- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.021
Kuzum ben alıyorum hergun bir şase bel ağrım geçti çok şükür ama baş ağrısı çok fena geçmiyo bugün doktora sordum tetenoz için gittignde kan tahlili ver dedi tansiyonum normal ya sinüzit yada kansızlıktan dediKızlar kullandığımız vitamin takviyesinde magnezyum var ama benim buna rağmen inanılmaz beş ve sırt ağrılarım oluyor, doktora pazartesi soracağım ama yine de size de bi danışmak istedim, ekstra magnezyum alıyor musunuz siz?
Ben magnesium diasporal diye bir takviye alıyorum canım. Çok çok iyi geldiKızlar kullandığımız vitamin takviyesinde magnezyum var ama benim buna rağmen inanılmaz beş ve sırt ağrılarım oluyor, doktora pazartesi soracağım ama yine de size de bi danışmak istedim, ekstra magnezyum alıyor musunuz siz?
Ya bi kuzenim yaptırdı öbürü açlık tokluk baktırdı yaptıran çok fena olmustu midesi filan iğrenç diyodu yaptırasım yok. Doktor da ısrarcı olmaz sanırımBende doktoru ikna edebilirsem öyle yapmak istiyorum canım. Ya birde onu içip aç aç 2 saat bekliyoruz o kısım daha felaket oluyor
Hamilelik şekeri için çok önemli aslında.Acaba mutlaka yapilmasi gereken bisey mi? Benim de kafam cok karisik.
Açlık tokluk sıkıntılı çıkarsa yine yaparlar yüklemeyi zaten.Ya bi kuzenim yaptırdı öbürü açlık tokluk baktırdı yaptıran çok fena olmustu midesi filan iğrenç diyodu yaptırasım yok. Doktor da ısrarcı olmaz sanırım
Benim karnım ufaktı canım öyle problemler yaşamadım ama inşallah bu dada yaşamamcidden allah korusun. Yaza toparlarız kızlar inşallah
Benim ilkinde de çok büyüktü. Kaderim bu yaniBenim karnım ufaktı canım öyle problemler yaşamadım ama inşallah bu dada yaşamamaz tedirgin oldum şimdi 2. Olunca
Kızlar merhaba. Hamileyim dktora gttm geriden geliyor bkac gun dedi. Gec dollenmedir dedi. Aklima da yatti ztn. Nyse bgun 7haftalik olmus olacakti dktorun dedigine gore ultrasondaki sonuca gore kaydettim guncelledm blgilerimi uygulamada. gttm bgun dktora bu sefer de 6+5 dedi. 2gun daha geriye dusmus yani.
Nyse ona da tamam. Kese buyumus olmasi gerektigi gibi. Ama cok zor gordu bebegi kalp atisini duyamadk boguk geldi fln yarida kesldi duyamadk yani. Alttan da bakmak istemedi. Resmde ztn gorunmuyor.
Ben oglumda 6+4iken duymustm kalp atisini vs. Bu seferki bebegmde endiseliyim benim gibi olan var mi
Aynen ben de öyle düşünüyorumAçlık tokluk sıkıntılı çıkarsa yine yaparlar yüklemeyi zaten.
Ben bir doz yaptırıcam şimdi annem diyoki ya bişey olsa bebeğe falan. Benim vicdanımla oynadılar şuanBen aşı karşıtı bir insan değilim aslında. Kendim için ya da bebeğim doğduktan sonra gerekli olan bütün aşıları yaptırırım problem değil. Sadece karnımda henüz gelişmemiş bir bebek varken tedirgin ediyor.
Aynen canım ben de tek doz yaptırmaya karar verdim ama 23-24 hafta gibi. Zaten ay sonunda kan vermeye gideceğim yine tiroid için. O zaman yaptırırm.Ben bir doz yaptırıcam şimdi annem diyoki ya bişey olsa bebeğe falan. Benim vicdanımla oynadılar şuancuma günü gidicem ölçüm falan da yapacaklarmış. Şeker yükleme yaptırmam ama ikili üçlü testi falan da yaptırmamıştım. Şekerim yok, gebelikte de yok, genetikte de yok. Ondan yaptırmicam . Ayrıntılıya gidicem ama o da 24 ünde . İnşallah orda da iyi çıkar sonuçlar
Yok cnm ben turuncu hurmayi cok yiyorumMekke hurması canım ufak olan çok yeme hamileliktesonlara doğru yersin bende çok severim.
Ben de diger hurmayi zannediodum az az yiyorum hos o da cok kilo aldiriyorBen medine hurmasi diye biliyorum hani ramazanda oruc acilan hurmalardanbence bir sey olmaz
Ay gerçekten öyle midem kalkmıştı artk benim. Birde tokluk açlıktan düşük çıktı doktor diyor yanlıs yapştrmssndır barkodu yok diyorum umursamadı bide soyhaBende doktoru ikna edebilirsem öyle yapmak istiyorum canım. Ya birde onu içip aç aç 2 saat bekliyoruz o kısım daha felaket oluyor
Çok mineral var canm bu acve hurmasında felan çok etkili oluyor 1 3 ye günde tek sayıyla yeyince kilo değil vücuda yarar sağlıyorBen de diger hurmayi zannediodum az az yiyorum hos o da cok kilo aldiriyor
Benim pakete detaylı dahil değil bende 500vermek istemiyorum belki şehir hastanesine giderim yada yaptırmam hiç. Şeker yüklenmesini de açlık tokluk yaptırsam diye düşünüyorum onu içmeden aç tok baksa. Tetanozu da ne bileyim ilkinde kötü geçince sorayım olmayım diyorum. Bende herşeye karşı çıkmıs gibi oldumSimdi onumuzde detayli ultrason,tetanoz asisi,seker yuklemesi var baska bisiy var mi kizlar
Plastik örgü iğnesi diye geçiyor canım amigurumi icin malzeme satan dükkanlarda bulunuyor. Coook teşekkür ederim şimdi harika bir bebeğe başladım baya ayrıntılı detaylı birşey inşallah bu da güzel olur :)Öyle bir iğne olduğundan haberim bile yokama şahane olmuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?