2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum ben alıyorum hergun bir şase bel ağrım geçti çok şükür ama baş ağrısı çok fena geçmiyo bugün doktora sordum tetenoz için gittignde kan tahlili ver dedi tansiyonum normal ya sinüzit yada kansızlıktan dedi

Ben magnesium diasporal diye bir takviye alıyorum canım. Çok çok iyi geldi

Bende doktoru ikna edebilirsem öyle yapmak istiyorum canım. Ya birde onu içip aç aç 2 saat bekliyoruz o kısım daha felaket oluyor
Ya bi kuzenim yaptırdı öbürü açlık tokluk baktırdı yaptıran çok fena olmustu midesi filan iğrenç diyodu yaptırasım yok. Doktor da ısrarcı olmaz sanırım

Kızlar merhaba. Hamileyim dktora gttm geriden geliyor bkac gun dedi. Gec dollenmedir dedi. Aklima da yatti ztn. Nyse bgun 7haftalik olmus olacakti dktorun dedigine gore ultrasondaki sonuca gore kaydettim guncelledm blgilerimi uygulamada. gttm bgun dktora bu sefer de 6+5 dedi. 2gun daha geriye dusmus yani.

Nyse ona da tamam. Kese buyumus olmasi gerektigi gibi. Ama cok zor gordu bebegi kalp atisini duyamadk boguk geldi fln yarida kesldi duyamadk yani. Alttan da bakmak istemedi. Resmde ztn gorunmuyor.
Ben oglumda 6+4iken duymustm kalp atisini vs. Bu seferki bebegmde endiseliyim benim gibi olan var mi

Benim kalp atisini ve keseyi cok idrarim olmadigi icin karnimdan duyup gorememisti. Vajinal usg yontemiyle bakti ve sesi dinletmedi. Sadece ekranda kucuk bir seyin pit pit attigini gostermisti. Daha cok kucuk yormayalim demisti. Bir sonraki gittiginde duyarsin endise etme

Ileriden ya da geriden gelmesi de cok onemli degil ileride haftasini yakalar

Ben bir doz yaptırıcam şimdi annem diyoki ya bişey olsa bebeğe falan. Benim vicdanımla oynadılar şuan cuma günü gidicem ölçüm falan da yapacaklarmış. Şeker yükleme yaptırmam ama ikili üçlü testi falan da yaptırmamıştım. Şekerim yok, gebelikte de yok, genetikte de yok. Ondan yaptırmicam . Ayrıntılıya gidicem ama o da 24 ünde . İnşallah orda da iyi çıkar sonuçlar

Aynen canım ben de tek doz yaptırmaya karar verdim ama 23-24 hafta gibi. Zaten ay sonunda kan vermeye gideceğim yine tiroid için. O zaman yaptırırm.

Bende doktoru ikna edebilirsem öyle yapmak istiyorum canım. Ya birde onu içip aç aç 2 saat bekliyoruz o kısım daha felaket oluyor
Ay gerçekten öyle midem kalkmıştı artk benim. Birde tokluk açlıktan düşük çıktı doktor diyor yanlıs yapştrmssndır barkodu yok diyorum umursamadı bide soyha

Simdi onumuzde detayli ultrason,tetanoz asisi,seker yuklemesi var baska bisiy var mi kizlar
Benim pakete detaylı dahil değil bende 500vermek istemiyorum belki şehir hastanesine giderim yada yaptırmam hiç. Şeker yüklenmesini de açlık tokluk yaptırsam diye düşünüyorum onu içmeden aç tok baksa. Tetanozu da ne bileyim ilkinde kötü geçince sorayım olmayım diyorum. Bende herşeye karşı çıkmıs gibi oldum

Şeker gebelikte önemli bi faktör. Benim ilk baktırdığım açlık kan şekerim sınırın üzerinde çıktığında doktorum konuştu benimle baya.İlk muayenede Açlık kan şekeri yüksek olanlara şeker yüklemesi yapılmadığını da söyledi ayrıca. Kendisi de şeker yüklemesi yaptırma taraftarı zaten. Bebekte anormalliklere yol açtığı için önlem alınabilir zamanda yapılması gerekir diye düşünüyorum. Kilo, ailede genetik faktörler, gebelikte hızlı kilo alımı vs. şekeri etkiliyor. Son ayında şekeri çıkan tanıdığım var. Yani ben yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…