2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tabii izin vericek canim o kadar da degil zaten esimi iceri almiyor ikili de kendi demisti videoya al esin gelemiyo ya filan demisti
Detaylı da alıyorlar diye biliyorum canım ben randevu alırken yanında bir kişi olacak dedi odaya geçerken de ikiniz de lütfen telefonlarınızı kapatın dedi kapattık ama bebişimizin yüzünü hafızamıza kazıdık bir dahaki randevum benim doğum günümde 12 Ocak

Kameraya niye aldırmıyor canım nolcak kii? Biz eşimle girmemize rağmen kameraya alıyoruz sonra tekrar tekrar izliyoruz

Kameraya niye aldırmıyor canım nolcak kii? Biz eşimle girmemize rağmen kameraya alıyoruz sonra tekrar tekrar izliyoruz
Normal ultrason değil canım detaylıya erken girdim doktorum bi risk gördüğü için perinatolog izin vermedi

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım

Bizimkinin alicagini hic sanmiyorum ama sansimi deniycem tekrardan sorucam telefonlari kapat demesi ilginc ya neden ki bana hic demedi simdiye kadar

Bizimkinin alicagini hic sanmiyorum ama sansimi deniycem tekrardan sorucam telefonlari kapat demesi ilginc ya neden ki bana hic demedi simdiye kadar
Canım normal ultrason muayenesi demiyorum detaylıda almadı perinatolog o günkü stresle neden diye soramadım zaten soru sorulacak mizacı da yoktu

Kizlar biz xiamonin tartisini aldik boyle detayli da olcuyo ayni zamanda cok sevdim
Bu ayrıntılıları hamilelerde kullanmıyorşar diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama bende bir ara almıştım öyle yazıyordu. Diyetisyenlerde ayrıntılı tartıya çıkartmıyorlar hamile olunca. Bi bak istersrn kılavuzuna

Aa neden ki yanlis bilgi verdigi icin mi zararli oldugu icin mi

Canım maske nedeniyle diş çürümez ya asla, sallıyorlar, bir araştırma yok tabii ama bana göre ihtimali de yok

Canım normal ultrason muayenesi demiyorum detaylıda almadı perinatolog o günkü stresle neden diye soramadım zaten soru sorulacak mizacı da yoktu

Ama o zaman ikilide de cektirmemesi lazimdi belki senin doktoru cekicegini ya da sesinin kaydediliceginden rahatsiz oldugu icin oyle demistir. Bir de bizimkinde karsiya buyuk ekrana yansitiyo ben ordan goruyorum, onun bir de ayri ekrani var. Videoya da cektirmezse esim de giremezse uzulurum ya

Bi hastane 750 biri 610 dedi detayliyakizimda 170 tl mi ne vermistim.radyologlar yapiyormus ,bir hastanede de peritenaloji yapiyormus hangisi daha mantikli mi aceb?
Şâbanın dediği gibi o konuda çeşitli söylentiler war
Valla bilmiyorum canm inan bi araştırın istersen. sende devlete git o kadar vermek istemez isen.

Aa neden ki yanlis bilgi verdigi icin mi zararli oldugu icin mi
Ben ilk gebeliğimde diyetisyene gidiyordum . Önceleri normal bakıyordu hamile olduğumu öğrenince ayrıntılı tartmayalım demişti. Bir de dediğim gibi bir tane almıştım yağını kasını ölçen bir tartı hamilelere uygun değil yazdığını hatırlıyorum. Belki şimdiki teknolojiye göre problem değildir . Benimki 7-8 yıl öncesinin teknolojisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…