2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben kullaniyorum gunde bir tablet magnimore plus diye bir ilac, bazen de kullanmiyorum ama hic agrim yoksa basim da agrimiyorsa. Haftanin 4 gunu filan kullaniyorum genelde
Ben de son gunlerde duzenli kullanmamaya basladim. Sakincasi yoktur umarim bir de sizde ishal yapti mi magnezyum hic?

Iste bende birazda o yuzden sogudum doktorumdan, demek ki direk sezeryana yonlendiricek. Zaten dogumla ilgili en ufak paylasimi yok napiyo genelde hic bilmiyorum
Normal doğum destekleyen doktorlar genelde instagramdan bolca paylaşımlar yapıyor öyle olsaydı bence kesin paylaşırdı 40 haftada normal doğum yapan tanıdığım var ama bebekte hiç bi risk yoktu bazen kakasını mı yapıyormuş öyle bir şey duymuştum o zaman tehlikeliymiş galiba

Hic bilmiyorum ki canim ben sadece kuzuya odaklandim bu arada tartim simdi geldii ve tartildim tam 65 kg ciktim bu 5 kg almisim demek, yarin sabah ciplak ve cisimi yapmis tartilicam. Simdi yine kiyafetle tartildim ama nolursa olsun almisim yani baya kilo, durdurulamiyorim

Ben ilk gebelikte pek önemsememiştim doktorumda önemsemedi . Bende 1 doz yaptırmıştım. Şimdi özellikle yaptırsam mı diyorum. Dünyanın binbir türlü hali var. Hastalıktan dolayı hastanelerde yoğunluk olur bişey olur diye düşünüp yaptırayım dedim

Ben de son gunlerde duzenli kullanmamaya basladim. Sakincasi yoktur umarim bir de sizde ishal yapti mi magnezyum hic?

Hic ishal olmadim, genelde hep tuvaletle ilgili problemim vardi belki ondandir. Sadece sunu farkettim, eskiden tuvalet konusunda daha sikinti yasarken hamilelik doneminde daha rahat oldugumu farkettim. Haftada 2 3 kere gidebiliyorum en azindan

Benim gibi birini gördüğüme sevindim bende bi okadar aldım ve artık ciddi dikkat ediyorum

Kızımda öyle sağlıklı beslendim ki sebzesi sütü balığı çiğ kuru yemişi hiç eksik etmedim ne cips ne kola ne fastfood doğru dürüst çikolata bile yemedim doğduğunda 2980gr bir cimcimeydi kendisi şimdi canım isterse nefsimi köreltmelik herşeyden yiyorum bakalım oğlan kaç kilo doğacak

Bizi hep bu hamburgerler pizzalar mahvetti cansuu

Ben de normal yapabilmek isterdim ama dedigim gibi vajinismus gecmisimden aklimdan bile gecirmiyorum normal dogumu. Bir de instagramda bi paylasima denk geldim, suda dogum yapmis, ebesi doktoru ve doulasi yanindaymis. Cok huzurlu kesisiz dikissiz dogum yapmis vs. O kadar ozendim ki.. tabi bu biraz da maddi imkanlarla alakali,haksiz miyim? Doula tutuyorsun birlikte calisiyorsunuz vs vs. Ne bileyim kendi kendime uzuldum

Tamam cnm anladim .... insan tedirgin oluyo gercekten...

Magnezyumu kesinlikle tavsiye ederim ya benim migrenim vardi ve o beni mahvetmisti parol da ise yaramiyordu. Doktorun magnezyumu verme sebebi bunun icindi aslinda. Cok sukur iki aydir hic basim agrimadi, neredeyse hic kasik agrisi bel agrisi gibi yasamadim. Normal hayatima devam ediyorum eskiden nasilsa simdi de oyle ilac icmeyenler icin de sanirim gunde bir maden suyunu oneriyorlar ama cok emin degilim, ben her gun bir maden suyu da iciyorum dun aksam happy mom in forum grubunu okudum maden suyu ve havuc suyu hamilelikte bebegin su oranini arttiriyormus ayni zamanda ama bu bilgiden de emin degilim orada oyle yazmislar

Sağlıklı olsunlar yeter ki ben eşimden dolayı ilerisi için korkmuştum o kadar çok hastalanıyor ki bi de çok ağır atlatıyor hastalıkları ama annesi hiç beslenmemiş onun zayıflığı o yüzden olmuş. Mesela sen sağlıklı beslenmişsin ki bebişin de sağlıklı olmuş maşallah kuzuya

Bu bacak kramplarinada iyi geliyor magnezyum aslinda .ilerleyen zamanlarda baya kramplar baslayacak ...bende arada sirada kullanmayi dusunuyorum hergun olmasa... bakalim

Hic ishal olmadim, genelde hep tuvaletle ilgili problemim vardi belki ondandir. Sadece sunu farkettim, eskiden tuvalet konusunda daha sikinti yasarken hamilelik doneminde daha rahat oldugumu farkettim. Haftada 2 3 kere gidebiliyorum en azindan
ben de hamileligim baslarinda hep kabizlik sorunu yasadim. Simdi nerdeyse son 1 aydir da tam tersi oldum bi ortasini bulamadik magnezyumu duzenli icerken sirf bu yuzden o sebep oluyodur diye bi iciyorum bi icmiyorum. Bi de demir ilaci iciyorum ayrica. Bi de yine calsi d iciyorum arada. Hangisi sebep oluyo anlayamadim.

Kizlar magnezyum kullanan varmi varsa gunluk kac mg aliyorsunuz?
Bende bonevit kullanıyorum içinde kalsiyum magnezyum d vit çinko manganez var ilk hamileliğimde gece bacak kramplarimdan çok çekmiştim ondan sonra osteocare kullanmaya başlamıştım bunda kramplar başlamadan başlattı doktorum

Bu bacak kramplarinada iyi geliyor magnezyum aslinda .ilerleyen zamanlarda baya kramplar baslayacak ...bende arada sirada kullanmayi dusunuyorum hergun olmasa... bakalim
Evet agrilara iyi geliyormus. Daha bende pek kramp yok bakalim. Arada icebilirsin, doktoruna da danisarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…