- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.541
Hayırlı olsun oğlunuz evet çok güzel şeyler var hevesli hevesli yapıyor sunÖğrenir öğrenmez alışverişe basladik hemen cok guzel kıyafetler var cidden :)
Ben 19. Hafta itibariyle hissetmeye başladımbana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)
Yaa süper sertifikası olduğunu bilmiyordum, favorilere ekliyorum sürekli ama alamadım dahaBu arada kızlar andy wawa markasının giysileri çooooook güzel. Hepsini alasım var. Çok sevimliler. Organik sertifikası da var sanırım. Aklınızda olsun.
Sıkma canini kuzu her zaman kesin bilemiyolarki ayrıntılıda kesin sonuç alirsin bence. Inşallah hicbir sorun yoktur. Sen alişverise devam et canim :))Ben de buraya hep alışverişle ilgili şeyler yazıyorum hiç derdim yokmuş gibi. Ama erken saatlerde giderseniz bebek giyim mağazaları süpermarketlerden bile daha sakin. Ben bugün de e bebekteydim mesela.
Ayrıntılı ultrasana 7 Ocakta gideceğim. Doktorum 16. Hafta ultrasonda birazcık pimpiriklendi. Kalbinde ekojenik oda var, böbrekte genişleme var dedi. O günki alışveriş zevkime limon sıktı yani. Neyse 3lü test yapalım ayrıntılıyı da erkenden yapalım dedi. 3 gün leyla gezdim evde. Neyseki 3lü test sonucum güzel geldi de biraz rahatladım. 19+6 ya da 20+0'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hepimizin güzel geçsin inşallah.
Ya bende senin gibiyim takicak bir sey buluyorum :) ama bir yerde okumuştum herkesin yapisi farkli ayni haftada hissetmez ki herkes. Doktorun bi sorun yok dediyse sıkma canini. Ayrica eger biraz kilo aldiysan vs ya da biraz kilon varsa daha gec hissediyormuşsun. Bende 19. Haftadaym bikac gundur hafif hafif kendimi dinledkce hissediyorumbana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)
İnşallsh güzel sonuçlar alırsın bende 17. Hafta dayım 20 de yapalım ayrıntılı yı dedi doktor saglıklı haberler alırız inşallah içini ferah tutBen de buraya hep alışverişle ilgili şeyler yazıyorum hiç derdim yokmuş gibi. Ama erken saatlerde giderseniz bebek giyim mağazaları süpermarketlerden bile daha sakin. Ben bugün de e bebekteydim mesela.
Ayrıntılı ultrasana 7 Ocakta gideceğim. Doktorum 16. Hafta ultrasonda birazcık pimpiriklendi. Kalbinde ekojenik oda var, böbrekte genişleme var dedi. O günki alışveriş zevkime limon sıktı yani. Neyse 3lü test yapalım ayrıntılıyı da erkenden yapalım dedi. 3 gün leyla gezdim evde. Neyseki 3lü test sonucum güzel geldi de biraz rahatladım. 19+6 ya da 20+0'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hepimizin güzel geçsin inşallah.
İllaki birilerinin işine yararAhahayine de fikir olsun belki lazım olur
Çıldırıyorum ülkemizde ki bu pahalılığaEki Görüntüle 2745022
Şuna bakın ya 250 pound a tüm seti satıyorlar inanılır gibi değil. Biz almaya kalksak burda 5 binden aşağı tutmaz.
Doktor bugün aynısını söyledi. 2 mm altındaki delikler bu haftalarda gözükmez ama diğer rahatsızlıklar için de ayrıntılı ultrasonun erken yapılması avantaj dedi. Tedavi edilebilirlik açısından. O yüzden 23. Haftada gittiğimde kalbine tekrar bakacakmış.Ya simdi benim kafama takildi.. ayrintili ultrasonum yarin, tam 20+0 da gitmis olucam. Simdi internetten sunu okudum
18-23. haftalar arasında yapılan ayrıntılı ultrasonografik inceleme ile bebeğin kalbi tekrar değerlendirilir. Ancak özellikli fetal kalp değerlendirmesi için 22. hafta uygun zamandır. Bazı kalp hastalıkları ileri gebelik haftalarında kendini göstermektedir.
Acaba erken almakla hata mi ettim
Ayy ne guzel haberKızlar haftanın ilk detaylı ultrason açılışını yaptım1 saatten fazla sürdü ama çok keyif aldık, eğlenceli bi akademisyenden anatomi giriş dersi alıyor gibi hissettik. Her şeyi konuşarak detaylı bize de göstererek anlattı çok şükür hiç bir sorun yokmuş
İleride doktorun bir terslik olursa farkeder canım. Artık her muayenede organları kontrol edilecek.Ya simdi benim kafama takildi.. ayrintili ultrasonum yarin, tam 20+0 da gitmis olucam. Simdi internetten sunu okudum
18-23. haftalar arasında yapılan ayrıntılı ultrasonografik inceleme ile bebeğin kalbi tekrar değerlendirilir. Ancak özellikli fetal kalp değerlendirmesi için 22. hafta uygun zamandır. Bazı kalp hastalıkları ileri gebelik haftalarında kendini göstermektedir.
Acaba erken almakla hata mi ettim
Bana bugun gittim de magnorm magnezyum yazdi.iyi midir bilmiorum kullanan var mi kizlar?Magne
Benim ki magosit cnm
Hadi gozun aydin darisi hepimizin basina insallah hep guzel haberler alalim.Kızlar haftanın ilk detaylı ultrason açılışını yaptım1 saatten fazla sürdü ama çok keyif aldık, eğlenceli bi akademisyenden anatomi giriş dersi alıyor gibi hissettik. Her şeyi konuşarak detaylı bize de göstererek anlattı çok şükür hiç bir sorun yokmuş
Peki o zaman 23 te tekrar mi gitmeliyiz? Eger doktor cagirmazsa ve herhangi bir aciklama yapmazsa bununla ilgili, ben talep edeyim mi?Doktor bugün aynısını söyledi. 2 mm altındaki delikler bu haftalarda gözükmez ama diğer rahatsızlıklar için de ayrıntılı ultrasonun erken yapılması avantaj dedi. Tedavi edilebilirlik açısından. O yüzden 23. Haftada gittiğimde kalbine tekrar bakacakmış.
Ay ne güzelKızlar haftanın ilk detaylı ultrason açılışını yaptım1 saatten fazla sürdü ama çok keyif aldık, eğlenceli bi akademisyenden anatomi giriş dersi alıyor gibi hissettik. Her şeyi konuşarak detaylı bize de göstererek anlattı çok şükür hiç bir sorun yokmuş
Benimki dandikten bakiyor ya, guvenmiyorum ona. Olmazsa ayrintili icin iki kere gidicemİleride doktorun bir terslik olursa farkeder canım. Artık her muayenede organları kontrol edilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?