- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.101
Aman benim doktor zaten farklıydı adam hiç muhatap olmadı şarkı mırıldanır gibi konuşuyordu asistanıyla araştırdığımda da İstanbul’un en iyi perinatologlarındanAma o zaman ikilide de cektirmemesi lazimdibelki senin doktoru cekicegini ya da sesinin kaydediliceginden rahatsiz oldugu icin oyle demistir. Bir de bizimkinde karsiya buyuk ekrana yansitiyo ben ordan goruyorum, onun bir de ayri ekrani var. Videoya da cektirmezse esim de giremezse uzulurum ya
Devlete bakayım dedim randevu bulunmuyor imkanı yok. Uzak ilçelerde çıkıyor. Bir de kadın doğum randevusu buldum diyelim radyoloji için bir daha randevu bulması var.Şâbanın dediği gibi o konuda çeşitli söylentiler war
Valla bilmiyorum canm inan bi araştırın istersen. sende devlete git o kadar vermek istemez isen.
Ben ilk gebeliğimde diyetisyene gidiyordum . Önceleri normal bakıyordu hamile olduğumu öğrenince ayrıntılı tartmayalım demişti. Bir de dediğim gibi bir tane almıştım yağını kasını ölçen bir tartı hamilelere uygun değil yazdığını hatırlıyorum. Belki şimdiki teknolojiye göre problem değildir . Benimki 7-8 yıl öncesinin teknolojisiydi
Cd verdi canım belki de benim doktorun tercihi bu yöndeydi adam sıkıntıya gelemiyorsa demekBelki risk ihtimaliyle gittiğin için kapattırmıştır canım. Çünkü cd falan veriyor bazıları diye biliyorum.
Ay ben bir kez girdim 700 tl verdim üç hafta sonra tekrar giricem yine 700 gidecekDevlete bakayım dedim randevu bulunmuyor imkanı yok. Uzak ilçelerde çıkıyor. Bir de kadın doğum randevusu buldum diyelim radyoloji için bir daha randevu bulması var.valla sıkıntılı, normal takibim devlette olsaymış napardım bilmiyorum.
Belki doktorun kendi almıyordur senin yanında kimseyi. Çünkü önce gittiğim hastanede 2 doktor var. Bir tanesi istediğin kadar kişiyi alıyor içeri. Diğeri kapısına not asmış yanınızda sadece 1 kişi ile girin diye. Yani hastane kuralı değildir belki diğer gideceğin doktor alırBizimkinin alicagini hic sanmiyorum ama sansimi deniycem tekrardan sorucamtelefonlari kapat demesi ilginc ya neden ki bana hic demedi simdiye kadar
Aman benim doktor zaten farklıydı adam hiç muhatap olmadı şarkı mırıldanır gibi konuşuyordu asistanıyla araştırdığımda da İstanbul’un en iyi perinatologlarından
İnşallah sizinki verimli geçer canım ama araştırdığım kadarıyla detaylı ultrason muayeneleri öyle oluyormuş çünkü dr her şeye bakıyor ve sürekli asistanı rapor tutuyorBenim ki o kadar degil canim beni yok saymiyo bana anlatiyo gibi yapiyor asistani da dinleyip not aliyordu
Cd verdiyse gerek yok zaten bir de video çekmeye canım ya. Boşver o zamanCd verdi canım belki de benim doktorun tercihi bu yöndeydi adam sıkıntıya gelemiyorsa demek
Belki doktorun kendi almıyordur senin yanında kimseyi. Çünkü önce gittiğim hastanede 2 doktor var. Bir tanesi istediğin kadar kişiyi alıyor içeri. Diğeri kapısına not asmış yanınızda sadece 1 kişi ile girin diye. Yani hastane kuralı değildir belki diğer gideceğin doktor alır
Keşke kendi doktorum bakıyor olsaydı ya, ben hem sağlık sigortasına hem buna vericem şimdi.Ay ben bir kez girdim 700 tl verdim üç hafta sonra tekrar giricem yine 700 gideceksağlık olsun yeter ki diyorum
Aynen canım sadece eş yeterli bence de inşallah alırAyy insallah canim ben cok kisiyi almasini istemem aslinda sonucta doktora bulas riski olursa bize de olabilirama sadece esimi alip uzaktan bakmasini isterdim, insallah digeri alir
İnşallah sizinki verimli geçer canım ama araştırdığım kadarıyla detaylı ultrason muayeneleri öyle oluyormuş çünkü dr her şeye bakıyor ve sürekli asistanı rapor tutuyor
Evet ya biraz fazla geliyor bebeğin bir ihtiyacını karşılamak daha mantıklı geliyor ama işte sağlık olsun diyoruzKeşke kendi doktorum bakıyor olsaydı ya, ben hem sağlık sigortasına hem buna vericem şimdi.
Aynen öyle canım, sağlık olsun.Evet ya biraz fazla geliyor bebeğin bir ihtiyacını karşılamak daha mantıklı geliyor ama işte sağlık olsun diyoruz
Ben de hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum,maşallah miniğineBende randevuyu 19 undan 23 üne erteledim. Artık akşamları düzenli olarak bir iki defa hissediyorum cocuuumu şükür
Bende randevuyu 19 undan 23 üne erteledim. Artık akşamları düzenli olarak bir iki defa hissediyorum cocuuumu şükür
Canım çok şükür bir sıkıntı yok panik olma tadını çıkart benceYaa bende hissediyorum aslinda baya guclu sekilde ama erken dogum riski kasilma vs vs burda okuyunca bir panik oldum bengidiyim de bir sakinlesiyim, insallah hepimizin cok guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?