2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam kizlar nasılsınız herkes iyidir umarım epey sayfa birikmiş okuyamadım. Kasıklarımda belimde bir ağrı var bugün hayr olsun. S SarI NisaN canım sanırım diş hekimiydin bugün bir şey okudum aslı var mı merak ediyorum. Avukat biri maske takmak zorunlu olduğundan beri dişlerim çürümeye başladı demiş. Diğerleri de cilt sorunlarından sivilcelerden falan yakınmış. Maske takmanin diş çürümesine etkisi hakkında fikrini merak ediyorum.

Geçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını, rahatlamaya çalış. Meditasyon falan yap istersen videoları var nette. Derin nefes al. Size bir şey olmamış ya önemli olan o.
Canım teşekkür ederim korktuğum için biraz sancım oldu bebek için endişelendim inşallah iyidir miniğim

Sorma canım ya aniden durdu önümde hava da yağışlıydı kaydım işte Allah büyüğünden korusun

Bana gecen gittigimde 40 haftayi asarsa vajinal dogumu onermiyorum demisti 36. Haftadan sonra hurma yemeye baslicam ben, 37 den sonrada ananas yiyebilirim ki bebis gelsin
Ben ananas yiyorum şimdiden erken doğum riski 6-7 tane ananas yersen oluyomuş. Bu ara istiyo canım nedense. Geçen marketin önünden geçerken adam bağırıyodu 10₺ 10₺ diye gittim aldım

Ben de ertelemek isterdim ama eninde sonunda gidicem o yuzden bu cuma gidip olucam konustugum herkes yaptirmis ve dogumlarini da yapmis kisiler. Yaptirmamayi goze alamiyorum.
Ya ben de eğer yaptırmazsam ve tetanoz olma riskiyle karşı karşıya gelirsem ve bebeğe bişey olursa kendimi affedemem diye yaptırcam sanırım

Ben ananas yiyorum şimdiden erken doğum riski 6-7 tane ananas yersen oluyomuş. Bu ara istiyo canım nedense. Geçen marketin önünden geçerken adam bağırıyodu 10₺ 10₺ diye gittim aldım
Ay hurma ve ananas yiyemiyorum bu yüzden

Sorma canım ya aniden durdu önümde hava da yağışlıydı kaydım işte Allah büyüğünden korusun
Aaaa çok geçmiş olsun canimm. Kendini kastın korktun belki ondan oldu dinlenince.gecmistir sancin dimi ? Olacakla olecege çare yok vardır mutlaka bir hayr sadaka verin canım.

Aaaa çok geçmiş olsun canimm. Kendini kastın korktun belki ondan oldu dinlenince.gecmistir sancin dimi ? Olacakla olecege çare yok vardır mutlaka bir hayr sadaka verin canım.
Yaa normalde böyle şeyleri pek konuşmam dile de getirmem ama bugün eşimin iş yerinden arkadaşı ona borçsuz harçsız evlendin hemen araba aldın bak çocuğun da olacak demiş Adamda nasıl bir göz varsa ağrım geçti çok şükür canım yarın eşim araçla falan uğraşacak biz de anneme geldik iyi geldi bana kesinlikle sadaka belayı engelliyor

Bende detayli randevusunu 28 araliktan 24 araliga cektim kizlar dayanamiyorum
Ah inşallah video çekmene izin verirler bebişin yüzünü çekersin bana izin vermediler telefonları kapattırdı dr ikinci kez yüzünü görmek istediğimde de göstermedi zalım doktor

Ya ben de eğer yaptırmazsam ve tetanoz olma riskiyle karşı karşıya gelirsem ve bebeğe bişey olursa kendimi affedemem diye yaptırcam sanırım
Iste insan yaptirmamaya cesaret edemiyo bu yuzden. Gulun dikeninde bile olabilir demisti doktor. Elimize bisey batsa o korkuyla mi yasiycaz bi kere,hamile degilken,evdeki eski bir zimbanin telini degistiriyordum. Tel takilmis onu kurtarayim derken parmagimi zimbaladim. Vampir isirigi gibi iki delik acildi ve kac dk kan akti. Allahtan pasli degildi. Yani insanin basina her sey gelebiliyor.

Ah inşallah video çekmene izin verirler bebişin yüzünü çekersin bana izin vermediler telefonları kapattırdı dr ikinci kez yüzünü görmek istediğimde de göstermedi zalım doktor

Tabii izin vericek canim o kadar da degil zaten esimi iceri almiyor ikili de kendi demisti videoya al esin gelemiyo ya filan demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…