2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sıkma canini kuzu her zaman kesin bilemiyolarki ayrıntılıda kesin sonuç alirsin bence. Inşallah hicbir sorun yoktur. Sen alişverise devam et canim :))

bana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)
Ya bende senin gibiyim takicak bir sey buluyorum :) ama bir yerde okumuştum herkesin yapisi farkli ayni haftada hissetmez ki herkes. Doktorun bi sorun yok dediyse sıkma canini. Ayrica eger biraz kilo aldiysan vs ya da biraz kilon varsa daha gec hissediyormuşsun. Bende 19. Haftadaym bikac gundur hafif hafif kendimi dinledkce hissediyorum

Selam hanimlar ben herzaman giremiyorum uzaktan eğitim ana okullu bir çocukla evde pek eğlenceli oluyordu okul disiplini olmayan bir çocuk söz hakkı alamayınca yada sesini duyuramazsa ağlamalar dersi birakmalar tekrar ekran karşısına otutturana kadar ikna etme birde sürekli evde kreş havası kalemler kartonlar kes biç ayyyy birde begenmiyordu imdat diye bağırasım geliyordu bu hafta kızımın okulu tekrar açıldı günde 2,5 saat gidiyor o bile çocuğa yetiyor hayırlısı olsun diyorum okulu çok temiz disiplinli İnşallah hastalıksız geçer zaten sınıfta 5 kişiler endişe etmemeye çalışıyorum
Okudum yazılanları herkeste de tatlı bı telaş ne güzel detayliya gidende baya var ben 5 ocak'ı iple çekiyorum merak ediyorum oğlanı biraz kendime benzetebilmisim mi zira kızım eşimin kopyası kızımda baktimda 21+5 de gitmisim detayliya elimde çok net bir görüntüsü var oğlanda 20+1de gideceğim bakalım o kadar net bı görüntü yakalayabilecek miyiz

İnşallsh güzel sonuçlar alırsın bende 17. Hafta dayım 20 de yapalım ayrıntılı yı dedi doktor saglıklı haberler alırız inşallah içini ferah tut

Birde gümüş kapak hakkında arkadaşlardan bazıları sormuştu elime ulaştı resmini ve kullanma kılavuzunu ekliyorum merak edenler için
kızımda çektiğim yaralardan sonra bu sefer İnşallah işe yarar çünkü fena bel bağladim

Eklentiler

• IMG_20201221_171559.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201221_171518.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201221_171458_BURST2.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20201221_171411.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 31
Ya simdi benim kafama takildi.. ayrintili ultrasonum yarin, tam 20+0 da gitmis olucam. Simdi internetten sunu okudum

18-23. haftalar arasında yapılan ayrıntılı ultrasonografik inceleme ile bebeğin kalbi tekrar değerlendirilir. Ancak özellikli fetal kalp değerlendirmesi için 22. hafta uygun zamandır. Bazı kalp hastalıkları ileri gebelik haftalarında kendini göstermektedir.

Acaba erken almakla hata mi ettim

Doktor bugün aynısını söyledi. 2 mm altındaki delikler bu haftalarda gözükmez ama diğer rahatsızlıklar için de ayrıntılı ultrasonun erken yapılması avantaj dedi. Tedavi edilebilirlik açısından. O yüzden 23. Haftada gittiğimde kalbine tekrar bakacakmış.

Ayy ne guzel haber masallah hep boyle gecsin hamileligin, minik fistik saglicakla buyumeye devam etsin

İleride doktorun bir terslik olursa farkeder canım. Artık her muayenede organları kontrol edilecek.

Hadi gozun aydin darisi hepimizin basina insallah hep guzel haberler alalim.

Peki o zaman 23 te tekrar mi gitmeliyiz? Eger doktor cagirmazsa ve herhangi bir aciklama yapmazsa bununla ilgili, ben talep edeyim mi?

Ay ne güzel çok sevindim sorun olmamasına. İnşallah bizim dr da böyle ayrıntılı anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…