2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ooo sen mankensin şimdi benim yanımda
En son evlendiğim sene 52 kg idim. İnemedim bir daha oralara.
Ama çok iyi doğmuşsun yani maşallah denilen cinsten

hahah oradan sonrasi yokus asagi zaten suksemi dogumda yapimisim. annem de minyon bi kadindir dogumdan sonra sezeryan olmasina ragmen bayagi zor toparlamis
ben sıkı olsam sanirim kiloya hic takilmam - jole kivamina dogru evrilmek beni uzen

yuzum kesinlikle daha iyi (hamilelikle gelen sivilceleri saymazsak), insanin yanaklari dolunca daha aydinlik/saglikli bi goruntusu oluyor bence :)

Ben nişanlıyken 2018 yılında 47 kiloydum ya aşırı zayıftım. 1 buçuk sene içerisinde 58 kg oldum. Sonra dedim böyle olmayacak hamilelik düşünüyordum ondan önce diyetisyene gittim 1 ay kadar 53 kg a düştüm. Hamile kalana kadar 55 kg oldum. Şimdi 59 a merdiven dayadım sanırım ama birden kilo alıp verme yüzünden çatlaklarım var

Hepimizin kaderi aynıymış kızlar ben bunu anladım

Ev yemeği yediğimiz zaman kilo almıyoruz demekki. Makarna bile olsa evde olsun.

Kiloyu kontrol altında tutmak önemli benim için . Verirken çok uğraşmak istemiyorum
Biz küçük bir ilçede yaşadığımız için dışardan yeme konusunda pek seçeneğimiz yok
Hem maddi yönden hem kilo yönünden avantajlı
Sürekli ev yemeği yiyoruz, ekmek de kahvaltı dışında hiç yenmez, bir ekmek alırız üç gün sürünür kalanı da bayat ekmek kutusuna bırakırız

Benim de çok kanıyor fırçalamaya korkar oldum gerçi fırçalamasam da kanıyor hatta artık yastığım bile kan oluyor
Ben de aynısını yaşıyorum diş fırçalarken macunu değil kan tükürüyorum resmen. Diş doktoruna yönlendirdi beni doktorum. Genelde kalsiyum eksikliğinden hamilelikte oluyormuş. Ama baska sebep varsa diye doktora görünmek gerekir

Kimyon bol bol kullan canım, şimdiden alıştır hatta kendini.
Ben hataylıyım, bizde baharat çok kullanılır.
Ben her yemeğe ortaya karışık hepsinden atıyorum
Kimyon, körü, yeni bahar gibi baharatlar bulantımın olduğu dönemlerde çok rahatsız etti midemi 2 gün süren mide yanmalarım oldu. Şimdi de kullanmaya korkuyorum o baharatları

Üşütmek çok etkiliyor canım
Ayaklarım üşüdüğü zaman kasıklarımı dolu dolu hissediyorum çok rahatsız ediyor.
Ev sıcak ama ben yine de patik giyiyorum
Evet ya tanımını yapamıyordum,dolu dolu hissediyorum ben de hemen sıcak su torbası koydum iyi geldi

Canım ben belli aralıklarla diş hekimine gidiyordum zaten,en son hamilelik planladığımızda gittim hatta diş eti tedavisini yaptırdım buna rağmen yaşadım bu durumu

Kızlar bu saatte tatlı yersem pişman olma ihtimalim olur mu eşim tabağa koydu o bitirdi bile ben kendi tabağıma bakıyorum sadece tadına baktım

İki haftadır kilom stabil geçen ay nerdeyse 10 günde bir-bir kilo alıyordum,kendime beslenme düzeni oluşturdum sanırım onun etkisi oldu malum pandemiden dolayı yürüyüş yapamıyorum ee evde de yapılacak çok iş olmuyor

Benim de yanaklarim kilo aliyor direk esim bir sey demiyorda ben eski hallerimi gorunce ah ah diyorum insan evlenince gercekten kilo aliyor bir de simdi pandemi spor yok hareket yok cok fena

Kızlar bu saatte tatlı yersem pişman olma ihtimalim olur mu eşim tabağa koydu o bitirdi bile ben kendi tabağıma bakıyorum sadece tadına baktım
Ben geçen gece 11 de sipariş verdim yemek sepetinden. Gelmesi yarım saat sürdü o saatte yedim, pişman da olmadım çok mutlu uyudum

Kimyon bol bol kullan canım, şimdiden alıştır hatta kendini.
Ben hataylıyım, bizde baharat çok kullanılır.
Ben her yemeğe ortaya karışık hepsinden atıyorum

Esim hic sevmedi kimyonu, kendi yemegime eklicem pistikten sonra artik ben direk yemegi yaparken atmistim

Cansu bende öyleydim 48 kg idim tanıştığımızda evlendikten sonra 55lere çıktım.
Bizim boylarda o kilolar mükemmel oluyor.
Sonrası malum zaten

Ah ah evet gercekten baya iyiymis eskiden haha bu aksam masa tenisine gittik baya terletiyormus o da ya en azindan biraz hareket ettim diye seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…