- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.001
Kızlar kullandığımız vitamin takviyesinde magnezyum var ama benim buna rağmen inanılmaz beş ve sırt ağrılarım oluyor, doktora pazartesi soracağım ama yine de size de bi danışmak istedim, ekstra magnezyum alıyor musunuz siz?Bende bonevit kullanıyorum içinde kalsiyum magnezyum d vit çinko manganez var ilk hamileliğimde gece bacak kramplarimdan çok çekmiştim ondan sonra osteocare kullanmaya başlamıştım bunda kramplar başlamadan başlattı doktorum
Ben bacak ağrım olsaydı kesin isteyecektim. Çünkü benim adet dönemlerimde müthiş bacak ağrısı sızlaması çekerdim. Gebelikte de oluyormış sanırım bacak ağrısı. Bunu öğrendiğimde dedim kesin benim de ağrır. Çok şükür ağrımadı inşallah ağrımaz da
Evet benim de bahsettiğim buydu hatta kuzenim çok muz ve kaşar peyniri yemişti, gerçekten de etkiledi doğuma kadar yakaladı kilosunu. Tabi bebekte gelişimle alakalı bir sorun varsa yemek de fayda etmeyebilir o durum farklı.Benim arkadaşıma da aynısı oldu. Son haftalarda et, kaşar gibi şeyler yemesini tavsiye etti doktoru. İşe de yaradı baya. Beslenme genetik beraber gidiyor bu işte doğal olarak.
Bir de şöyle bir şey söylemişti doktorum 2 yaşa kadar olan boy kilo persentili beslenmeyle ilgili 2 yaştan sonra genetik ilerliyor.
Benim göbeğim fena büyüdü ve taş gibi aldığım tüm kilo göbeğe gidiyor gibi .
Benim doktorum o doktorlardan ama doğumum başarısız oldu bir kere. Şimdi şartlar elverirse tekrar vajinal deneyeceğiz ama benim içime sezaryen olacakmış gibi doğuyorÖyle normal doğum olacağını bilsem kesinlikle ben de çok isterdim ama yaşadığım yerde öyle bir imkan yok. Hastanelerde kesisiz doğum yapan doktor da çok azdır sanırımBazen ben de öyle paylaşımlara denk geliyorum ne kadar sakin o doğum anı. Sancıları nasıl karşılayacaklarını biliyorlar. Aslında bu en başından beri başlanması gereken bi süreç. Ben artık sezaryeni kabullendim sanırım kendi içimde. Daha önce de apandisit ameliyatı olmuştum sonrası gayet rahattı ki onda bi organa müdahale ediliyor, daha uzun sürüyor, komple uyutuyorlar vs.
Çatlayacak olsa çatlardı bence çünkü ilk büyümeye başladığında çatlak olacaksa bi gecede oluyor. Bundan sonra doğuma kadar daha da büyüyeceklerini sanmamHaha kesinlikle gogusler cok fena belki gobek catlamicak ama gogusler cok kasiniyor habire nemlendiriyorum. Catlayacak gibilerkeske popoma filan gitse kilolar guzel olur
O göbek doğum yapınca dizlerime doğru sarkmasın daCok daha iyi boyle en azindan dogum yapinca gecer gider hepsi, benim nereye gittigi belli de degil kola mi gidiyor bacaga mi
Ne kadar güzel bir yazı kuzu tamamen bu sebeplerle 38 de doğum yaptımBende o yaziyi buldum kizlar
Çatlayacak olsa çatlardı bence çünkü ilk büyümeye başladığında çatlak olacaksa bi gecede oluyor. Bundan sonra doğuma kadar daha da büyüyeceklerini sanmam
O göbek doğum yapınca dizlerime doğru sarkmasın da
Ayyy deme Allah korusun yaaO göbek doğum yapınca dizlerime doğru sarkmasın da
Peki mesela arada agrim oldugunda icsem? Duzenli degil de mesela bi hafta 2 kez ictiysem diger hafta 4 kez gibi? Bir sakincasi olur mu?Canım herkeste olmuyor kramplar. Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı. Mg takviyesi de almadım doğal olarak. Ama bunda siyatik ağrılarım için verdi doktorum çok da iyi geldi. Belki hiç gerek kalmaz artık kullanmana.
Bence sakıncası olmaz kuzum. Sonuçta sadece takviye gıda ilaç değilPeki mesela arada agrim oldugunda icsem? Duzenli degil de mesela bi hafta 2 kez ictiysem diger hafta 4 kez gibi? Bir sakincasi olur mu?
Seninle pek cok duygu ve yasadiklarimiz paralel gidiyor, taa nifty den beriÖyle normal doğum olacağını bilsem kesinlikle ben de çok isterdim ama yaşadığım yerde öyle bir imkan yok. Hastanelerde kesisiz doğum yapan doktor da çok azdır sanırımBazen ben de öyle paylaşımlara denk geliyorum ne kadar sakin o doğum anı. Sancıları nasıl karşılayacaklarını biliyorlar. Aslında bu en başından beri başlanması gereken bi süreç. Ben artık sezaryeni kabullendim sanırım kendi içimde. Daha önce de apandisit ameliyatı olmuştum sonrası gayet rahattı ki onda bi organa müdahale ediliyor, daha uzun sürüyor, komple uyutuyorlar vs.
Haha yok ya hemen korsemizi takarizsicaklar baslayana kadar korseyle toparlariz
Ayyy deme Allah korusun yaa
Ben yükleme yaptırmıcam sağlık ocağında açlık tokluk baktırcam o şeyi içmek istemiyorum hem de aç karnınaŞeker yükleme var 25. Haftada
Bende doktoru ikna edebilirsem öyle yapmak istiyorum canım. Ya birde onu içip aç aç 2 saat bekliyoruz o kısım daha felaket oluyorBen yükleme yaptırmıcam sağlık ocağında açlık tokluk baktırcam o şeyi içmek istemiyorum hem de aç karnına
Mekke hurması canım ufak olan çok yeme hamilelikteYa bu hurma cennet hurmasi mi trabazon hurmasi mi?ben yiyorum ya simdiden cnm cekio bisiy olur mu ki?
Acaba mutlaka yapilmasi gereken bisey mi? Benim de kafam cok karisik.Bende doktoru ikna edebilirsem öyle yapmak istiyorum canım. Ya birde onu içip aç aç 2 saat bekliyoruz o kısım daha felaket oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?