2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
37. Hafta kesin çalışamaz raporu canım 37 ye kadar çalışabilirsin

Bizim sahil git gel 6500 adım ediyor, kalan adımları da leslie ile tamamlıyorum ama nadiren 10.000 yapıyorum, genelde 8000 lerde kalıyorum. Seni en temiz duygularımla alkışlıyorum
Aynen ben de her gün dışarda yürüyemesem de leslie ile tamamlamaya çalışıyorum. Haftasonu mecbur evde.

Kızlar en son 58,2 mi neydim ama hissediyorum aldım ben 3 hafta içinde. 60 varım bence. Ve karnım da büyüdü bebeğim de büyüdü bu kesin artık boğazıma dur demem lazım. Aslında tek tatlıya dur desem herşey çok güzel olacak

Ayrıca bugün kendimi gazlamıştım pilates için iki dk sonra vazgeçtim. En iyisi leslie yapmak. Ebadan fırsat bulup dışarı yürüyüşe çıkabileceğim sadece Çarşamba günü var o zaman da sahile inerim artık

37. Hafta kesin çalışamaz raporu canım 37 ye kadar çalışabilirsin
Teşekkürler kızlar cevaplar için bende 24 te idari izine çıkınca 32 de mecbur doğum iznime ayrılıyoruz sanıyorum iyi oldu bunu öğrendiğim doğumdan sonra nekadar çok bebişle kalırsak kardır sonuçta Tabi insan covid olmaktan korkuyor ama o günler bi gelsin belki iyice azalmış olur inşalaaaaahhhh

Canım şunu yapıyorum ben, çok rahatlatıyor. Dene istersen. ☺

Ben de ya tatlı hassas noktam

KirazHanim jokerde indirime girmiş geçen gün bakmıştın kalmamıştı sanırım. Ben kaptım bir tane mavisinden.

Eklentiler

• 2A73F4CA-9257-4F68-8C39-823964D52915.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…