2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşallah senin karnın baya büyümüş.
Evet bu durumu sevmiyorum ama yine büyük gidiyor bu karın. 6-7 aylıkken akşam sabah doğum bekliyorum zannediliyordu ve çok erken agirlastim büyük karın yüzünden malesef. Gelip geçiyor biliyorum ama yine de içim sıkılıyor hatırladıkça.

Bir süre sonra alışır geçti sanırsınız ve bir hafta içerisinde geçer , benim gibi biraz acele etmişsiniz alışveriş konusunda ama insan duramıyor

Bir süre sonra alışır geçti sanırsınız ve bir hafta içerisinde geçer , benim gibi biraz acele etmişsiniz alışveriş konusunda ama insan duramıyor
Aslında yasaklar gelmeden hemen önceki hafta sonu İkea’ya gitmiştik aradan çıkaralım dedik sadece dolap ve şifonyer aldık mobilyacılardan alınanların gelmesi de 2 ayı bile buluyormuş sanırım bazen ben de daha uzun sürer diye düşünmüştüm 10 gün içinde geldi

Bizimkinden daha ses yok ayni gun almistik galiba 28 kasimdi bizim

Evet aynı gün almıştık Beşiği de meltemden alıcaz orda beğendik ama 1 buçuk ayı bulabilir gelmesi dediler onu da bi an önce alayım da içim rahat etsin

Mart ayina kadar getirsinler yine sukredicem ya bu zamanda mobilyacilarla ugrasmak cok zor enza mesela temmuzda aldigimiz seyi 31 aralik gunu getircekmis dusunebiliyor musun hic inandirici degil kac ay oldu

Ben de sana onu soracaktım haber var mı diye 2 aralıkta almıştık biz de. Bakalım ne zaman gelecek

Hic haber yok, ocagin ilk haftasi ariycam eger hala gelmemis olursa. 45 50 gun gibi bir sey yaziyordu sanirim teslim suresi sozlesmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…