2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aman benim doktor zaten farklıydı adam hiç muhatap olmadı şarkı mırıldanır gibi konuşuyordu asistanıyla araştırdığımda da İstanbul’un en iyi perinatologlarından

Şâbanın dediği gibi o konuda çeşitli söylentiler war
Valla bilmiyorum canm inan bi araştırın istersen. sende devlete git o kadar vermek istemez isen.
Devlete bakayım dedim randevu bulunmuyor imkanı yok. Uzak ilçelerde çıkıyor. Bir de kadın doğum randevusu buldum diyelim radyoloji için bir daha randevu bulması var. valla sıkıntılı, normal takibim devlette olsaymış napardım bilmiyorum.

Aa o zaman tartilmasam mi bluetoothu acmadan mi tartilsam ya da o zaman sadece kiloyu gorurum bilemedim

Ay ben bir kez girdim 700 tl verdim üç hafta sonra tekrar giricem yine 700 gidecek sağlık olsun yeter ki diyorum

Bizimkinin alicagini hic sanmiyorum ama sansimi deniycem tekrardan sorucam telefonlari kapat demesi ilginc ya neden ki bana hic demedi simdiye kadar
Belki doktorun kendi almıyordur senin yanında kimseyi. Çünkü önce gittiğim hastanede 2 doktor var. Bir tanesi istediğin kadar kişiyi alıyor içeri. Diğeri kapısına not asmış yanınızda sadece 1 kişi ile girin diye. Yani hastane kuralı değildir belki diğer gideceğin doktor alır

Aman benim doktor zaten farklıydı adam hiç muhatap olmadı şarkı mırıldanır gibi konuşuyordu asistanıyla araştırdığımda da İstanbul’un en iyi perinatologlarından

Benim ki o kadar degil canim beni yok saymiyo bana anlatiyo gibi yapiyor asistani da dinleyip not aliyordu

Benim ki o kadar degil canim beni yok saymiyo bana anlatiyo gibi yapiyor asistani da dinleyip not aliyordu
İnşallah sizinki verimli geçer canım ama araştırdığım kadarıyla detaylı ultrason muayeneleri öyle oluyormuş çünkü dr her şeye bakıyor ve sürekli asistanı rapor tutuyor

Ayy insallah canim ben cok kisiyi almasini istemem aslinda sonucta doktora bulas riski olursa bize de olabilir ama sadece esimi alip uzaktan bakmasini isterdim, insallah digeri alir

Benim detaylı fiyatı farklı değildir diye düşünüyorum normal muayene ile aynıdır tahminimce . Çünkü süresi aynı olacak aynı doktor bakacak

Ay ben bir kez girdim 700 tl verdim üç hafta sonra tekrar giricem yine 700 gidecek sağlık olsun yeter ki diyorum
Keşke kendi doktorum bakıyor olsaydı ya, ben hem sağlık sigortasına hem buna vericem şimdi.

İnşallah sizinki verimli geçer canım ama araştırdığım kadarıyla detaylı ultrason muayeneleri öyle oluyormuş çünkü dr her şeye bakıyor ve sürekli asistanı rapor tutuyor

Aynen ikilide de oyleydi bizim sadece kan vermedik, asistanin tuttugu kagidin fotokopisini de vermisti bana. Sana cd vermis ya korkuttun beni cd daha iyi

Bende randevuyu 19 undan 23 üne erteledim. Artık akşamları düzenli olarak bir iki defa hissediyorum cocuuumu şükür

Yaa bende hissediyorum aslinda baya guclu sekilde ama erken dogum riski kasilma vs vs burda okuyunca bir panik oldum ben gidiyim de bir sakinlesiyim, insallah hepimizin cok guzel gecer

Yaa bende hissediyorum aslinda baya guclu sekilde ama erken dogum riski kasilma vs vs burda okuyunca bir panik oldum ben gidiyim de bir sakinlesiyim, insallah hepimizin cok guzel gecer
Canım çok şükür bir sıkıntı yok panik olma tadını çıkart bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…