- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.081
Detaylı da alıyorlar diye biliyorum canım ben randevu alırken yanında bir kişi olacak dedi odaya geçerken de ikiniz de lütfen telefonlarınızı kapatın dedi kapattık ama bebişimizin yüzünü hafızamıza kazıdıkTabii izin vericek canim o kadar da degil zaten esimi iceri almiyorikili de kendi demisti videoya al esin gelemiyo ya filan demisti
Kameraya niye aldırmıyor canım nolcak kii? Biz eşimle girmemize rağmen kameraya alıyoruz sonra tekrar tekrar izliyoruzDetaylı da alıyorlar diye biliyorum canım ben randevu alırken yanında bir kişi olacak dedi odaya geçerken de ikiniz de lütfen telefonlarınızı kapatın dedi kapattık ama bebişimizin yüzünü hafızamıza kazıdıkbir dahaki randevum benim doğum günümde 12 Ocak
Normal ultrason değil canım detaylıya erken girdim doktorum bi risk gördüğü için perinatolog izin vermediKameraya niye aldırmıyor canım nolcak kii? Biz eşimle girmemize rağmen kameraya alıyoruz sonra tekrar tekrar izliyoruz
Himm doğrudur o zamanNormal ultrason değil canım detaylıya erken girdim doktorum bi risk gördüğü için perinatolog izin vermedi
Anladım canım yanlış okumuşumNormal ultrason değil canım detaylıya erken girdim doktorum bi risk gördüğü için perinatolog izin vermedi
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Aa nedenki ya?Ah inşallah video çekmene izin verirler bebişin yüzünü çekersin bana izin vermediler telefonları kapattırdı dr ikinci kez yüzünü görmek istediğimde de göstermedi zalım doktor
Aynen biz de çekiyoruz hep, eşim çekiyor saha doğrusuKameraya niye aldırmıyor canım nolcak kii? Biz eşimle girmemize rağmen kameraya alıyoruz sonra tekrar tekrar izliyoruz
Detaylı da alıyorlar diye biliyorum canım ben randevu alırken yanında bir kişi olacak dedi odaya geçerken de ikiniz de lütfen telefonlarınızı kapatın dedi kapattık ama bebişimizin yüzünü hafızamıza kazıdıkbir dahaki randevum benim doğum günümde 12 Ocak
Canım normal ultrason muayenesi demiyorum detaylıda almadı perinatolog o günkü stresle neden diye soramadım zaten soru sorulacak mizacı da yoktuBizimkinin alicagini hic sanmiyorum ama sansimi deniycem tekrardan sorucamtelefonlari kapat demesi ilginc ya neden ki bana hic demedi simdiye kadar
Bilmiyorum ki canım belki de benim gittiğim perinatolog almıyordurAa nedenki ya?
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
Bu ayrıntılıları hamilelerde kullanmıyorşar diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama bende bir ara almıştım öyle yazıyordu. Diyetisyenlerde ayrıntılı tartıya çıkartmıyorlar hamile olunca. Bi bak istersrn kılavuzunaKizlar biz xiamonin tartisini aldik boyle detayli da olcuyo ayni zamanda cok sevdim
Bu ayrıntılıları hamilelerde kullanmıyorşar diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama bende bir ara almıştım öyle yazıyordu. Diyetisyenlerde ayrıntılı tartıya çıkartmıyorlar hamile olunca. Bi bak istersrn kılavuzuna
Canım maske nedeniyle diş çürümez ya asla, sallıyorlar, bir araştırma yok tabii ama bana göre ihtimali de yokSelam kizlar nasılsınız herkes iyidir umarım epey sayfa birikmiş okuyamadım. Kasıklarımda belimde bir ağrı var bugün hayr olsun. S SarI NisaN canım sanırım diş hekimiydin bugün bir şey okudum aslı var mı merak ediyorum. Avukat biri maske takmak zorunlu olduğundan beri dişlerim çürümeye başladı demiş. Diğerleri de cilt sorunlarından sivilcelerden falan yakınmış. Maske takmanin diş çürümesine etkisi hakkında fikrini merak ediyorum.
Canım normal ultrason muayenesi demiyorum detaylıda almadı perinatolog o günkü stresle neden diye soramadım zaten soru sorulacak mizacı da yoktu
Şâbanın dediği gibi o konuda çeşitli söylentiler warBi hastane 750 biri 610 dedi detayliyakizimda 170 tl mi ne vermistim. radyologlar yapiyormus ,bir hastanede de peritenaloji yapiyormus hangisi daha mantikli mi aceb?
Ben ilk gebeliğimde diyetisyene gidiyordum . Önceleri normal bakıyordu hamile olduğumu öğrenince ayrıntılı tartmayalım demişti. Bir de dediğim gibi bir tane almıştım yağını kasını ölçen bir tartı hamilelere uygun değil yazdığını hatırlıyorum. Belki şimdiki teknolojiye göre problem değildir . Benimki 7-8 yıl öncesinin teknolojisiydiAa neden ki yanlis bilgi verdigi icin mi zararli oldugu icin mi
Belki risk ihtimaliyle gittiğin için kapattırmıştır canım. Çünkü cd falan veriyor bazıları diye biliyorum.Bilmiyorum ki canım belki de benim gittiğim perinatolog almıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?