- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.041
Bi hastane 750 biri 610 dedi detayliyaBenim pakete detaylı dahil değil bende 500vermek istemiyorum belki şehir hastanesine giderim yada yaptırmam hiç. Şeker yüklenmesini de açlık tokluk yaptırsam diye düşünüyorum onu içmeden aç tok baksa. Tetanozu da ne bileyim ilkinde kötü geçince sorayım olmayım diyorum. Bende herşeye karşı çıkmıs gibi oldum
Amin canım teşekkür ederim
Onuda paylaş valla çok merak ederimPlastik örgü iğnesi diye geçiyor canım amigurumi icin malzeme satan dükkanlarda bulunuyor. Coook teşekkür ederim şimdi harika bir bebeğe başladım baya ayrıntılı detaylı birşey inşallah bu da güzel olur :)
Geçmiş olsun canım stres yapmışsındır o yüzden sancın olmuş olabilir. ben de bu ara trafikte çok geriliyorum insanlar aşırı dengesiz kullanıyor acemi gibi yapıyorum kendimi panik halindeyimİyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Rica ederim kuzu, afiyet bal şeker olsun yahuuYok cnm ben turuncu hurmayi cok yiyorumkuruttuk bide onlari kurusu cok guzel oluyor☺mekke hurmasini bilmiodum tsk ler
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Geçmiş olsun canım. Sakinleşmeye çalış. Strestendir sancın.İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Geçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını, rahatlamaya çalış. Meditasyon falan yap istersen videoları var nette. Derin nefes al. Size bir şey olmamış ya önemli olan o.İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Benım gıdısat o bugünde goremedı kız mı dıyorum yok erkek yok bellı degıl orası goremıyorum dedı devlet hastanesi detaylıda bakarız dedıHmm nyse en kötü doğumda öğrenirsiniz:) ben çok istemiştim doğumda öğrenelim diye eşim sağolsun dayanamadı
Neden öyle olmuş peki canım? Kasılmaların sebebi neymiş?Ben bugün kontrole gittim sancılarım cikiyo ultrasonda rahmin kasilinca bebeği sikistiriyo günde 3-4 kez yarım saat lik hafif sertlikte bı zeminde istirahat ediceksin ağır kaldırmak ıkınma zorlanma ev süpürme ev işi yapmak yasak diyo eğer dinlemezsen erkenden doğum yaparsın sonra ugrasirsin dedi. Kızımın gelişimi iyi dedi ama 307 Gr sizcede iyimi anlamıyorum bu ultrason kağıdından hicbirsey ben
Kızlar az önce WC.de tuvalet kağıdında çok çok hafif bir leke gördüm hatta o kadar hafifti ki göz yanılması mı acaba diye de şüpheye düştüm Şuan hastaneye gidecek halim de yok yorgunum ne diyorsunuz bu duruma?
Kızımda da bu haftalarda kanamam olmuştu hatırlıyorum
Ya öyleleri malesef çıkıyor ara sıra çevremde normal kiloya bile zayıf diyenler oluyor sırf tombikndurmuyor diye benim de genetik sanırım birazda beslenmeyle alakalı ailece normal kilodayız bende 167 boy 54 kiloyum normalde zayıfsın diyorlar ama bana fiziğim gayet düzgün geliyor eşimde böyle iyisin diyo.Bende 39+3'de doğum yapmıştım benim kız hiç öyle aman aman kilo almadı hep bir beden küçük kıyafet alıyordum ama çok hareketliydi 5,5 aylıktı sürünerek emeklemeye başladığında üç yasinda yakaladı yasitlarini şimdi 6 yaşında 116cm 20 kilo ama hiç durduğu yerde durmaz sağlığı yerinde olduktan sonra hiç takmıyorum kilosunu ben 28 yaşında evlendiğimde 45 kio 34 bedendim o halimi çok seviyordum
kayivalidemler zayıf diye söyleniyordu küçükken , pek severler tombul çocuğu bir akrabalari var çocuk kilolu diye pek hoşlarına gidiyordu şimdi yazık 12 yasinda 120 kilo olmuş şimdide üzülüyorlar vakti zamanında çok hoşlarına gidiyordu yazık oldu çocuğa
Cok gecmis olsun mavicimİyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz
Cok tesekkr edermm evet banada dktorum idrarina sıkısık gel dedi umarm dedign gibi olrrBenim kalp atisini ve keseyi cok idrarim olmadigi icin karnimdan duyup gorememisti. Vajinal usg yontemiyle bakti ve sesi dinletmedi. Sadece ekranda kucuk bir seyin pit pit attigini gostermisti. Daha cok kucuk yormayalim demisti. Bir sonraki gittiginde duyarsin endise etme
Ileriden ya da geriden gelmesi de cok onemli degil ileride haftasini yakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?