2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar doğumdan sonra temmuzun 13ünde adetim geldi bitti şimdi yine adet olacakmışım gibi hafif kan geldi bu günlerde doktora gidicem zaten..sizin nasıl oldu

Senin yazilarini bugun okudum ben de cumadan beri rota1 ile menenjit(bexero) yuzunden atesle ugrasiyorum. En yuksek 38.3 gorduk fitil ise yaramadi tam dusuyor 8-10 saat sonra yine 37.9 :( artik sinirden cildiricaktim normal zamanda atesi 36.6 dir benim cocugumun ben arada olcerim. Ama simdi rektal de bakiyorum koltuk alti da bakiyorum cikip cikip iniyor.
Beni bizim ateş ölcer cok yanılttı cocugunn atesi yuksek diye deli oldum meger bizim cihaz kafayi yemis

arkadaslar merhaba , yarın oğlumun aşıları olacak, hem özel hem devlet takipliyiz, devletteki doktor verem ve rota ayni olmasin dedi, özeldeki sorun yok rotayıda olabilir dedi.. Kafam karışık siz nasıl yaptiniz ?

arkadaslar merhaba , yarın oğlumun aşıları olacak, hem özel hem devlet takipliyiz, devletteki doktor verem ve rota ayni olmasin dedi, özeldeki sorun yok rotayıda olabilir dedi.. Kafam karışık siz nasıl yaptiniz ?
İkisini birlikte yaptırdık. Hafif ateş dışında sorun olmadı. Bu konuda doktorlar ikiye ayrılmış durumda.

Doktorlar ısrarla söylüyor uyarıyor emzirmek korumaz öyle bir bilinçsizlik yapmayın. Şehir efsaneleri bunlar veya kocakarı uydurmaları
Söyledim zaten garantisi yok diye canım yumurtlama olduğu sürece hamile kalınacağını biliyorum

Merhabalar bir sorum var, göğsümün birinden aşırı fazla birinden ise azıcık süt çıkıyor sağınca, sizde nasıl? Çok endişeliyim iyi veren de azalacak diye🥺☹️

Bugün bayb goat mamasıni aldım hiç bir mamayı beğenmeyen bebeğim bu mamayı çok sevdi ama normal de günde 1 kez kaka yapardı bugün 3 kez yaptı acaba bağırsaklarinimi bozdu kullanan varmı bu mamayi

aşı günü probiyotik damla kullanılıyormu arkadaşlar, bugun aşı olduk kakasını yapmadı hiç ıkınıp ağlıyor☹️ masaj yaptım ama yok☹️

Evet onun gazı çoktu 8 ay geçmedi bunda şimdilik gaz sorunu kalmadı gibi
Aman aman kalmasın gaz çok zor
Kızlar merhaba moro refleksi hala devam eden varmıı? Oğlum 2 gün sonra düzeltilmiş 3 aylık olacakk hala moro devam ediyor uykuya dalarken ve uykuda.Daha önce bahsetmiştim korkan bir bebek olduğu için eeg çektirmiştim çok şükür birşey çıkmadı ama bu konuda endişeleniyorum.
Bizde devam ediyor ben çok sıkı olmayan kundak yapıyorum uyuturken
Merhabalar bir sorum var, göğsümün birinden aşırı fazla birinden ise azıcık süt çıkıyor sağınca, sizde nasıl? Çok endişeliyim iyi veren de azalacak diye🥺☹️
Benim de öyle söyleyince annem inanmadı hatta sağdık emin olduk. Ebebekten içecek aldım arttı yine

Aman aman kalmasın gaz çok zor

Bizde devam ediyor ben çok sıkı olmayan kundak yapıyorum uyuturken

Benim de öyle söyleyince annem inanmadı hatta sağdık emin olduk. Ebebekten içecek aldım arttı yine
Teşekkür ederim cevabın için☺️bide süt arttıran içeçek ne canım e bebekteki

Kızlar sezaryen doğum sonrası bel ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Geçer diye 2 aydır sabrediyorum ama yok geçmiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir sizce? Epidural sebepli hep kalacak bir ağrı olmasın 😭

Benim oğlan poşet sesine katıla katıla ağlıyor ya Allah vere uyurken poşet sesi gelsin saniyesinde ağlamaya başlıyor biraz önce de kaşık sesine aynı tepkiyi verdi 🤦‍♀️ duyulmayacak sesleri nasıl duyuyor anlamadım eşim 2 saattir yanında öksürüyor onu duymadı bile

Benim ilk oğlum da öyleydi alarm kurmuş gibi 2 saatte 1 kalkardı 🤦🤦

Ben başladım kısa süreli markete falan giderken hoşuna gitti benim paşanın

Arkadaşım halkbankasından aldı 2. Çocuk
Bencede birsey olmaz neden olsunki e bebekteki gorevli 3 buvuk aydan once kullanilmaz dedi doktorumda 3. Ayi bekle diyince alamadm bisi

Canım ben ergobaby aldım bebeğim 5 kg kafasını tutamıyor daha tam o yüzden henüz kullanılabilir değil sanki böyle bir ay sonra daha iyi olacak biz 3 aylık olduk düzeltilmiş yasla 2.5🫣 suan sling kullanıyorum

Bu model ancak ben yarı fiyatına aldım bazen düşüyor
Bende bunu begenmistim sonra bir arkdasim kullaniyor sevmedi dedi verdifim parayla kaldm bas bas bagirdi cocuk dedi bu kdr para veripte kullanmaazsan uzulurum gercekten su popo destekliler varya e bebektw ondan dusundum

Back
X