- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.961
Ben de son gunlerde duzenli kullanmamaya basladim. Sakincasi yoktur umarimBen kullaniyorum gunde bir tablet magnimore plus diye bir ilac, bazen de kullanmiyorum ama hic agrim yoksa basim da agrimiyorsa. Haftanin 4 gunu filan kullaniyorum genelde
Normal doğum destekleyen doktorlar genelde instagramdan bolca paylaşımlar yapıyorIste bende birazda o yuzden sogudum doktorumdan, demek ki direk sezeryana yonlendiricek. Zaten dogumla ilgili en ufak paylasimi yok napiyo genelde hic bilmiyorum
Mesela burda ekstrem bi durumdan bahsetmiş gelişim geriliği olan bir bebek için ne yeseniz fayda etmiyor olarak söylüyor sanırım. Ama kuzenimden çok iyi biliyorum ki sadece doktorun söylediği şeyleri tüketerek bebeğe kilo aldırdı. tabi onun normal bi bebekti sadece bulantıları 9 ay sürdüğü için az yiyordu bebeğin zayıf olma sebebi buydu yani.
Tamam cnm anladim .... insan tedirgin oluyo gercekten...Ben kullaniyorum gunde bir tablet magnimore plus diye bir ilac, bazen de kullanmiyorum ama hic agrim yoksa basim da agrimiyorsa. Haftanin 4 gunu filan kullaniyorum genelde
Ben de son gunlerde duzenli kullanmamaya basladim. Sakincasi yoktur umarimbir de sizde ishal yapti mi magnezyum hic?
Benim gibi birini gördüğüme sevindimHic bilmiyorum ki canim ben sadece kuzuya odaklandimbu arada tartim simdi geldii ve tartildim tam 65 kg ciktim bu 5 kg almisim demek, yarin sabah ciplak ve cisimi yapmis tartilicam. Simdi yine kiyafetle tartildim ama nolursa olsun almisim yani baya kilo, durdurulamiyorim
Masallahi var bebisin tosuncuk olacak galiba aynenBen de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu daen son 17+6 da gitmiştim 15 gün önce 19 cm 335 gramdı galiba biraz tombul bi bebek olacak
Kızımda öyle sağlıklı beslendim ki sebzesi sütü balığı çiğ kuru yemişi hiç eksik etmedim ne cips ne kola ne fastfood doğru dürüst çikolata bile yemedim doğduğunda 2980gr bir cimcimeydi kendisi şimdi canım isterse nefsimi köreltmelik herşeyden yiyorum bakalım oğlan kaç kilo doğacakYaa bunu bilmiyordum mesela kuzenimin bebeği de hamilelikteki ölçümlerde az çıkıyordu ona doktoru yemesi gereken bebeğe kilo aldıracak şeyleri söylemişti sonra onları tüketip iki hafta gibi bi sürede normali yakalamıştı. boyu tabiki de genetiktir yiyeceklerle uzamaz zaten de kek börek yerine bebeğe faydalı şeyler kilosunu etkiler diye düşünüyorum.
Bizi hep bu hamburgerler pizzalar mahvetti cansuuHic bilmiyorum ki canim ben sadece kuzuya odaklandimbu arada tartim simdi geldii ve tartildim tam 65 kg ciktim bu 5 kg almisim demek, yarin sabah ciplak ve cisimi yapmis tartilicam. Simdi yine kiyafetle tartildim ama nolursa olsun almisim yani baya kilo, durdurulamiyorim
Ben de normal yapabilmek isterdim ama dedigim gibi vajinismus gecmisimden aklimdan bile gecirmiyorum normal dogumu. Bir de instagramda bi paylasima denk geldim, suda dogum yapmis, ebesi doktoru ve doulasi yanindaymis. Cok huzurlu kesisiz dikissiz dogum yapmis vs. O kadar ozendim ki.. tabi bu biraz da maddi imkanlarla alakali,haksiz miyim? Doula tutuyorsun birlikte calisiyorsunuz vs vs. Ne bileyim kendi kendime uzuldumNormal doğum destekleyen doktorlar genelde instagramdan bolca paylaşımlar yapıyoröyle olsaydı bence kesin paylaşırdı 40 haftada normal doğum yapan tanıdığım var ama bebekte hiç bi risk yoktu bazen kakasını mı yapıyormuş öyle bir şey duymuştum o zaman tehlikeliymiş galiba
Tamam cnm anladim .... insan tedirgin oluyo gercekten...
Sağlıklı olsunlar yeter kiKızımda öyle sağlıklı beslendim ki sebzesi sütü balığı çiğ kuru yemişi hiç eksik etmedim ne cips ne kola ne fastfood doğru dürüst çikolata bile yemedim doğduğunda 2980gr bir cimcimeydi kendisi şimdi canım isterse nefsimi köreltmelik herşeyden yiyorum bakalım oğlan kaç kilo doğacak
Şeker yükleme var 25. HaftadaAyrıntılıdan sonra zaten başka bir test vs bişey kalmıyodu sanırım..tek yapacağımız artık doğumu beklemek olacak inşAllahhh
Bizi hep bu hamburgerler pizzalar mahvetti cansuu
Bu bacak kramplarinada iyi geliyor magnezyum aslinda .ilerleyen zamanlarda baya kramplar baslayacak ...bende arada sirada kullanmayi dusunuyorum hergun olmasa... bakalimBen de son gunlerde duzenli kullanmamaya basladim. Sakincasi yoktur umarimbir de sizde ishal yapti mi magnezyum hic?
Hic ishal olmadim, genelde hep tuvaletle ilgili problemim vardi belki ondandir. Sadece sunu farkettim, eskiden tuvalet konusunda daha sikinti yasarken hamilelik doneminde daha rahat oldugumu farkettim. Haftada 2 3 kere gidebiliyorum en azindan
Bende bonevit kullanıyorum içinde kalsiyum magnezyum d vit çinko manganez var ilk hamileliğimde gece bacak kramplarimdan çok çekmiştim ondan sonra osteocare kullanmaya başlamıştım bunda kramplar başlamadan başlattı doktorumKizlar magnezyum kullanan varmi varsa gunluk kac mg aliyorsunuz?
Benim gibi birini gördüğüme sevindimbende bi okadar aldım ve artık ciddi dikkat ediyorum
Evet agrilara iyi geliyormus. Daha bende pek kramp yok bakalim. Arada icebilirsin, doktoruna da danisarak.Bu bacak kramplarinada iyi geliyor magnezyum aslinda .ilerleyen zamanlarda baya kramplar baslayacak ...bende arada sirada kullanmayi dusunuyorum hergun olmasa... bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?