2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bi hastane 750 biri 610 dedi detayliyakizimda 170 tl mi ne vermistim.radyologlar yapiyormus ,bir hastanede de peritenaloji yapiyormus hangisi daha mantikli mi aceb?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz

Onuda paylaş valla çok merak ederim

Geçmiş olsun canım stres yapmışsındır o yüzden sancın olmuş olabilir. ben de bu ara trafikte çok geriliyorum insanlar aşırı dengesiz kullanıyor acemi gibi yapıyorum kendimi panik halindeyim özellikle manuel hiç kullanamaz oldum otomatik sadece

Canimm cok gecmis olsun, Allah kazadan beladan korusun stresten olmustur ilik bir dus alip uzan istersen, rahatlarsin

Geçmiş olsun canım. Sakinleşmeye çalış. Strestendir sancın.
Allah korumuş

Geçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını, rahatlamaya çalış. Meditasyon falan yap istersen videoları var nette. Derin nefes al. Size bir şey olmamış ya önemli olan o.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Hmm nyse en kötü doğumda öğrenirsiniz:) ben çok istemiştim doğumda öğrenelim diye eşim sağolsun dayanamadı
Benım gıdısat o bugünde goremedı kız mı dıyorum yok erkek yok bellı degıl orası goremıyorum dedı devlet hastanesi detaylıda bakarız dedı

Ben bugün kontrole gittim sancılarım cikiyo ultrasonda rahmin kasilinca bebeği sikistiriyo günde 3-4 kez yarım saat lik hafif sertlikte bı zeminde istirahat ediceksin ağır kaldırmak ıkınma zorlanma ev süpürme ev işi yapmak yasak diyo eğer dinlemezsen erkenden doğum yaparsın sonra ugrasirsin dedi. Kızımın gelişimi iyi dedi ama 307 Gr sizcede iyimi anlamıyorum bu ultrason kağıdından hicbirsey ben

Neden öyle olmuş peki canım? Kasılmaların sebebi neymiş?

Kızlar az önce WC.de tuvalet kağıdında çok çok hafif bir leke gördüm hatta o kadar hafifti ki göz yanılması mı acaba diye de şüpheye düştüm Şuan hastaneye gidecek halim de yok yorgunum ne diyorsunuz bu duruma?
Kızımda da bu haftalarda kanamam olmuştu hatırlıyorum

Hangi renk leke kahverengiyse genelde doktorlar olabilir diyor. Bi bucuk ay once benim de peceteye beyaz akintiyla beraber kahverengi gelmisti peceteye, doktor o kadarinda sorun yok eski o gelme demisti

Ya öyleleri malesef çıkıyor ara sıra çevremde normal kiloya bile zayıf diyenler oluyor sırf tombikndurmuyor diye benim de genetik sanırım birazda beslenmeyle alakalı ailece normal kilodayız bende 167 boy 54 kiloyum normalde zayıfsın diyorlar ama bana fiziğim gayet düzgün geliyor eşimde böyle iyisin diyo.

Cok gecmis olsun mavicimsize bisey olmasin yeter ki

Cok tesekkr edermm evet banada dktorum idrarina sıkısık gel dedi umarm dedign gibi olrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…