2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kullandığımız vitamin takviyesinde magnezyum var ama benim buna rağmen inanılmaz beş ve sırt ağrılarım oluyor, doktora pazartesi soracağım ama yine de size de bi danışmak istedim, ekstra magnezyum alıyor musunuz siz?

Insallah canim

Evet benim de bahsettiğim buydu hatta kuzenim çok muz ve kaşar peyniri yemişti, gerçekten de etkiledi doğuma kadar yakaladı kilosunu. Tabi bebekte gelişimle alakalı bir sorun varsa yemek de fayda etmeyebilir o durum farklı.

Benim doktorum o doktorlardan ama doğumum başarısız oldu bir kere. Şimdi şartlar elverirse tekrar vajinal deneyeceğiz ama benim içime sezaryen olacakmış gibi doğuyor

Hiç korkulacak bir yanı yok zaten ilk hafta biraz yataktan kalkarken zor oluyor. Yinede her işini yapabilir oluyorsun.

Haha kesinlikle gogusler cok fena belki gobek catlamicak ama gogusler cok kasiniyor habire nemlendiriyorum. Catlayacak gibiler keske popoma filan gitse kilolar guzel olur
Çatlayacak olsa çatlardı bence çünkü ilk büyümeye başladığında çatlak olacaksa bi gecede oluyor. Bundan sonra doğuma kadar daha da büyüyeceklerini sanmam

Canım herkeste olmuyor kramplar. Benim ilk gebeliğimde hiç olmadı. Mg takviyesi de almadım doğal olarak. Ama bunda siyatik ağrılarım için verdi doktorum çok da iyi geldi. Belki hiç gerek kalmaz artık kullanmana.
Peki mesela arada agrim oldugunda icsem? Duzenli degil de mesela bi hafta 2 kez ictiysem diger hafta 4 kez gibi? Bir sakincasi olur mu?

Seninle pek cok duygu ve yasadiklarimiz paralel gidiyor, taa nifty den beri

Ben de sezaryeni kabullendim ama arada boyle denk gelince insan cok imreniyor.. doktor bile mudahale etmemis resmen bebek kendi cikmis.. ne kadar huzurlu bir dogum valla sonra takipten ciktim moralim bozuluyodu her gordugumde napalim, saglikla dogsun da artik seklini dusunmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…