2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar doğum izinleri konuşulmuş bende şunu merak ediyorum devler memuru olan hamileler 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli sayılıyorlar ya 32. Haftada peki doktor çalışabilir raporu veriyormu ki 37. Haftaya kadar yoksa 32. Haftada mecbur izne mi ayrılmak gerekiyor. Ben ücretsiz izindeydim iznimi bozdurup işe başladım 1 ay çalışıp tekrar 24. Haftada izne ayrılıcam ama 32 den sonra nasıl olcak onu merek ediyorum açıkçası

Ben de 172 yim ama 52 kiloyu en son lisede görmüşümdür. Ben de senin gibi 58,5 la hamile kaldım şimdi 62,5-63 arasıyım.

24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli olunuyor canım 32. Haftada bi problemin yoksa sen istersen doktor çalışabilir raporu veriyor 37. Haftaya kadar. 32. İle 37. Hafta arası çalışırsan o 5 haftayı da doğum sonrası mazeret iznine ekleyerek kullanabiliyorsun

Canım şöyle oluyo 24. Haftadan 32. Haftaya kadr idari izinliyiz sonra doktordan çalışır raporu alıp 37. Haftaya kadr calisabiliyoruz diye biliyorum o çalıştığımız zmni doğumdan snra bebisimizle zmn geçirmek için kullanıyoruz

Kızlar tatlıya bağladık benim odun adamla. Geldi özür diledi yaptığının aşağılıkça olduğunu söyledi, baya üzgündü, kabul ettim özrünü ama psikologa gitmesini şart koştum, tamam dedi. Sarılabilir miyim diye geldi sarıldı fln. Mesafemi bi süre daha devam ettiricem ama, üzdü beni.

Canım çok sevindim hatasını anlamasına bir daha yaşanmaz umarım böyle şeyler

Canım çok sevindim senin adına hatasını anlayıp bilmesi çok güzel psikologa da giderse hersy çok daha güzel olur hiç sıkma canını bebisinle ilgilen dinlen stres yapma

Ayrıntılı ultrason için hangi haftalarda gidiyorsunuz. Ben önümüzdeki haftaya randevu alsam 20+4 te gitsem mi veya bekleyip 21+ 22+larda mı gitsem

Ayrıntılı ultrason için hangi haftalarda gidiyorsunuz. Ben önümüzdeki haftaya randevu alsam 20+4 te gitsem mi veya bekleyip 21+ 22+larda mı gitsem
Ben 19+6 da gittim.
doktorum biraz kilolu kadınlarda 22-23. haftalarda daha iyi görüntü aldıklarını söylemişti. Kilonuz normalse bence 20. haftaiçi uygun olur.

Ben 19+6 da gittim.
doktorum biraz kilolu kadınlarda 22-23. haftalarda daha iyi görüntü aldıklarını söylemişti. Kilonuz normalse bence 20. haftaiçi uygun olur.
Teşekkürler. Zayıf degilim. 67 kiloyum şu an Hamile kalmadan önce de göbek bölgemde fazallik vardı. Sanırım bekleyeyim bir hafta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…