- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.741
Meslektasiz desene ben de mali musavirim.Ve. 32 de alacam özel sektör mali müşavirim kafa şişti iple çekiyorum... Devlet ye olsam gene bir ay daha beklerdim 36 yı
Ooo sen mankensin şimdi benim yanımda
En son evlendiğim sene 52 kg idim. İnemedim bir daha oralara.
Ama çok iyi doğmuşsun yani maşallah denilen cinsten
yuzum kesinlikle daha iyi (hamilelikle gelen sivilceleri saymazsak), insanin yanaklari dolunca daha aydinlik/saglikli bi goruntusu oluyor bence :)Zayıfsın bence çok zayıf oluyoruz, 55 le ben 59 la hamile kaldım boyum 1. 73 63 oldum bence bu boya 63 normal miş daha, güzel oldum.. Hee doguma kafar 70 75 olurum olayım saglıklı olsunda bebeklerimiz verilmeyecek kilo yoktur
O da guzelAy bizde artık utanma sıkılma yok
Ben sıkışınca biraz koridorda dolanayım diyorum kalkıyorum.
Ama ona kızıyorum, ben hamileyim bahanem var sen yapamazsın diyorum
Hepimizin kaderi aynıymış kızlar ben bunu anladımBen nişanlıyken 2018 yılında 47 kiloydum ya aşırı zayıftım. 1 buçuk sene içerisinde 58 kg oldum. Sonra dedim böyle olmayacak hamilelik düşünüyordum ondan önce diyetisyene gittim 1 ay kadar53 kg a düştüm. Hamile kalana kadar 55 kg oldum. Şimdi 59 a merdiven dayadım sanırım ama birden kilo alıp verme yüzünden çatlaklarım var
Biz küçük bir ilçede yaşadığımız için dışardan yeme konusunda pek seçeneğimiz yokEv yemeği yediğimiz zaman kilo almıyoruz demekki. Makarna bile olsa evde olsun.
Kiloyu kontrol altında tutmak önemli benim için . Verirken çok uğraşmak istemiyorum
Evett demek ki kilo verebilirizzHepimizin kaderi aynıymış kızlar ben bunu anladım
Kocalar mutluluk hormonlarimizi tavan yapio o yuzden kilo aliyoruzHepimizin kaderi aynıymış kızlar ben bunu anladım
Ben de aynısını yaşıyorum diş fırçalarken macunu değil kan tükürüyorum resmen. Diş doktoruna yönlendirdi beni doktorum. Genelde kalsiyum eksikliğinden hamilelikte oluyormuş. Ama baska sebep varsa diye doktora görünmek gerekirBenim de çok kanıyor fırçalamaya korkar oldum gerçi fırçalamasam da kanıyor hatta artık yastığım bile kan oluyor
Kimyon, körü, yeni bahar gibi baharatlar bulantımın olduğu dönemlerde çok rahatsız etti midemi 2 gün süren mide yanmalarım oldu. Şimdi de kullanmaya korkuyorum o baharatlarıKimyon bol bol kullan canım, şimdiden alıştır hatta kendini.
Ben hataylıyım, bizde baharat çok kullanılır.
Ben her yemeğe ortaya karışık hepsinden atıyorum
Evet ya tanımını yapamıyordum,dolu dolu hissediyorum ben de hemen sıcak su torbası koydum iyi geldiÜşütmek çok etkiliyor canım
Ayaklarım üşüdüğü zaman kasıklarımı dolu dolu hissediyorum çok rahatsız ediyor.
Ev sıcak ama ben yine de patik giyiyorum
Canım ben belli aralıklarla diş hekimine gidiyordum zaten,en son hamilelik planladığımızda gittim hatta diş eti tedavisini yaptırdım buna rağmen yaşadım bu durumuBen de aynısını yaşıyorum diş fırçalarken macunu değil kan tükürüyorum resmen. Diş doktoruna yönlendirdi beni doktorum. Genelde kalsiyum eksikliğinden hamilelikte oluyormuş. Ama baska sebep varsa diye doktora görünmek gerekir
Hemen koydum canımAyaklarını sıcak tut canım benim de oluyor sıcak su torbası ıyı oluyor
İki haftadır kilom stabil geçen ay nerdeyse 10 günde bir-bir kilo alıyordum,kendime beslenme düzeni oluşturdum sanırım onun etkisi oldu malum pandemiden dolayı yürüyüş yapamıyorum ee evde de yapılacak çok iş olmuyorBugün evden çıkmadığım halde kayıtlı adım sayım 5 bin
Sanırım küçük bebekle yeniden hamile kalmanın tek iyi yanı hareketli bir gebelik geçirmek
Kızım öğlen uykusunu uyumasına rağmen akşam 6da tekrar uyudu yorgunluktan
Ben evlendiğimde 45 kiloydum ahh ahh
Bir yıllık evliyken 55 olmuştum, iki yıl da o kiloyu korudum 55le hamile kaldım 75 kiloyla doğuma gittim
Boy 1.62
Ama eşim tombik hallerimi daha çok seviyor, yanaklarımı mıncırmak hoşuna gidiyormuş
51 kiloya kadar düşmüştüm doğumdan sonra, yine suratın küçücük kaldı sevecek yer bulamıyorum diyordu
Ben geçen gece 11 de sipariş verdim yemek sepetinden. Gelmesi yarım saat sürdü o saatte yedim, pişman da olmadım çok mutlu uyudumKızlar bu saatte tatlı yersem pişman olma ihtimalim olur mueşim tabağa koydu o bitirdi bile ben kendi tabağıma bakıyorum sadece tadına baktım
Bitti bile canımBen geçen gece 11 de sipariş verdim yemek sepetinden. Gelmesi yarım saat sürdü o saatte yedim, pişman da olmadım çok mutlu uyudum
Kimyon bol bol kullan canım, şimdiden alıştır hatta kendini.
Ben hataylıyım, bizde baharat çok kullanılır.
Ben her yemeğe ortaya karışık hepsinden atıyorum
Cansu bende öyleydim 48 kg idim tanıştığımızdaevlendikten sonra 55lere çıktım.
Bizim boylarda o kilolar mükemmel oluyor.
Sonrası malum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?