben yiyorum ya simdiden cnm cekio bisiy olur mu ki?Bana gecen gittigimde 40 haftayi asarsa vajinal dogumu onermiyorum demisti36. Haftadan sonra hurma yemeye baslicam ben, 37 den sonrada ananas yiyebilirim ki bebis gelsin
Ay cok guzel bilgiler verdin benim basimda cok agridi gunluk agri kesici ictim. Bel ve bacak agrisida cabasi. Bunu bildigim iyi oldu
Canım magnezyum ishal yapıyor benim doktorum da bana verdi bel ağrılarım vardı ama ishal yapar dedi bel ağrım yok çok şükür ama baş ağrım fenaaben de hamileligim baslarinda hep kabizlik sorunu yasadim. Simdi nerdeyse son 1 aydir da tam tersi oldum bi ortasini bulamadik magnezyumu duzenli icerken sirf bu yuzden o sebep oluyodur diye bi iciyorum bi icmiyorum. Bi de demir ilaci iciyorum ayrica. Bi de yine calsi d iciyorum arada. Hangisi sebep oluyo anlayamadim.
Canım herkeste olmuyor kramplar. Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı. Mg takviyesi de almadım doğal olarak. Ama bunda siyatik ağrılarım için verdi doktorum çok da iyi geldi. Belki hiç gerek kalmaz artık kullanmana.Evet agrilara iyi geliyormus. Daha bende pek kramp yok bakalim. Arada icebilirsin, doktoruna da danisarak.
Ben bacak ağrım olsaydı kesin isteyecektim. Çünkü benim adet dönemlerimde müthiş bacak ağrısı sızlaması çekerdim. Gebelikte de oluyormış sanırım bacak ağrısı. Bunu öğrendiğimde dedim kesin benim de ağrır. Çok şükür ağrımadı inşallah ağrımaz daBir sonraki randevunda doktoruna sor mutlaka gercekten hayat konforunu arttiriyor magnezyum
Ben de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.
Ya bu hurma cennet hurmasi mi trabazon hurmasi mi?ben yiyorum ya simdiden cnm cekio bisiy olur mu ki?
Öyle normal doğum olacağını bilsem kesinlikle ben de çok isterdim ama yaşadığım yerde öyle bir imkan yok. Hastanelerde kesisiz doğum yapan doktor da çok azdır sanırımBen de normal yapabilmek isterdim ama dedigim gibi vajinismus gecmisimden aklimdan bile gecirmiyorum normal dogumu. Bir de instagramda bi paylasima denk geldim, suda dogum yapmis, ebesi doktoru ve doulasi yanindaymis. Cok huzurlu kesisiz dikissiz dogum yapmis vs. O kadar ozendim ki.. tabi bu biraz da maddi imkanlarla alakali,haksiz miyim? Doula tutuyorsun birlikte calisiyorsunuz vs vs. Ne bileyim kendi kendime uzuldum
Benim göbeğim fena büyüdü ve taş gibi aldığım tüm kilo göbeğe gidiyor gibi .Haha kesinlikle gogusler cok fena belki gobek catlamicak ama gogusler cok kasiniyor habire nemlendiriyorum. Catlayacak gibilerkeske popoma filan gitse kilolar guzel olur
Öyle bir iğne olduğundan haberim bile yokKuzum kendi iğnesini aldım amigurumi iğnesi o bile çok zor oldubiraz dikiş bilmek gerek çok sökmek zorunda kaldım içime sinmedi diye. Tam denk getirmek zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?