2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

kime benziyormuş belli oldu mu

Beni 19. Haftada çağırdı. 2 hafta sonra fetal kalp değerlendirmesini yapacağını söyledi. Yani kalp değerlendirmesini 22.haftanın içinde yapabiliyormuş. 21+ larda. Detaylıya gidenler daha sonra kontrole de gidebilirsiniz

Bakalim beni de cagiracaklar mi

Bence bana benzemez ama tabiki benzemesini isterim eşim biraz daha baskın gibi gerçi esmer olan benim o Nası baskın olacakmış
Hiç belli olmaz canım eşimde bende buğday tenliyiz kızımız benbeyaz doğdu pamuk gibi beyaz tenli bende şaşırdım

Kızlar akşamları mideme aşırı baskı oluyor daralıyor bildiğiniz karnımıb içi beni daraltıyor ve midemi rahatsız ediyor sıkıştırıyor ya. Hayır karnım da o kadar fazla değil ki nasıl oluyo anlamadın midem ağrıyor yani size de oluyor mu napmak gerek

Cnm ben de olmustu mide yanmasindan bahsediyorsan gaviscon iciyordum habire iyi geliyordu ilk hamileligimde.

Benim 20+4 oluyor sonraki hafta yok.. haftanin tek gunu bakiyor yani sonra gitsem 22+4 oluyor o da gec olmuyor mu ki?20 +4 de belli olur mu acaba kalpteki bulgular birdaha gitmemek icin soruyorum bilgin var mi cnm.

Ama cikmali modellerde, degil mi?yoksa her modelde o parca cikmiyodur..o zamam diyelim cikmali alsak, hem bebegi asiya vs gotururken de kullanilir
Kuzu normalde puset bile ağır oluyor aslında taşımak için o yüzden kucakta çok tutuluyor bebek, iki kişi taşınıyor zar zor ha bebek arabasının puset olursa hem ona koyar taşırsın hem arabada 6 7 aya kadar arabada oto koltuk olarak kullanılabiliyor. Ama sonradan oto koltuk aldık biz kraft İn spin 360 modeli mesela ekstra bebek koymak için parçaları vardı demekki bunda konulabiliyormuş dedim. Çünkü biz araba almamıştık sadece puset almıştık arabada ve hastaneden çıkış için kullanılıyor diye. Razı olmadım onun içinde çocuğum hamur gibi büküldü, kucağımda arabada eve getirdim. Puset şöyle iyi oluyor mesela dışarıda pikniğe gittin yere koymaktansa ona koyuyorsun. Rahat rahat uyuyor. Ama bunu arabada da yapabilir.

Benim 20+4 oluyor sonraki hafta yok.. haftanin tek gunu bakiyor yani sonra gitsem 22+4 oluyor o da gec olmuyor mu ki?20 +4 de belli olur mu acaba kalpteki bulgular birdaha gitmemek icin soruyorum bilgin var mi cnm.
Canım 21 + dan sonra belli olur diye biliyorum. 22+4 te geç olmaz sanırım

Sen de seçmece almışsın kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…